Fetele din America (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu cunosc pe cineva (dar in US) care cu liceu sanitar (facut in RO) si examen dat in US ... a otinut diploma de RV..fara o zi de scoala aici. La fel si pentru LVN..dar nu stiu cum este in Canada.
Rezidetiatul este si aici ..si in urma lui nu obti o diploma ci o specializare intr-un domeniu. Evident ca da bine la CV
Rezidentul se numeste resident physician.
Liceul sanitar il poate trece ca liceu sanitar, dar trebuie mentionat bacalaureatul si faptul ca a obtinut o diploma de RV in Ro, pt ca si-n Canada este ca si in US(banuiesc), la terminarea liceului nu ai o anumita specializare.
Sper sa te fi ajutat ..macar un pic
Simina cum te simti? Ce face Raluca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, multumesc foarte mult, cu ajutorul vostru am creat una bucata cv care pana una alta merge la firme de medicamente pentru joburi de information, customer service, sales, din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
Originally posted by lai

Veve, sunt foarte frumoase pozele de pe drumul spre Las Vegas. Iar vevericii sunt neshte scumpi!

Fetelor de pe coasta de est, sa va traiasca zapada! Vreau si eu!

Lai

Na-ti-o (oare am scris corect?) tie ca a venit prea devreme si e prea friiiiiiiiiiig

Oana_B

Oana, eu o iau cu draga inima, da' se poate sa iau numa' zapada fara frigul aferent?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Kim, multumesc de intrebare, facem bine acum, Raluca a crescut f. frumos pt. prima luna si e o... greuceana! In citeva zile merg la control si voi sti si cit a crescut, ca acasa nu am cintar!

Voi? Nu va scoboriti un pic mai la caldurica, asa, intr-o mica plimbare?

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

la mine sunt -22 celsius!!!

" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Ma ajutati si pe mine va rog?

Cu ce companie (mai ieftina) sau ce modalitate pot gasi sa trimit un colet de 5 kg din Detroit in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Kim, multumesc de intrebare, facem bine acum, Raluca a crescut f. frumos pt. prima luna si e o... greuceana! In citeva zile merg la control si voi sti si cit a crescut, ca acasa nu am cintar!

Voi? Nu va scoboriti un pic mai la caldurica, asa, intr-o mica plimbare?

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Siminaf, cand ai nascut??? Pe ce data? Eu am luat o pauza si nu mai sunt la curent cu nici o noutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simina stii care-i culmea....este acceptabil si la noi...Nu ai poze cu Raluca? S-o vedem si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am nascut pe 5 nov., cezariana de urgenta. DPN era pe 23 nov. Poze am, dar deocamdata nu pe net, ca nu am avut cind...

Multumesc mult de intrebari si de gindurile bune!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sa fiti sanatosi si fericiti Simina!!!
De ce ai nascut de urgenta!

Multumesc fetele cu reteta de cozonac, o sa incerc si eu anul asta, sa vedem,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput