Fetele din America (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Multumesc, polux.
Ar fi nemaipomenit sa fie cum zici tu.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hehehe, vin si io cu multumiri cine a zis ca foloseste grapeseed oil mai acu' catva timp (aici sau la bucatarie). Sunt foarte incantata de el, are un gust foarte bun.
Merci

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Lexi, pe mine personal ma cam doare "oblu" de opinia publica de pe aici si diverse grupuri. Cate am facut in stil romanesc, numai noi stim! Auzi, tu zici de warts? Fiul meu mai mare a luat de la pool si abia cu wart removerul ala de ti-l freeze i-a trecut. Dupa vreo saptamana a cazut si de atunci nu mai are. L-am dus si eu la dr, s-a uitat, l-a controlat, si mi-a facut fix nimic. M-am dus la Wal-Mart si i-am cumaparat unul freezer din ala cu $15 si a mers (dupa ce am incercat multe altele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am si eu o intrebare, inspirata de LT
Baiatul meu are o unghie care nu-i creste uniform. De cate ori o tai, trebuie sa intru cu unghiera inspre centrul unghiei (in nail bed). Am intrebat pe pediatru, dar a dat din umeri. Fiind numa o chestie de cosmetica nu am facut nici eu prea multa galagie. Sa fie vreun fungus care sa o faca sa creasca asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anca, sunt asa de familiara cu datul din umeri a pediatrilor! Nu te pot ajuta, dar parca erau ceva doctorite pe aici, unde au disparut? Poate nu strica sa postezi la topicurile cu sfatul medicului, sau cum s-o fii numind, parca site-ul avea un pediatru si un dentist, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Multumesc.
Este o micoza, si nu prea vad cum o sa scap de ea homeopatic. . . Pe medicamente nu-l vreau de la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Am si eu o intrebare, inspirata de LT
Baiatul meu are o unghie care nu-i creste uniform. De cate ori o tai, trebuie sa intru cu unghiera inspre centrul unghiei (in nail bed). Am intrebat pe pediatru, dar a dat din umeri. Fiind numa o chestie de cosmetica nu am facut nici eu prea multa galagie. Sa fie vreun fungus care sa o faca sa creasca asa?

copii ca ai mei nu are nimeni

incearca pe siteul asta si vezi daca vreo poza seamana cu ceea ce are unghia bolnava. oricum ciupercile se trateaza in general cu un unguent local si nu trebuie ignorate pt ca se pot intinde la toate unghiile.

http://www.dermnetnz.org/hair-nails-sweat/nails.html

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

oau, michelle, m-a impins curiozitatea si mi-am aruncat ochii pe pagina aia!

laura, negul nostru a aparut tot din cauza de piscina si picioare goale pe acolo, mai exact de la dusuri, unde concentratia de clor e mai mica.
prima oara a facut giuniorul cel mare, dar l-am rezolvat cu wart removal-ele alea de la farmacie, un fel de leucoplast injectat cu acid salicilic (sper sa nu spun prostii, ca nu ma mai duc acum la dulapiorul cu antinevralgice); insa de data asta, la giuniorul cel mic, nu se da dus deloc: dupa o luna, negul e la locul lui, nestingherit, si ne ranjeste de cate ori ne uitam la el.

tantea doctorita, (atentia, Laura, am ales-o special, e din aia cu scoala facuta in alta parte), dupa ce ne-a prezentat cam toate optiunile (plasture, spray, dermatologist, chiuretare), ne-a sfatuit sa-ncercam o chestie mai babeasca (folosita si la babele chineze, de unde se trage dumneaei), recte duct-tape, cu care sa-l sufocam de-a dreptul pe mama lui de neg. care, cica, se dezvolta numai cand are oxigen la indemana/indegura.

asa ca nu ne ramane decat sa ne punem pe tratament, om trai si-om vedea...

pisik, pe mine m-ai ametit forever cu atatea cifre intr-un enunt. pana la urma cand veniti? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Hop si eu pe aici
Gabbriela trece-ma si pe mine te rog pe listuta la Virginia.
Bic daca nu te duci in tara, poti sa faci la oricare din consulate o procura pentru cineva din tara ca sa-ti faca pasaportul. In cazul in care nu ai nici buletin valabil, iti va trebui si o procura pentru eliberarea unei adeverinte de identitate. Distractia costa 90$. Atentie, cand trimiti actele, sa trimiti, pe langa procuri, 8 poze stampilate de consulat care confirma ca esti tu, pasaportul, buletinul, certificatul de nastere toate in original. Actele le poti trimite sau prin cineva care merge in tara, sau prin fedex, distractie care costa iar vreo 90$, dar livrarea e sigura.
Gasesti informatii si aici http://www.roembus.org/english/services/romanian_version-modificat.htm

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

quote:
Originally posted by lexi

oau, michelle, m-a impins curiozitatea si mi-am aruncat ochii pe pagina aia!

laura[/btantea doctorita, (atentia, Laura, am ales-o special, e din aia cu scoala facuta in alta parte), dupa ce ne-a prezentat cam toate optiunile (plasture, spray, dermatologist, chiuretare), ne-a sfatuit sa-ncercam o chestie mai babeasca (folosita si la babele chineze, de unde se trage dumneaei), recte duct-tape, cu care sa-l sufocam de-a dreptul pe mama lui de neg. care, cica, se dezvolta numai cand are oxigen la indemana/indegura.

asa ca nu ne ramane decat sa ne punem pe tratament, om trai si-om vedea...

[b]pisik
, pe mine m-ai ametit forever cu atatea cifre intr-un enunt. pana la urma cand veniti? :-)

Functioneaza de minune duct tape. Asa mi-a recomandat si mie pediatrul de aici (canadian) si desi mi s-a parut ciudat am urmat sfatul si a mers.

Mihaela

Mergi la inceput