Fetele din America (56)
Raspunsuri - Pagina 11
iubibubi spune:
Anda, supralicitez cele spuse de Laura_T, platesc fedex overnight si costurile de handling :))
Andrada spune:
In Iselin nu e problema ca il duce masina, dar fedexul m-ar costa cam cit asigurarile medicale pe luna, daca e sa ma gindesc la experientele trecute in materie de tonaj la cozonaci a la Anda. Numa lasa-ti-ma sa va tzuc de incredere, ca ai mei pe aici schimba priviri piezise cind le spun ca as mai vrea sa incerc si anul asta cozonaci, si amintrei sint rude gradul 1!!! Una e propria mama!!!
Eu una n-o sa fiu asa, o sa maninc si melci rasi cu creieri de fluture scampi daca is gatiti de fiu-meu. Promit in scris acu!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Laura Takacs spune:
Asta da mama! Bilute rosii pt tine, Anda! Si io port inelul de la Holiday Shop ce l-am primit de trei zile, chit ca fac negru pe piele si i-a cazut intre timp piatra, si mi se agata de toate hainele. Dar e fii-meu mandru ca ma-sa apreciaza cadoul.
Siminaf spune:
Andrada, am avut preeclampsie - cica forma mai usoara - dar mi-era f.f.rau, tensiunea si inima mea erau razna la orice ora din zi si din noapte. In plus, in ziua cezarienei, aveam control de dim. si bebelina mea era unresponsive, asa ca dr. m-a trimis la spital, pt. monitorizare de o ora. Acolo au incercat s-o scoale inclusiv cu vibratii pe burtica mea (brrrrr! oribil!), dar ea nu si nu! Asa ca l-au sunat pe dr. si asta a zis ca gata! Si s-a trezit gugulina mea fix pe masa, da' era prea tirliu, deja aveam anestezia facuta. Si oricum nu mai puteam rezista nici eu! Cred ca si rinichii mei sufereau enorm, ca nu prea puteam sa "harvestesc" mai mult de 1 l/24 ore - extrem de putin - asta in ultima saptamina.
Cam astea au fo' cauzele...
Slava Domnului ca a fost bine pina la urma!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
zapacila spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Am nascut pe 5 nov., cezariana de urgenta. DPN era pe 23 nov. Poze am, dar deocamdata nu pe net, ca nu am avut cind...
Multumesc mult de intrebari si de gindurile bune!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Super!!! Sincere felicitari si sa fiti sanatosi, mancacioasi si somnorosi. Eu am nascut tot prin cezariana la urgenta dupa un travaliu de 14.5 ore. Am un baietel si l-am nascut pe 8 noiembrie.
Cum te simti acum dupa cezariana? Esti mai bine?
AC spune:
Wow Simina bine ca s-o terminat cu bine! Sa creasca mare si frumoasa Raluca si sa se inteleaga bine puii impreuna.
Fetele mi-am facut planurile de vacanta: merg in Canada putin la socrii si cum tot am chiria platita si-n ianuarie in State, masina n-am reusit sa o vindem inca. Aici m-au invadat furnicile... vin in vacanta in State. Ce mai sunt nebuna de legat, da tot n-am apucat sa-mi iau la revedere... ce ziceti NY ne intalnim?
Va iubesc pi toate si mi-e dorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Andreea si galusca si brotacelul
Ira spune:
Simina, felicitari, nu stiam ! Sa-ti traiasca Raluca si sa fie sanatoasa ! Si tu sa te refaci cat mai repede.
Numai bine !
Andrada spune:
Simina eu cu DPN pe 22 noiembrie, am nascut pe 4 tot cu preeclampsia, nastere indusa insa(am avut eu un feeling ca d-asta ai nascut mai devreme). Sa-ti traisca Raluca (frumos nume!)!
M-am apucat sa ii povestesc baiatului obiceiurile de Craciun. Ne apucasem sa facem coronitze de Craciun, dar el cumva a "get diverted" si s-a impotmolit intr-un arc si arbaleta. M-a ascultat contrariat si l-a sfirsit cica : Si ai voie sa tipi (ia mai minati voi hai-hai!!)? Da ai voie. Si dau cu batul in tine (sorcova)? Da. Si la sfirsit primesc bani???
Acu problema e, stiti cumva un loc pe internet cu "how to make your own buhai"?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
AC spune:
Andrada uite aici
The buhai (an old Romanian word for “ox”) is made from a wooden bucket or tub that functions as a drum body or resonator. The drumhead, made from goat or sheepskin, is soaked in water for several hours, stretched over the end of the bucket, and fastened there with rope. Some horsehair passes through a hole in the middle of the skin, and with the drum held by someone else the performer wets his or her hands and pulls along the length of the hair with one hand then the other, thus producing a noise resembling the bellow of an ox. The performer can raise the pitch of the drum by pressing into the drumhead with the free hand as the horsehair is being pulled.
Dar merge si cu 1 Coffee can, 1 Plastic lid + tape
http://www.playdrums.com/pdf/roots/ROR-E_CH3-Buhai.pdf
are si desen si tat ce trebuie ca sa-ti construiesti unul pagina 27 de la Resources.
Pupici pentru Marcu
Andreea si galusca si brotacelul