In Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 3
crista-s spune:
Buna dimineata ....
La mine dupa lapovita de ieri dimineata a inceput pe la prinz sa ninga cu niste fulgi mari si frumosi. Era tare frumos afara. Si a tot nins asa fara intrerupere doar pe dupa amiaza s-au transformat fulgii mari in unii mici si atunci a venit si frigul. Spre seara nu mai ningea insa pe strazi era o fleoscaiala de zile mari, zapada si apa amestecate care au inceput sa inghete. Tot ce era de metal era acoperit de un strat de ghiata si stralucea ... iti venea sa dormi pe balcon numai ca sa admiri sclipirile ... insa daca ramineai mai mult de 1 minut iti ingheta si sufletul de ger. Acum e o liniste afara, nu mai ninge de azi noapte si parca nimeni nu are curajul sa iasa din casa... e totul pustiu ...
Irinush iti tin pumnii pt votare sa-ti vina lumea devreme si asa poate scapi si inchizi "shandramaua" mai devreme. Sa nu te prinda miezul noptii pe acolo.
paaaaa
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
De ce s-a labartat asa pagina, ca nu mai reusesc sa citesc cum trebuie?
Ieri a nins toata ziua cu niste fulgi mari, chiar se asezase un pic de zapada, astazi insa e senin. Am fost si mi-am cumparat niste paline de plastic si alte materiale de decupage, ca vreau sa pregatesc pentru sarbatori cateva cadouri. I-am disperat pe toti cu pasiunea asta, m-am intins in toata casa si fac cate-un pic in fiecare seara. Neaparat fac poze si va trimit.
Iri, spor la munca! Da vad ca nu te menajezi, muncesti draga de tine si sambata si duminica...Las' ca bate la usa decembrie si cine pleaca sa se distreze la Londra?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crista-s spune:
Nico abia astept sa vad poze cu operele de arta, daca ai digital si timp fa poze si in diferite stadii ale lucrarii... daca nu ai digital dar ai webcam si cu ea se pot face poze ..
Eu ca o mare puturoasa am ramas in urma cu brodatul, acum parca imi vin tot altele de facut, dar o sa se termine si cu sarbatorile si atunci o sa ma apuc iar de brodat ca ma voi plictisi. De la Craciun la Paste o sa am timp...
La mine a iesit soarele, dar e ger afara. Am aranjat pe balcon cartofii intr-o cutie de carton captusita cu ziare ( romanesti hahah ). Nu sint multe kg, asa ca au incaput intr-o cutiuta ... Am pastrat toate cojile de a portocalele "halite" de mine si sapt asta o sa ma apuc sa le fac confiate. La sarbatori le voi pune in prajiturele...
va doresc o saptamina placuta !!
Cristina
crini spune:
Ieri n-a mai nins deloc nici la noi, dar a fost frig.
Cri, n-am aparat digital si chiar am inceput sa-i simt lipsa, ca de multe ori ma gasesc fara film in aparat si nu pot face poze in momente importante.
Dar am vorbit cu mosu' si poate imi aduce anul asta, daca sunt cuminte.
Iri, ce faci? Cum a decurs ziua de ieri, ai terminat la o ora rezonabila? Azi esti la servici sau ai ramas acasa sa te recuperezi?
crista-s spune:
Iri e la votare si azi ( astia voteaza duminica toata ziua si luni pina la 3 de obicei ) mi-am adus aminte dupa ce am scris mesajul ieri ca duminica nu aveau cum sa ii vina toti la votare poate azi sa termine mai repede. Deci Irinusha nici azi nu e cu noi la taclale.
Sa fii cuminte Nico ( macar pina te vezi cu sacii in caruta si digitalul sub brad)...
Cristina
crini spune:
Buna dimineata,
Azi am venit la munca pana-n ziua, ca poate reusesc sa mai recuperez niste ore. Planul initial fusese ca fac 6 ore, de la 9 la 15, asa reusesc sa ajung la timp sa iau fetita de la scoala. Doar ca odata ce am inceput serviciul m-am grabit sa fac si pauza de pranz, sa mai socializez, ca la noi degeaba esti bun, daca nu te faci vazut pe la cafea sau pranz nu stii nimic din ce se intampla. Asa ca nu reusesc sa fac 6 ore ci doar 5.
crista-s spune:
'Neata la toata lumea ...
Nico cita dreptate ai : daca nu socializezi degeaba esti bun ca lumea ( adica sefii ...) nu ajung sa te cunoasca. Parca imi aduc aminte de cineva cunoscut ( .. eu ) care s-a apucat de fumat in facultate ca daca nu stateai la o tigarusha cu profesorii pe coridor in pauza nici nu isi aminteau numele tau la examen...
La mine azi e soare si frumos si ieri a fost la fel, doar seara ce s-a lasat gerulet. Pe la voi tot asa ? sau ploua ?
Iri nu te-ai intors de la votari ? Sau acum ai de recuperat la servici ziua de ieri ??
Cristina
crini spune:
Aici ninge, de fapt e mai mult o lapovita. Bine era daca nu uitam umbrela in tren saptamana trecuta!
Cri, ce-ai mai gatit bun? Saptamana viitoare o sa vina mama sotului la noi si-am sa te tot intreb de papica.
Ea desi e priceputa in ale bucatariei, cand vine aici se blocheaza, nu mai stie sa faca nimic si ne-ntreaba intr-una 'Pai ce sa fac?'.
E in stare sa ne lase nemancati din lipsa de inspiratie. Iar eu sunt un lup. Cand vorbesc cu sotul la telefon si sunt nervoasa ma intreaba imediat 'N-ai mancat?'. Si de cele mai multe ori asa e, daca nu pap la timp, ma agit.
iriale spune:
Buna dimineata, dragele mele Cri si Nico... iata-ma din nou pe baricade, cam moarta de somn, dar intreaga. Cum explica si Cristina, votarile au fost duminica si luni. Duminica am inceput la ora 6:00 si am terminat la 22:00, dupa care am mai ramas vreo ora, iar luni am inceput la 7:00 pana la 15:00 (votarile in sine), iar apoi munca grea de numarat schede si completat 38976544386 de verbale, pana la 2:00 noaptea. Iar noua, adica sectiei mele, ne-a mers de MINUNE, caci din un total de 1176 de persoane care ar fi trebuit sa voteze la noi, s-au prezentat doar...363!!! Va imaginati altfel la ce ora am fi terminat!...In celelalte sectii si circumscriptii a fost mult mai lunga treaba, la noi erau inscrise aproape numai persoane cu resedinta in strainantate si acesta este motivul pt care nu s-au prezentat.
Se pare ca pt functia de primar va fi balotaj peste 2 saptamani, deocamdata insa nu e oficial.
In alta ordine de idei, vad ca brodati si sunteti mare gospodine...oare eu de ce nu oi avea asa talente? Cand eram mica coseam pe etamina, mi-am facut cred si vreun fular cu andrelele, dar mai mult de atat, nici vorba.
Felicitari voua!
Cat despre aparatul digital, Nico, si eu zic sa fii cuminte si sa il primesti sub brad, eu mi l-am cumparat acum vreo luna si sunt tare multumita de el.
Aici e soare cu dinti, dar inca nu am trecut la palton.
Apropo de brad, cand il impodobiti? Si cum il faceti, de o singura culoare sau cu multe culori? Dar faimosul "presepe"?
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.