In Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 8
iriale spune:
Multam, Gabri, de urare, nici azi din pacate nu i-a trecut "povestea" lui Ale.
Te inteleg perfect cand spui de noptile albe, tu gandeste-te ca el se trezea de mii de ori, asta pana la varsta de 2 ani, eu eram cheauna, ca un strigoi, nu dormeam nici noaptea, nici ziua, mai mergeam si la birou (cand el a implinit 4 luni)...din acest punct de vedere a fost cumplit.
O seara buna si poate reusiti sa dormiti in noaptea asta. Si in urmatoarele.
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
alinutza00 spune:
buna fetelor!!
in sfarsit va scriu desi va citesc si citesc dc de mult timp.Dupa ce m am enervat de 2 ori incercand sa ma inregistrez, codul de activare dadea eroare...renuntasem
sa ma prezint oarecum... sunt alina si am un pitic neastamparat de un an si jum, david.stam in milano de catva timp, nu prea mult...dar destul cat sa imi dau seama ca nu prea imi place
va pupam
cam atat deocamdata, am fugit la nana
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
gabry spune:
De ce dormiti????Acum ca n-am somn si as sta si eu la o sueta!
Azi sintem bineeee..ura...doamne ajuta!
Va pupic pe toate si we placut.
iriale spune:
Gabry Gabry, pai asa se face? Vrei sueta cand noi dormim?? Trebuie sa ne acordam asupra orarelor, ce zici?
Lasand gluma, ma bucur ca Elena s-a simtit bine si ca mataluta erai asa de odihnita incat sa nu pici de somn la miezul noptii. Alessandro din pacate s-a trezit pe la 3:00 si a vomat din nou, de data asta mai putin, parca parca i-ar trece... Sa dea Dumnezeu!
Cum e vremea la Firenze? Aici e un soare splendid!
Alina, bine ai venit si... curaj, scrie-ne mult, noi suntem taaareeee vorbarete!
De ce nu iti place Milano?
Cri, cum e posibil ca TU sa nu ne fi scris inca?????? Grav, grav, grav.
Va imbratisez cu drag, inclusiv pe Nico, Dana, Petronela, Mirela...iar am uitat sigur pe cineva...Iertare!
Ne "vedem" peste o saptamana, intre timp sa fiti cuminti, sa ii umpleti de pupici pe bebei, sa va plimbati, distrati, iubiti si...sa scrieti mult pe dc.
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
pet.cost2005 spune:
Buna dimineata, fetelor!
alinutza - bun venit ! Inintial am crezut ca te cunosc, dupa nume, localitate, dar faptul ca ai un pitic ... nu esti tu persoana la care ma gandeam. Unde locuiesti acum?
iriale - multumesc pt. pupici. Iti urez sedere placuta la Roma, spor la treaba (sac!) si distractie placuta! Cri este ocupata cu schiurile, cu pregatirile pt. pista. Partieeee ....!
Aici a nins toata noaptea, iar dimineata era totul alb, neatins ... ca-n povesti! Astazi facem bradutul, uraaaa ....
Week-end placut si pupici!
Petro.
http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005
danangie spune:
Buna dimineata!
Azi este prima zi dupa 11 zile de alergat incontinuu cand m-am trezit la 9, 20.. Este o zi cu calm.Azi am sa ma ocupa cu curatenia in casa.
Si de dimineata m-am trezit ca visam o buburuza. Stiu ca atunci cand o buburuza se aseaza pe tine inseamna noroc. Dar cand o visezi, ce inseamna,oare?
La noi e innourat, frig,umezeala.
ALINUTZA BINE AI VENIT. Locuiesti chiar in Milano cittą? Eu cam peste o luna jumate ma mut pe langa Milano. Mai precis( daca ma ajuta D-zeu ) in PANTIGLIATE. Il cunosti?
Fetelor ce idei imi dati sa petrec si eu un Craciun cat de cat frumos numai eu cu Alin? De plecat nu putem pleca.....
O duminica frumoasa.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
crista-s spune:
Salut ... ca Buna dimineata nu mai pot zice ( e prea tirziu)
Bine ai venit Alinutza ! Sa te trecem pe listuta ...
Fetelor la mine e soare si frumos, am usa larg deschisa la balcon si eu umblu prin casa in tricou cu mineca scurta iar al meu sot vrea sa impudobeasca bradul ( adica sa-l scoata dibn cutie si gata ... )pai mie imi vine chef de vopsit oua ca parca vine Pastele nu Craciunul asa cald e.... Vremea asta a innebunit de tot si apoi ne miram ca tusim si racim si alte alea.... Eu am in fata ochilor schiurile , claparii si .. sania ... dar cu soarele asta parca nu-mi vine sa cred ca le voi folosi ...
Am fost la cumparaturi si toata lumea se inghesuia nebuna dupa panettone de parca se terminau ...
Ma bucur ca Elena se simte mai bine, sa te mai odihnesti si tu Gabitza...
Iri tu pt Ale nu stiu ce sa zic da-i supa de pui facuta de tine sau in fine de alta carne daca nu vrei pui ( dar asta e sfint la boala )... numai zeama ca sa nu aiba ce voma dar sa ii tina de foame. Sper sa ii treaca pina luni sa nu pleci cu inima indoita ca trebuie sa fie groaznic.
Dana ce idei vrei ? Sa faci ceva romantic acasa sau idei de locuri ( nu departe de casa ) unde sa va duceti voi doi in seara de Craciun?
Pupice la toate fetele : Nico, Petronela, Mirela , Pyssy si Camelias...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
alinutza00 spune:
multumesc de urari fetelor
stam in milano citta, zona 7 san siro.din pacate nu am auzit de pantagliate(sper ca nu am scris gresit)
in rest.. noi ne am trezit voiosi voinici, insa cu mucisori
sper sa nu racim ca abia ma laudam ca noi nu stim ce i aia.
am facut piata harnicuti (am noroc de o piata imensa de legume, fructe, carne, etc care se tine sambata, la 3 min de mine), iar puturoasa de mine a cumparat un pui la rotisor ca sa scape de pranz. in wek asta vreau sa ma apuc de facut japonezarii...tb sa cumpar insa sos de soia si ghimbir (retetele asiatice luate de pe forum)
papa o zi frumoasa
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
cici spune:
Fetelor care mi-ati raspuns la intrebarea mea despre traseul Italia Romania, va deranjez din nou.
Pe site-ul Michelin, am varianta Italia,Croatia,Ungaria,apoi Ro, si ar fi 2023 km, pot sa aflu pe acelasi site si varianta prin Austria?
A venit cineva in Ro prin Croatia?
Care credeti ca este cel mai bun/sigur traseu?
Va multumesc din nou,
cici