In Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 7
gabry spune:
Buna fetelor...si la multi ani tuturor romanilor de pretutindeni.
Va multumesc inca odata pt tot si vreau sa va spun ca am gasit un articol din lege care spune ca daca nu gasesti tatal(si puo dire una bugia??)mama isi poate asuma toate responsabilitatile...deci sa speram ca vom reusi ,chiar si cu un mic ajutor de craciun pt vames!Stiu ca daca as merge la un judecator poate se rezolva,dar nu stiu cit dureaza si acum nu pot sa merg cu Elena in Ro,e mereu cu febra(cred ca de la dintisori)si nu prea vreau sa o car dupa mine,ca ma gindesc ca daca deschizi un proces,se mai fac si recursuri (cred)si o sa dureze la nesfirsit cu nenorocitul ala.Sa vedem,poate am noroc si ne ajuta d-zeu!
Cristina,misto ca mergi la ski...eu acum vreo citiva ani am luat un brad in brate...si acum mi-e cam frica sa-mi mai pun schiurile in picioare,chiar daca stiam sa schiez bine!
Va pupic si acum ma mai duc sa masor temperatura fetii,ca-i ies doua masele odata si cred ca o doare asa tare saracuta!
crista-s spune:
Saracutza Elena .. nu se poate face nimic ca sa ii scada febra sau macar sa nu o mai doara ? De fapt si mie tot imi ies maselele de minte de pe la 24 ani si mai am un pic sa fac 40 si nu au mai terminat .. ca tot iese cite un pic si apoi stationeaza ... si stiu cum e .. am avut si mina aproape paralizata, e groaznic, la mine nu au loc unde sa iasa .
Poate totusi nu e bine sa minti ca nu-l gasesti pe tata , ci doar sa aiba hotarirea de divort ca e incredintat tie si atunci e altceva .. plus hirtie la notar ca mama ta il aduce si mult noroc ca fara nu se poate.
Nu ma speria cu schiurile ca eu sunt tare fricoasa ... pe motorino nu ma mai catar de cind era sa ma calce masina ... si mergeam cu 5 km la ora
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Fetele buna dimineata !!! Trezirea !! pai ce facem? vorbesc aici de una singura ( ca bunica-mea cu oalele ), vad ca eu inchid si tot eu deschid "sandramaua" ...
Cristina
iriale spune:
pentru Cristina...noroc cu tine ca tii sus mandria noastra aici pe forum! Retetele sunt super!
Eu am ajuns la tribunal acum vreo 20 de minute, intre timp m-am dus ca un lup (=lupoaica) la bar sa mananc (parca m-ar fi facut mama italianca de cand lumea...hahaha...eu micul dejun acasa nu mai reusesc sa il fac, parca m-am prostit, pana si duminica ies si merg sa imi beau "cappuccino" cu frisca si "brioche" (a nu se confunda cu "cornetto" = croissant).
Alessandro nu se simte prea bine zilele astea, circula la gradinita o forma virala care provoaca (scuzati) diaree si voma. El asa in general e ok, e mai rau noaptea, caci de 2 zile, o data pe la 2:00, iar aseara pe la 12:00, a vomitat. Sper sa ii treaca cat mai repede, saracutul...
Afara nu se intelege prea bine daca e frig sau nu, azi mi-am pus o helanca si un pulover de mohair/angora + o scurta de fas si un pantalon de raiat si la inceput mi-era bine, dupa vreo 10 minute insa m-au apucat caldurile. O fi menopauza!
Si noutatea noutatilor... luni plec la Roma, pt alt curs. V-am innebunit, stiu, mie imi spuneti?? Asa sunt astia ai mei, vin cu ultimele stiri pe ultima suta de metri, asadar de luni pana vineri saptamana viitoare => Roma, iar cealalta chestie, cu instructia celor 10 tanti de aici, peste 2 saptamani.
Gabry, cum se mai simte Elena?
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crista-s spune:
Deci mai intii si mai intii te mai instruiesti matalica inca o data la Roma s intelegem. Buna treaba !!!! Lasa, bine ca macar la Roma e frumos numai sa ai timp sa te mai si odihnesti un piculetz. Sa speram ca ii trece lui Ale pina luni ca daca pleci si-l lasi bolnavior nu as vrea sa fiu in locul tau ... cred ca vei sta ca un fachir pe cuie !!!
Ma bucur ca ti-a placut ce ti-am trimis, sunt scrise cam aiurea dar macar iti poti face o idee.Adica sa inteleg ca la tine acolo se face difernta intre briosche si cornetto? Eu credeam ca la Milano zic cornetto si la Roma brioche dar la acelasi lucru ( orice fel de praji care se papa linga cafelutza)... BOOOOOO !!! MARE NEBUNIE ... al meu sot a invatat in final sa zica cornuletze .. le cam poceste dar in final intelegi ce vrea sa zica hahah ... doar ca la el acum cornulete sunt toate si biscuiti, fursecuri sau alte prajiturele taiate mici ..
Cristina
iriale spune:
Cri, ca sa fiu mai clara, la Roma fac un curs pt alt program (care va fi aplicat in partea penala) unul deci nou-nout, celalalt (unde le voi instrui eu pe tanti) este pe partea civila. Ma rog, nu te mai obosesc cu ale mele.
Si eu sper din suflet ca Ale sa se simta bine, altfel chiar ca ma apuca jalea...eu departe si el aici, mititelul...
Diferenta intre cornetto si brioche: cornetto este asadar croissant, umplut cu crema, gem, nutella sau fara nimic. Brioche este in schimb ca o painica rotunda cu un mot deasupra, dulce si f moale, si care cred ca se mananca mai mult in Sud. Si este ideala vara cu granita. Sau cu cafeaua rece. Iar iarna cu cappuccino.
Ai vazut, te mai "invat" si eu ceva...
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
iriale spune:
Aleea Valea Florilor era pe langa noi?
http://www.jurnalul.ro/articol_41676/omor_spintecat_in_propria_locuinta.html
Irina si Alessandro
crista-s spune:
Vai Iri ce nenorocire. Vaile sunt pe la noi dar dupa litera blocului nu ... Pe la noi P-uri nu erau , apoi ai vazut ca e in zona cu sarmanul Mihalea, si asta era pe la DR TABEREI 34 sau prin spate pe la Compozitorilor din cite imi anmintesc eu. Oricum ORIBIL....
Cristina
danangie spune:
Buna fetelor!
Vad ca s-au mai alaturat grupului fete. La cati romani sunt aici in Italia....ar trebui sa fim la refuz aici. Dar nu toti intra pe DC. Nu?
V-ati facut bradul? Eu nici macar nu stiu pe unde-mi sunt globurile.
Aici e soare, e frumos. Ieri la Milano, Piacenza era asa o ceata.......de se mergea pe autostrada cu 70 la ora. Parca eram in orasul fantoma.
O zi buna
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
gabry spune:
Buna la toate!
Elenucia mia,a avut program artistic toata noaptea...plinsete....si o cazatura din pat.Nu putea sa adoarma si plingea de mama focului,am stat cu ea pina la 2 noaptea pina cind a adormit si am pus-o in pat sa o am sub supraveghere(al meu era in camera vecina,cica sa auda miscarile),am pus-o pe o perna sa stea mai sus ca nu putea sa respire bine...si la un moment dat am adormit,ca eram rupta!Cred ca am adormit vreo 5 minute si nu am simtit-o cind a sarit peste zidul de perne care il facusem...si am auzit doar cind plingea...si ametita cum eram,nu o gaseam,si pe urma imi venea sa rid si sa pling de toata situatia.Ce mama!!!!!
Va pupic dulce pe toate!!!