Fetele din America (56)
Raspunsuri - Pagina 9
pisik 4ever spune:
eu cu o frunza de aloe am frecat negul si dupa vreo 2 sapt a disparut si nu a lasat nici un semn. ma speriasem ca incepea sa imi mai iasa inca unul, dar pe ala l-am luat din scurt si era gata in cateva zile.
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
kim222 spune:
Llaura...eu te-as ajuta...dar nu am inteles...care-i problema..mi-or fi murit cam multi neuroni
Siminaf spune:
Laura, trimite adresa ta sau chiar a ei, de e-mail, si-ti trimit cv-ul, ca doar nu-i bai! Ca nu am lucrat pt. SRI!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
lexi spune:
Andrada, eu am facut cozonac la masina de paine. Partial, e adevarat: de framantat s-a ocupat masina, apoi am scos compozitia care a bine crescut in castron, dupa care le-am dat forma tavilor si am continuat cu coptul. Reteta a fost cea de cozonac moldovenesc, cu fro duzina de oo, colesterol curat!
lexi spune:
iubilica, parca te-ai vorbit cu mama! si ea tot cu rostopasca ma ademenea, numa ca nu stiam de un' s-o iau! normal ca mi-a aratat-o cand a fost in vizita la noi, dar eu eram mai desteapta si nu-mi plecam ochii s-o bag in seama. ziceam "da, da" si faceam tot ca mine. asa-mi trebuie!
Llaura spune:
Dragutele doctorese, adresa este: ll234@georgetown.edu si multumesc tare mult.
Pai problema este cam asa: ea nu stie ce are sa faca; poate nu mai merge cu echivalarea, copii, dureaza mult, mult de invatat, etc.; ea are si liceul sanitar, poate ca se va face nursa. Si acuma intrebarea e: cum ii spunem la liceul sanitar? liceu? scoala de nurse? acum se cere colegiu pt nurse de ex.
Ce e rezidentiatul? scoala? exp de munca? absolventul de rezidentiat cum se numeste? ce degree are? se vede de la sine ca e mai destept decat ala fara rezidentiat?
Eu va inteleg ca vi se par niste intrebari discret tampite, dar eu nu stiu sa scriu cv-ul ala, cat m-as da eu rotunda ca am writing skills.
Ferigutza spune:
Andrada, si eu am facut cozonac la masina de paine, chiar duminca trecuta. rezultatul m-a incantat pe moment, dar trecand zilele nu mi s-a mai parut atat de pufos precum credeam ca este. La fel ca Lexi, am folosit masina numai la framantat, restul s-a petrecut "manual".
Lexi, negul meu a trecut in cam 2 luni, dar era maricel, ca o moneda de 5 centi. Si am fost consistenta cu duct tape-ul, asta a contat cred eu cel mai tare. Partea interesanta a fost ca dupa ce a trecut cel pe care l-am tratarisit cu sufocare si solutii, un altul care se afla pe brat, (primul era localizat pe degetul mare de la picior), s-a vindecat fara tratament. S-a uscat si a cazut, asha prin simpatie cu victima cealalta. SI pot sa spun ca il aveam de f multa vreme, doar ca nu ma agitasem deloc in legatura cu el. Acum, vezi si tu ce faci copilului..cred ca aloe si duct tape este cea mai friendly gaselnitza.Poate nu ar fi rau sa poarte pantofiori din aceia speciali de piscina, deshi ma indoiesc ca o sa vrea(sunt destul de incomozi).
Numai bine
Delia
Donia spune:
Llaura, pentru liceu sanitar prietena ta poate sa scrie Medical Highschool of Nursing. Dar si ca nursa e complicat mai nou, mai ales daca nu a lucrat o sa-i ceara sa faca o gramada de scoala. Depinde si unde s-a stabilit. In Quebec va face scoala automat din nou. In Ontario probabil i se vor cere vreo 2 ani. Daca doreste mai multe informatii, pot sa-ti dau numarul meu de telefon si sa ma sune (eu stau in Ontario).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura Takacs spune:
Tizo, am o cunostinta care are numai liceul sanitar facut in tara, a fost sora. Stiu ca a trebuit sa mai ia cateva cursuri aici la un community college, ca sa poata sa dea licenta de licensed nurse, nici decum de registered nurse, pt ca pt aia ii trebuia facultate, cum se face aici. Din tara i-a trebuit diploma pe care sa fie si notele si cursurile. A durat vreo doi ani daca nu chiar putin mai mult pana sa faca toate astea.
Siminaf spune:
In US, ca sa fie RN, trebuie ca sa fi facut scoala postliceala de asistente (sau cum s-o numi) in Ro. Nu stiu insa cum e in Canada. Am o prietena f. buna in aceeasi situatie in Montreal. Daca vrea, ii trimit e-mailul ei, sa discute direct.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities