Fetele din America (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Veve spune:
quote:
Originally posted by lexi
asa, asa, sa ne veghezi!
poti sa le tragi un pic de urechi pe fetele alea cu savarine, eclere si alte minuni aducatoare de pofte?
pe noi, astea cu forfecutele, sa ne lasi, ca nu ne taiem, suntem tare atente.
Chiar nu-s in masura sa fac asa ceva!Io numa-n chinezarii si m&ms o tin de cateva zile;cre'ca ma-ncearca...si-i reuseste!
Oana,meeerge zaru'!Dac-ai sti!Uneori si 21 din 24!Rad io,da' nu-i rasu' meu!Imi vreau padurea inapoooooooi!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
lai spune:
Veve, sunt foarte frumoase pozele de pe drumul spre Las Vegas. Iar vevericii sunt neshte scumpi!
Fetelor de pe coasta de est, sa va traiasca zapada! Vreau si eu!
Lai
ocebine spune:
Laura...te cred pe cuvint...cum am zis nu prea frecventez ca mama se ocupa cu mincare romaneasca suficient incit sa nu mai ies si la restaurant romanesc...nu de alta, dar tata daca n-are ciorba si alte alea
A mentionat cineva dulciuri????
Sint doua cofetarii in Queens...favorita mea (asta ca e la o zvirlitura de batz de mine) este Krystal Bakery...au de toate si te lingi pe dejete...amandine, violete, placinte, pateuri, diplomaturi...tot ce iti trece prin cap...sint o bunatate si super proaspete...tot de acolo ne-am invatat sa comandam si cozonaci (ca sa nu mai muncesc ca tot ma lupt cu porku')...
Nr. de telefon e (718) 418-9493...e pe Fresh Pond Road (chiar la statia de metrou pe linia lui M)
Mai este inca una in Sunnyside dar nu prea sint incintata...este vestitul Nitza Bakery...tot pe Greepoint Ave cred ca e...pe la vreo 39 street dar nu sint sigura...un telefon la informatii sigur e mai bine decit ce indrug eu aici...
Cine vine cu ...sa ma puna la punct?
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Laura Takacs spune:
Anamaria, nici eu nu ies tare des, poate de doua ori pe an, cand ni se face "pohta" de ciorba de burta, care mie nu-mi iasa nicicum. Restul si eu le fac acasa, cand am timp.
Mi s-a facut pofta de cozonac si toate alea care se gaseau pe vremuri in cofetarii in tara. Mey, mai bine vorbiti de negi sa mi se taie pofta.
Llaura spune:
Am o intrebare (adica mai multe intrebari) pentru dragutele doctorese actualmente in North America, dar educate in patria mama:
deci am o prietena cu liceul sanitar, facultatea de medicina onor Bucuresti, rezidentiat. Si recent s-a mutat in Canada; deci ii trebuie si ei un job, ceea ce inseamna CV. Si ma intreaba pe mine, care nu-i asa, sunt in scoala americana si se presupune ca ma pricep la engleza. Eu nu prea stiu nici o diploma de-a ei sa ii zic cum se zice, la mine cu Universitatea din Bucuresti fuse mult mai simplu.
Nu-i asa ca un suflet nobil imi trimite si mie bucata din propriul cv (fara informatii private, ofcors) privind educatia medicala din Romania, sa ne descaltam si noi nitzel?
Multumesc
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by lai
Veve, sunt foarte frumoase pozele de pe drumul spre Las Vegas. Iar vevericii sunt neshte scumpi!
Fetelor de pe coasta de est, sa va traiasca zapada! Vreau si eu!
Lai
Na-ti-o (oare am scris corect?) tie ca a venit prea devreme si e prea friiiiiiiiiiig
Oana_B
Andrada spune:
Pentru negi mai merge si sucul de Aloe planta, rupi frunza aia carnoasa si pui "zeama" pe neg. O prietena aici a incercat cu nitrat, cu cauterizare...etc, numai cu suc de aloe vera a reusit.
A incercat cineva cozonaci la masina de piine?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Laura Takacs spune:
Din ciclul "fiecare cu ce-l doare" revin la pregatirile de sarbatori. Daca va incearca talentul pt "cucait" prajitura cu amoniac, am aflat ca baker's ammonia se poate cumpara de la farmacii si drugstores.
iubibubi spune:
negii mai pot fi kilaritzi si cu rostopasca (sucul din frunze), da' nu stiu cum ii zice in engleza si daca se gaseste aici.
Veve spune:
quote:
Originally posted by iubibubi
negii mai pot fi kilaritzi si cu rostopasca (sucul din frunze), da' nu stiu cum ii zice in engleza si daca se gaseste aici.
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
I se zice www.mta.ca/~rthompso/nativeflora/Thalamiflorae/Page7.html" target="_blank">"celandine" (chelidonium majus).Tot tratamentul asta-l stiam si eu
Lai,mercic!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5