In Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 2
crista-s spune:
Crini uite www.romania-italia.net/topic.asp?whichpage=1&TOPIC_ID=1583&FORUM_ID=8&CAT_ID=5&Forum_Title=Munca&Topic_Title=Salarii %2D intreaba si o sa iti raspund br / " target="_blank">aici o discutie unde o doamna (Celia) s-a oferit sa raspunda la intrebari legate ( in general ) de salarizare, cred ca merg si variatuinile pe tema. Asa ca pune intrebarea sau trimite-i mesaj privat ( trebuie sa te inregistrezi mai intii ca sa poti scrie/trimite un mesaj ).
La noi a inceput sa ploua, asa mai firav, dar a topit cam toata zapada care mai era pe iarba si pe case. Acum mai vezi asa niste pete albe pe dealuri .. naspa .
Week end placut fetelor!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
gabry spune:
Nu s-a mai oprit ploaia..un frig de mori si nu ne place sa stam in casa!
Sinteti la munci?
Un we super va doresc...chiar daca azi stau mai mult pe aici.
pet.cost2005 spune:
Salve, fetelor! Era cat pe ce sa va pierd!
crista - sei bravissima! Frumoasa introducere a capitolului! Indraznesc sa va mai propun, la "informatii pretioase", situl www.stranierinitalia.it. Este destul de complet. Si inca unul, daca aveti nevoie de diverse formulare, modulli etc. - www.modulli.it
danangie - pe la Modena (sau provincia, nu stiu exact) aveam si eu o fosta colega de serviciu cu care am pierdut contactul. Cunosti una certa Raluca G.?
Sac, sac, sac ... a nins si pe-aici in jurul pranzului (a fulguit, de fapt)! Acum picura doar si este foarte frig.
Ne mai auzim iměn we., ciao!
danangie spune:
Buna seara fetelor!
CRISTA, frumoasa introducere.
CRINI la Milano 1 an de zile??? D-ne sfinte. Nu am mai pomenit asa ceva. Dar astia-s constineti? Dar la carta di soggiorno oare dureaza tot asa? Nu pot sa cred. Pai cum stai legat de Italia 1 an de zile pentru ca nu ai permiss. Nu reusesti sa faci un imprumut,ceva.
PETRONELAeu cunosc o Raluca, dar nu stiu cum are numele de familie. Si ca sa fiu mai precisa e din Iasi. Deci? Vorbim de aceeasi persoana?
Brrr ce frig fetelor. Am 2 zile de cand nu mai iese frigul din mine. Am ajuns sa ma incalzesc cu pheon-ul.
Week-end placut!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
crista-s spune:
Petronela am adaugat. Linkul cu "moduli" e folositor ai dreptate, eu tocmai ce imi facusem o autocertificazione cu ajutorul lui. Am vazut site-ul cu goblenuri, am inteles si eu acum cite ceva cum se incepe lucrul, cum se face punctul... cred ca ma voi risca mai peste citeva luni cind o sa termin ce lucrez acum. Ca am un gherghef micut exact de la astia, cu fire cu tot ... sa edem ce brinza fac .
Ce vreme de numarat bani ( pt cine are ) e afara ... Ploua, e lapovita, nu se intelege nimic si s-a facut frig si in casa. De la umezeala asta de afara.. mai bine era ger dar macar uscat. Sper din tot sufletul sa se potoleasca si sa dea ceva ninsoare de Craciun sau macar sa iasa soarele pina atunci sa usuce.
Nico am mai gasit ceva pt tine www.vitadidonna.it/lavoro%20index.html" target="_blank">aici poate gasesti raspuns la intrebarea ta .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
Buna fetelor!
Aici ninge tare frumos.Ma uit pe geam si nu-mi vine sa cred.. Cand am iesit de la munca, mi-a cam fost frica. Aluneca masina. Mi-am rupt umbrela...E frumos afara, dar se creeaza prea mult cazino.
Ma duc sa fac putina nani. Sunt treaza de la 3,00 din cauza vecinilor de dedesubt.
O zi buna!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
iriale spune:
Buna seara, dragele mele
Zapada minunata de care tot povestiti, eu o vad doar la telejurnal, caci la mine e doar vant si nici ala prea rece. A mai plouat si atat.
Dupa-amiaza am fost la circumscriptie, am aranjat tot felul de hartoage pe acolo impreuna cu presedintele, va marturisesc ca nu am priceput prea bine cate mii de verbale, formulare si stampile ma vor astepta maine si poimaine...cum se zice pe aici, am vrut bicicleta, acum trebuie sa pedalez!
Asadar maine (duminica!) la ora 6:00 incepem munca cu votarile... Tineti-mi pumnii sa fie totul bine.
Iar voi, dragalaselor, sa dormiti mult (si pt mine) si sa va odihniti si sa va bucurati de ziua libera si de zapada.
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
cici spune:
Fetelor, am o rugaminte la voi.
Dati-mi un traseu al oraselor/ drumurilor prin care trebuie sa treceti de la Napoli pana la granita cu Romania.Am nevoie pentru cineva care vine cu masina,si n-a mai facut drumul asta singura,si e cam derutata.
Va multumesc anticipat.
cici
crini spune:
Cici, noi plecam din Milano, dar tot aia e, uite-aici:
Napoli - Bologna - Padova- Venezia - Udine ( si am iesit din Italia )
Pe urma se continua cu Klagenfurt, Graz, Viena, Gyor, BUdapesta, Szeghed, Nadlag (Nagylak)- intra in Ro.
Daca mai ai nevoie de ceva, intreaba ca sunt aici.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
iriale spune:
Cici, uite aici o harta facuta de Michelin:
http://www.viamichelin.it/viamichelin/ita/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=napoli&strStartCityCountry=612&strDestAddress=&strDestCP=&strDestCity=campulung+moldovenesc&strDestCityCountry=1025349&image.x=14&image.y=10
Este ffff lunga adresa, dar cred ca si utila.
O seara buna.
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.