In Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Alinutza deci erai vecinica proaspata .
Ce rusine eu dupa o viata in Dr. Taberii nu am stiut ca sunt "vai"
si pe la 34 credeam ca numai la mine acolo la capatul troleibuzelor.
Super cartier nu numai pentru copii dar si pt tineret, plin de parcuri, alei ( mai mult sau mai putin umbroase ), erau si terase dupa 90 .
Mie imi e tare dor...
Groapa de nisip nu stiu daca e aici dar la mine in sat sunt 2 parculete pt bebei( insa nu am vazut bebei niciodata).
Unul linga biserica mai mare dar cu pomi tineri nu e multa umbra
inca, altul cu umbra unde stau mosii vara mai la strada principala.
Ieri am facut braduletul, am ornat prin casa .. e cam devreme dar parca e mai vesel acum...

pe miine ca azi e sarbatoare...( aici )

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Nico Nico .. buna dimineata ...
am scris odata amindoua ..
tu nu esti acasa azi? e sarbatoare ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, multumesc pentru urarile de onomastica. Ce v-a adus Mosu? Mie chestii de decoupage, o carte si o tava de lemn de ornat. Am stat si eu azi acasa, cred ca nu s-a lucrat pe nicaieri, doar cei cu 'foc continuu'.
Vroiam sa va intreb, voi la ce va mai uitati la tv, ca filme, seriale... Eu urmaream sex&the city dar duminica e ultimul episod. Mai e ceva dragut?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

'Neata !

Nico cu mine nu te potrivesti la programele TV decit poate simbata si duminica. Noi ne culcam foarte devreme asa ca eu citeodata nici Stricia nu apuc sa vad mereu. Ar cam fii : Passa parola, dar acum la turneul campionilor sunt cam grele intrebarile pentru mintea mea si ma cam uit ca vitelul la poarta noua. Apoi la Love bugs ...

La mine ninge , a nins toata noaptea dar niste fulgisori mititei s-a depus putina zapada . Oricum speram ca va fii alb Craciunul asta. La voi cum e vremea ???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
Azi sunt iar la servici, cu toate ca azi noapte a facut febra fetita.
Dar, daca am stat marti acasa si stateam si azi, incepeau agitatiile pe-aici. Asta e, facem sacrificii. Sper sa se faca bine repede.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Bine v-am (re)gasit! Nu am mai scris de multisor pe aici, vad ca s-a marit considerabil numarul italiencelor :-)

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Dana .. bine ai (re)venit ....

Nico imi pare rau pt bambinutza ca e bolnavioara .. Se face bine, dar e mai rau ca stai tu cu grija cit esti la munca.
Insanatosire grabnica !!!

Despre mos .. se pare ca ai fost cuminte de ai primit cadouri ... al meu sot nu stie de mos niculae ( si se pare ca nici nu vrea sa invete )... Eu insa pot spune ca mi-a sosit ostumul de schi chiar de mos niculae (in ziua aia ) si chiar daca stiam ca tb sa soseasca m-am bucurat mult...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salutari, fetelor! Nu am prea multe sa va spun. Am intrat doar sa va salut. Ce faceti in week-end? Majoritatea prietenilor nostri se pregatesc sa plece in Romania de sarbatori, noi ramanem aici si asta ma intristeaza intr-un fel. Asta este!
Va pup si ... numai bine!

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara.

Da PETRONELA si ai mei pleaca acasa in Ro. Si ma apuca si pe mine nostalgia. Chiar voi cat faceti pana acasa? Eu fac 1800 Km. In 24 , 25 ore. Cand ajung acasa nu mai pot de picioare. Asa-s de intepenite.

Un week-end placut!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata!

M-am intors ieri dupa-amiaza, iar acum sunt din nou la servici, e drept am ajuns pe la 9:00, dar asa e sambata, orar mai degajat.
Intre timp a venit Mosul (la unele dintre voi, caci la mine nu..., dar e doar vina mea, caci in toti anii acestia nu am fost in stare sa "introduc" aceasta sarbatoare; acum mi se pare cam tarziu, poate la anul, pt Alessandro), apoi a nins (tot pe la voi, caci aici maximul este ploaia - dar uite ca mi-am scos paltoanele la purtare, de frig ce s-a facut) si avem cu toatele braduti frumosi in case. Pe al meu l-au impodobit Ale si taticul sau, cei de la bloc au mai facut unul mare jos in gradina, in general e o atmosfera frumoasa. De-ar deveni asa si in sufletul meu...

Cri, imi imaginez ca esti in pregatiri pt schiat, de abia astept sa ne povestesti peripetiile! Si nu te agata de copaci! Sau am gresit socoteala si ai fost deja?? Cum e costumul?
Gabry, multam de urari pt Alessandro, intre timp s-a facut bine si mananca muuult, recupereaza saracutul cat nu a mancat in saptamana aceea cand a fost bolnavior. Elenuccia, cum ii merg dintisorii?
Alinutza, cum zicea si Cri, eu si ea stateam in Dr. Taberei, dar dar fiind ca tu te-ai mutat de curand, nu ne putem cunoaste. Eu locuiam in spatele Maternei.
Nico, asadar si mataluta esti fan Sex&The City? Eu il ADOR!!! Nu stiu pe ce canal il urmaresti de zici ca se termina acum, eu il vedeam pe La7, unde s-a terminat cam de multisor, dar intre timp mi-am cumparat cele 6 serii o r i g i n a l e, am platit pe ele mai mult de 250 € (!), e un serial sublim, ii stiu pe de rost frazele, il iubeeeeeeeeesc!
Cum se simte fetita?
Petronela, nu fii trista pt we si plecatul prietenilor in Romania, se intorc ei, nu?
In primii ani si eu eram disperata, mergeam acasa si de 3 ori pe an, cu timpul insa am tot rarit plecarile, pana cand uite ca s-au facut mai bine de 3 ani de cand nu am mai fost in Bucuresti. M-oi fi vindecat de "boala" numita nostalgie? Bine, am eu si unele motive mai putin vesele pt care nu imi mai place sa merg acolo, pe care insa nu le mai enumar aici.
Salutari Dana(ngie) si Dana7mi!

Duminica si luni voi fi din nou ocupata cu votarile (balotajul pt primar), asa ca maine dimineata la 5:30 o iau de la capat. Voi insa sa dormiti mult, sa va odihiniti si sa fiti frumoase!

Smack

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput