Fetele din America (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

lexi, pe 9 ianuarie avem interviul la ambasada pentru vize, iar pe 14 biletele de avion. jucam strans, ce ziceti?

iata niste pozici frumoase din sudul frantei (un satuc pitoresc langa antibes) facute de mine weekendul trecut, asa ca sa ma motivez sa plec...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

da mai, ce mesaj aiurit am trimis, cam asta e si in capul meu. pai aveam rdv la ambasada pe 14 dec, dar vreau sa plec acasa pe 11 dec, deci am reprogramat rdv-ul la ambasada ptr vize pe 9 ianuarie, noi urmand sa plecam pe 14 ianuarie in arkansas. sper ca acum e mai clar. (cu ocazia asta poate ma prind si eu ce se petrece cu mine)

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Lexi, sustin si eu varianta cu duct tape. Tot asta mi-a fost indicat si mie de catre medicul meu dermatolog si a functionat. Trebuie sa iti spun insa ca ia ceva timp, nu trece de pe o zi pe alta. Mie imi dadeau la cabinet cu o oareshce solutize, si apoi aplicau sufocarea cu duct tape. Dupa ce m-au palit cu un bill de vreo 600 de dolari, am regretat amarnic ca nu l-am sufocat pe cont propriu, cum imi sugerase o amica. Cred ca ajuta daca il freci cu putin usturoi si apoi aplici duct tape-ul. Si varianta asta am incercat-o si a mers.

Succes cu orice metoda si fii perseverenta, caci asta conteaza.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Pt fetele din NY: stiti cumva vreun magazin romanesc de unde se pot cumpara mancaruri traditionale de Craciun? Imi vin socrii in vizita si cum eu voi fi inca in faza oribila de greturi, oboseala si tot ce se mai intampla in primul trimestru de sarcina, nu ma vad in stare sa pot pregati prea multe. Plus ca nici nu prea le am la bucatarit.
Multumesc anticipat pt raspuns!

"I am still learning."

Mergi la inceput

Pisik, bafta la ambasada si spor la impachetat !

"I am still learning."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Mist, Muncan pe Broadway in Long Island City are mezeluri, branzeturi. Cauti mancaruri gata preparate? Cred ca la Cornel's gasesti, asta e un restaurant (acelasi proprietar care a avut Harmony si pe care l-a vandut in vara). Am mancat o data la cineva preparate de Craciun comandate la el. Acuma nu stiu exact unde e, parca tot pe langa Lond Island City. Poate stie Anamaria (Ocebine) mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mist..
Ca si Laura eu recomand Muncan...are 2 locatii una pe Broadway in Astoria si inca una in Ridgewood pe Myrtle Avenue (la intersectia cu Forest Avenue).

Mai sint asa zisa "iugoslava" pe 43 street in Sunnyside (colt cu 43 Avenue).

Cornel's Garden este pe Skillman Avenue dar nu mai stiu precis cre strada (cred totusi ca este 45 street) - tot in Sunnyside.

Nu stiu daca ccc Casa Romana (Queens Blvd cu 39 street prepara pentru luat acasa. Mai este si restaurantul Transilvania in Sunnyside pe 42street intre Queens Blvd si 43 Ave...

Sau mai bine faci ca mine si cumperi porc..mergem sa-l luam pe 14 dec

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anamaria, Cornel's Garden e Romanian Garden, si e la 46-04 Skilmman Avenue. Dar mai are un restaurant, originalul, pe Greenpoint parca, sau prin zona aia, asa zicea cineva cand am fost noi ultima data la Romanian Garden (in octombrie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu stiam invers ca originalul Cornel era pe Greenpoint Ave...si apoi a deschis pe Skillman...cel de pe Greenpoint stiam ca nu mai este (o sa o rog pe mama sa se uite cind trece cu masina in drum spre scoala baietilor)...

Nu am fost niciodata la cel de pe Greenpoint...iar la Garden, sincera sa fiu nu imi place mirosul de cantina si aburul...mincarea e buna, n-am ce zice dar urasc sa maninc in abur.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Laura si Anamaria, multumesc pt sugestii. O sa caut locurile astea, incepand cu acel Cornel's, pt ca am nevoie de mancare gata preparata. Sper sa aiba si ceva dulciuri. Merci inca o data la amandoua !

"I am still learning."

Mergi la inceput