Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Andreea la propunerea ta am trecut-o, daca mai sunt si altele modific:)
Pentru tine din parea mea
cadou pt ziua de azi
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea la propunerea ta am trecut-o, daca mai sunt si altele modific:)
Pentru tine din parea mea
cadou pt ziua de azi
Mersi frumos. Dar daca tu aduci papica si berica eu vin cu . Si iese un chef in toata regula. Asta in ciuda soacrelor
POZE
paula2003 spune:
Otilia este o soacra care le cuprinde pe toate, cel mai mult ma doare ca toti barbatii, nu face nici unul exceptie de la regula sun ca si fiul ei de creduli la vorbele mamelor lor.
Cum Otilia vrea sa-si omoare nepotul, asa a vrut si scorpia de soacra-mea, cum Otilia il vrea despartit pe fiu-su de nora asa vrea si mai spera si acum soacra mea.....multe, multe.....si e foarte invidioasa de tot ce facem, ce avem...ce realizam.
Paulacu Paul 34+ siAlexandra
cherry22 spune:
Am si eu o poama de soacra:rautacioasa, bagareata, zgarcita.
Cateva de-ale socroseniei:
-vroiam sa-mi cumpar sacou si, draga de ea, imi zice-am vazut eu la second-hand-ul din colt niste sacouri asa frumoase si ieftine, mai bine iti iei doua de acolo, mai scutesti din bani, ca "nu e , mama, bani"
-am avut proasta inspiratie sa o iau cu mine cand mi-am luat rochia de mireasa; cand a vazut cat costa, nu stia cum sa ma convinga sa mai mergem si in alta parte; nu i-a tinut, am luat-o pe cea care mi-a placut, cred ca mai avea putin si facea infarct
-cumpara numai lucruri ieftine si proste
-la ea in bucatarie parca s-ar fi batut turcii cu arabii, asa curat e
-frigiderul sticleste de...urme de maini si grasime
-am stat la ea 8 luni si mi-au iesit prin piele, era la noi in camera de cate ori luam banii
Acum o vad mai rar, ca ne-am rau de tot inainte de nunta, dar ce bineeeeeee e!
va pup si revin cu alte minunatii de-ale acriturii
paula2003 spune:
Noi cand ne-am casatorit a si sarit sa-i dam ei banii, salariul, ca ne arata ea noua cum se cheltuie si ne da ea cand avem nevoie. Noi avem 1 an de stat impreuna si acum fiind cu acte, vezi tu doamne nu mai stiam ce sa facem si cum....
Paulacu Paul 34+ siAlexandra
gyly spune:
LA MULTI ANI TUTUTROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR DE ASTAZI.
Fetele, eu pot sa ma plang de cumnata, ca de soacra nu prea am ce sa zic? Nu ma plang, dar intr-o zi ii spun vreo doua de sigur nu imi mai calca in casa. Si atunci sa vezi ca se supara soacra-mea ca doar stau cu ea in casa.
Dar macar acum de sarbatori sa ne bucuram de copiii si soti.
Pupici
impreuna spune:
Paula atunci nu ma uit la film ca ma sperii. Chiar exista asemenea persoane? Adica, stiu ca sunt, dar mi-e greu sa inteleg una ca asta...
Gyly cum e sa locuiesti cu socrii? Ca eu abia astept sa stam singuri
Bine ai venit Cherry22. Cred ca soacra ta e invatata cu sistemul comunit si ii e greu sa se "adapteze":)
Nici la soacra-mea nu prea i-a placut rochia mea de mireasa ca era cam decoltata (dupa parerea ei) si voia sa ceara una imprumut de la o vecina, care era pe gustul ei. Insa cand a inteles ca nu are sanse sa ne convinga (pe mine si pe sotz) a lasat-o balta.
Le luati la soacre cadouri de Craciun?
Eu tre sa ma gandesc la ceva, ca si ea ne cadoriseste de cate ori are ocazia... si vreau sa fiu pregatita. Desi ei ii place sa fie mai practica, de obicei ne da bani, da eu sunt adepta cadourilor, sa fie totusi ceva concret.
cherry22 spune:
Da, soacra-mea e comunista infocata, tot timpul se vaita, ca ce bine era pe timpul odiosului, aveai casa, serviciu asigurat, etc, dar nu zice si de lipsurile de atunci. Oricum, asa e ea, zgarcita, indiferent de sistem. Si, nu pot spune ca nu au bani, doar au un apartament inchiriat si iau cam 3500 euro/an.
E bine ca nu stam cu ei, acum locuim cu ai mei si la anul speram sa ne mutam in casa noastra, care este in constructie.
va pupez pe toate si...fetelor, fiti barbate cu soacrele!