Fetele din America (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Oana, pai in tara asta unde democratia e la ea acasa, cum sa nu?
comunismul in care ne-am nascut si-am crescut noi mi se pare mic copil pe langa democratia asta plina de reguli.
acuma, daca nenea ala deranjatu' locuieste pe aceeasi strada cu "deranjatorul", ca sa zic asa, si daca au semnat neste hartii gen HOA (home owner association) in care se scrie ca n-ai voie decat cinci globulete si alea verzi, nenea deranjatorul trebuie sa-si stinga figurinele si sa-si caute alta casa, unde vecinii sunt mai intelegatori sau mai emigranti.
daca nu-s vecini si doar asa, l-a deranjat in trecere, atunci chiar n-are voie sa se supere.

nu ma-ntreba daca sunt de acord cu politica asta... mai bine un cantecel vesel sa cantam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multam fain de explicatiuni, ma ia ameteala de atatea reguli si kktishuri, cateodata am impresia ca totul e o exagerare, se trece de la o extrema la alta si ca unii oameni sunt cu adevarat rai.
Ai nostri din Romania s-au facut rai de neajunsuri, astia aici de prea mult bine

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Carmen nu stiu daca ziarul de mai jos e considerat de circulatie mare in Jacksonville (FL) dar numele imi suna cunoscut. Poate iti foloseste la ceva... (he, he si noi care abia asteptam sa plecam din Florida!).
Dar iata linkul. Succes!

http://www.jacksonville.com/

Mergi la inceput

M-am mai uitat o data la stiri au dat mai pe larg, ai avut dreptate Lexi era politica din neighborhood dar pana la urma i-au lasat in pace. Nu au spus cine a facut reclamatia, unii vecini au zis ca asta e spiritul Craciunului e frumos sa impodobesti.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

cred ca anul asta vom avea Holiday Tree, Christmas Tree fiind considerat politically incorrect :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

da, da, halidei tri, cu globulete cat mai colorate, sa nu se supere nici un partid ca-i folosim numa culorile lui.
iubisoru', bine ai mai scos nasucul din scutece, mi-aduc si eu aminte de vremurile alea cand era mama la noi, cu pruncul in brate... si cat de inutila m-am simtit eu la plecarea dumneaei, cand acelasi bebelus, care dormea la ea in brate cate 3 ore incheiate, la mine nu se lasa deloc culcat. dar i-a trecut, nu stiu cat a inteles el explicatiile mele, ca buni nu mai vine si ca ar fi cazul sa-si faca alt program, care sa n-o mai includa decat cateva minutele pe zi, si alea la telefon.

oana, sa-nteleg ca inca nu ti-ai agatat luminitele pe garduri? parca avea cineva o scara pe aici, ia sa vedem daca se simte si daca ne-o mai imprumuta.

Mergi la inceput

Lexi inca nu:))) sotamiu cica asteapta sa se usuce nitel pe afara ca a plouat si se 'noroiaza:))

Iubi se pare ca anu' asta a scapat copacu' thanks to curtea suprema, inca il cheama christmas tree:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Prezent! M-am simtit si m-am prezentat cu scara. Io sunt ocupata cu shoppingul, de aia puteti s-o luati. Mai am dooa cadouri si am terminat, pe bune! Si toate on line, ca n-am timp si chef de aglomeratie. Acuma sa te tii, ne facem preteni cu guy-ul de la UPS. P-orma trec la retete de bucate.

Mey, mai comunista decat sotzietatea asta democrata io n-am vazut in intreaga lume! Reguli si subreguli, de te apuca ameteala. Noi mergem la ferma dupa brad (il taiem sau ni-l taie), dar numai cu cateva zile inainte de Ajun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ca veni vorba de Mos Craciun, am si eu nevoie de o sugestie.
Mosul o sa le aduca la baietii mei Heeleys ca sant la moda aici si au cerut insistent, iar eu le-am zis ca nu le iau. Dar mosul vine in Romania, si acolo, v-a trebui sa-i aduca ceva si nepotelei mele de 9 ani? Ce pot eu sa-i iau la o fetitza de 9 ani???
Trebuie sa-mi termin cumparaturile WE asta, si sant presata de timp.

va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Fetelor ,se gaseste aici in L.A. piscoturi,vreau sa pregatesc un tort Tiramisu ?
dar blat de tort piscot ?
(vreau sa fac surpriza si nu intreb pe fiul meu sau e nora mea)
mersi

Mergi la inceput