In Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata!

cici - iata aici, tot de pe michelin traseul italia-romania (prin Austria)http://www.viamichelin.it/viamichelin/ita/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210505340lS14J305339065339314525ITIWG2i11133ita0026110h10041010041010010010072005339039.004-1.00110001001001001001001003ita011011&pim=true&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=napoli&strStartCityCountry=612&strDestAddress=&strDestCP=&strDestCity=campulung+moldovenesc&strDestCityCountry=1025349&strStep1Address=&strStep1CP=&strStep1City=&strStep1CityCountry=612&strStep3Address=&strStep3CP=&strStep3City=&strStep3CityCountry=612&strStep2Address=&strStep2CP=&strStep2City=&strStep2CityCountry=612&dtmDeparture=05%2F12%2F2005&intItineraryType=2&intOneCountryCheck=true&unit=km&vh=CAR&conso=6&carbCost=1.00&devise=1.0%7CEUR&devise2=Altre&image.x=16&image.y=10 sau romania-italiahttp://www.viamichelin.it/viamichelin/ita/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210505340lS11J405339064603611745ITIWG2i11133ita0026110h10041010041010010010072005339039.004-1.00110001001001001001001003ita011011&pim=true&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=campulung+moldovenesc&strStartCityCountry=1025349&strDestAddress=&strDestCP=&strDestCity=napoli&strDestCityCountry=612&strStep1Address=&strStep1CP=&strStep1City=&strStep1CityCountry=EUR&strStep3Address=&strStep3CP=&strStep3City=&strStep3CityCountry=EUR&strStep2Address=&strStep2CP=&strStep2City=&strStep2CityCountry=EUR&dtmDeparture=05%2F12%2F2005&intItineraryType=2&intOneCountryCheck=true&unit=km&vh=CAR&conso=6&carbCost=1.00&devise=1.0%7CEUR&devise2=Altre&image.x=11&image.y=9. Nu am fost prin Croatia, deci nu stiu sa-ti raspund.

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata tuturor,
Cici, cum ti-am scris si data trecuta noi am venit mereu pe varianta Austria, ungaria.
Alinuta, bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca ghindocul.
Cri, cum a fost la skiat? Daca ai facut poze sa le pui sa le vedem si noi.
Dana, pentru Craciun eu as face asa: seara in doi, cu bradutul, papica buna dar nu multa,
eventual niste filme romantice inchiriate, o muzica frumoasa, eventual si colinde.
Iar pranzul de pe 25, ziua de Craciun, intr-o trattorie sau un agriturism din zona voastra.
Iri, sanatate multa lui Alessandro si tu sa fii atenta la curs, sa te bucuri de avantajele trasfertei.
Gabry, asa e cand sunt mici, uneori dorm, alteori nu... ce sa-i faci! Dar cresc asa repede!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna la toate!
Cam lenese in we....glumesc bineinteles,dar cred ca aveti o gramada de lucruri de facut,plus ca trebuie sa mergeti si la munci.
Ieri am fost la stadion,asa ma relaxez si eu,ma duc sa-mi descarc sufletul si ieri am facut-o si-n romaneste,bineinteles cu injuraturile de rigoare adresate lui Mutu.
Elena e bine,am fost azi la pediatru si zice ca creste normal,doar ca are un tip de alergie la mincaruri(care zice ca i le-am dat sa le guste),dar cum a ajuns la aceasta concluzie?Cind a inceput sa o controleze ea a inceput sa plinga si sprincenele i-au devenit rosii,iar el a spus ca de acolo se vede ca e alergica!!!!!Ori e nebun,ori are dreptate,dar eu cind pling fetelor mi se face la fel si mi se umple toata fata de pete rosii.Eu am mai vazut si alti copiii care au aceleasi simptome si nu se trateaza de alergii....acum ca m-a speriat asta o sa stau mai atenta.Ca i-am dat mandarina,nu e bine,ca-i mai dau sa guste cite ceva,nu e bine...allora....asta la 10 luni maninca doar verdure cu carne alba,azi i-a introdus lentiche si fasole si la merenda,iaurt fructe si riccota si gata!!!!Nu stiu ce sa mai zic,am si un sot mai nebun...vrea exact sa fac cum ii zice doctorul si pace!!!
In seara asta vine Mos Nicolae,la toti copilasii cuminti sa le aduca numai bunataturi,deci pregatiti bocancii.Si mamicilor la fel
Irina,ce face Alle?Se simte mai bine?
Crista-s ai fost la schii???Sau s-a topit zapada??
Crini....stiu ca cresc repede,mie nici nu-mi vine sa cred cit de repede a crescut patatina!
Va pupic pe toate si ne vedem mai tirziu...poate intrati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata la toata lumea...
Nico La multi Ani!!!
Eu am fost ieri la questura sa-mi prelungesc permisul ...
Am stat la coada de la 11 si ceva pina dupa 14 ...
Noroc ca nu era ger afara , se statea destul de bine.
La munte sapt viitoare daca ajunge costumul de schi comandat pe net.
O zi buna tuturor!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Noutati de "ultima ora " : a sosit costumul de schi uraaaaaaaaaa!!
am pus pe 1 pagina si .. pagina ( scuze pt bilbiieli ..) de internet a consulatului de la Milano.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

buna la toata lumea

a trecut si pe la noi mosul..dupa avertizarile de rigoare (cica nu avea timp sa umple sacul ca el de la serv vine direct acasa)

ramasesem datoare cu un raspuns
de ce nu imi place milano?
in primul rand urasc spatiile de joaca ptr copii din mij intersectiilor...si numai din astea avem pe langa noi (in wek cu tati ajungem mai departe...)plus ca in afara de un tobogan si 2 leagane nu au nimic...
of ce dor imi e de parcul din Drumul Taberei plin cu de toate si mai ales plin cu bebei de toate varstele.Pe aici daca vedem vreun copil in parc..e minune.Se pare ca toti sunt la gradi. Din pacate pana nu ma voi angaja si eu (asteptam actele) nu are sens sa il duc la cresa (mai ales ca in milano sub 400 nu gasesti nici la 4 ore pe zi). Am cautat o ludoteca, dar cele care erau cat de cat aproape de casa....nu primesc copii sub 3 ani.Asa ca suferim...mami ramane singurul tovaras de joaca.

in rest nu ar fi prea multe de zis despre milano..in afara de zona de langa dom...nu prea am vazut nimic interesant (in afara de magaz de pe buenos aires...alea da yammi)

http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Buna dimineata... fetele pe unde umblati?
Va trec in catalog absente nemotivat sau ati facut punte pt 8 dec??
...
Alinutza tu esti din Dr TABEREI?? Si eu stateam pe Valea Ialomitei aproape de capatul troleibuzelor iar Irina in spate la materna. Tu??? Oricum esti tinerica daca 77 este anul nasterii
M-am uitat la pozele tale in speranta ca poate ne stim macar din vedere dar nici o sansa. In schimb l-am vazut David cel zimbaret ... super dragalas sa va traiasca.

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Azi sunt si eu la servici, desi la Milano e liber, ziua patronului. Insa recuperez ziua de ieri, stata acasa, pentru ca
Andrei a avut febra toata noaptea si ne-am speriat, n-am vrut sa ramana fara noi.
Alina, ai dreptate, am observat la scurt timp dupa ce am ajuns in Italia ca nu prea sunt copii in Milano. In general, familiile cu copii merg in afara orasului, exact din motivele spuse de tine, spatiu verde, aer curat...
Gabry, ma bucur ca se simte bine fetita ta. Eu stiu ca pentru descoperirea alergiilor sunt analize speciale de facut.
Daca pediatrul banuieste ca are, sa-ti dea trimitere sa verifice la ce ar putea fi alergica, pentru ca daca nu sunt tratate se pot inrautati. Dar pot si disparea, mai ales ca ea e asa micuta, nu-ti face griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

drumul taberei 34, aleea valea prahovei.
insa abia acu 2 ani ne am cumparat o gars acolo
mi a placut mult zona(perfecta ptr bebei), aveam spatiu de joaca chiar si in fata blocului
ce o sa ne lipseasca groapa cu nisip
apropo..pe aici nu am vazut nici una

la origine sunt din turnu magurele, in buc am facut facultatea

http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Slaba miscare aici. Pe unde umblati fetelor, faceti punte?

Mergi la inceput