Clubul nurorilor ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

pe mine m-ati uitat definitiv....nu sunt pe listuta. Si tocmai eu care eram in top cu soacra cea mai tignita + bonusul (de tip 2 la pret de una) cumnata.

Nu ati citit la primul capitol ? Vreti sa va mai scriu odata despre ea....

Pleaseeeeeeeeee, primiti-ma in "gasca voastra".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Cam asta scriam pe atunci.....

Hop si eu !

Soacre acre? Stati sa va explic eu ce am cu ea:

1. are cheie si vine la noi oricand are chef, iar daca cumva vine dimineata si nu ne-am trezit, urla de la usa sa ne trezim ca a venit ea!

2. Sta cu hainele de la tara cu care se duce la porci in lenjeria mea spalata de pe patul din dormitorul meu, se uita exclusiv la postul Acasa,(desi mai are 3 tv-uri in casa) manaca seminte in varful patului si rade c-o sa ne intre cojile de la semnitele ei in fund la noapte.Si exclama fericita: Vai ce bine e la voi!!!!

3. Vine si manaca tot ce gaseste prin casa nelasand nimic si la altii,sau eventual ia la tara, iar culmea a fost cand mi-a luat intr-o punga oasele cu carne din ciorba abia facuta sa le duca la caini. Specific aveau carne destula pe ele.Intr-o vreme ne golea pur si simplu frigiderul, pana le-a pus sotul (cica in gluma) pe frigider o chestie pe care scria: "proprietate privata". A ranjit, dar s-a mai potolit.

4 O sa nasc. Bucuria ei se manifesta cam asa: " Ma mut la oras sa-mi cresc copilu', imi iau copilu la tara, ma duc cu copilu' meu in vizite, mamaie o sa-l spele, schimbe (alapteze eventual daca ar putea) iar eu? Parca nici nu exist. Parca sunt doar mama purtatoare pentru copilul ei. Sunt in crize de nervi pe tema asta.AAAAA, am uitat, nici macar nu m-a intrebat daca am bani sa le dau la doctori cand nasc....nu-i pasa nici daca am ce manca, ea vrea doar copilu'. Si-o sa-l aiba, IN POZA, ATAT!!!!!!!

5.Sotul meu desi are si facultate si master si 3 servicii, este prostul familiei care de 4 ani nu primeste absolut nimic de ziua lui sau de alte sarbatori, si e mereu certat. Fratele lui, 12 clase, carea vandut tot aurul din casa si aparatura electronica si a fugit in lume sa se distreze, dar acum s-a intors pentru ca tot sotul meu l-a adus acasa, este Printisorul pentru care fac orice si este cel mai bun si cel mai drag si de ziua caruia se cumpara cadouri costisitoare sau se fac rate la limita limitelor sa nu cumva sa-i lipseasca ceva.

6. Cumnata mea(sotia fratelui- cealalta nora a ei): 25 ani, 90 kg, ,12 clase- facultate inceputa si neterminata,fara servici(ca nu vrea sa munceasca 8 ore pe 4 mil. la birou)nu gateste, nu spala, nu face nimic in casa, are femeie de servici angajata: concluzia soacrei mele: E DESCURCAREATA!!!!! Eu: 3 servicii, gravida, 35 de ani, n-am femeie de servici, si am gunoiul nedus de 3 zile. Concluzia soacrei: sunt puturoasa!

etc....etc....etc....

Si-atunci de ce se intreaba socrele ce avem cu ele?
Am uitat sa va spun ca am explodat doar o singura data: inainte cu 3 zile de nunta cand am plecat si i-am lasat cu fundu in balta sa se casatoreasca ei cu cine vor. Au venit plangand inapoi ca rade lumea de noi, de-asta le pasa , nu de altceva. In rest am rabdat cu stoicism 3 ani. Acum pregatesc alta: daca va atenta macar cu gandul de a se baga in viata copilului meu, altfel decat ca bunica pe care o s-o vada cand vreau eu si cat vreau eu....imi iau copilu' si plec!!!! I-am spus sotului care e si el de-acord cu mine (m-a sustinut intotdeauna)ca o sa ne mutam in capatul celalalt de lume numai sa avem liniste!

Ei? Cat de acre sunt soacrele voastre pe langa a mea?

(39 sapt.)

si......

Am uitat cireasa de pe tort: le trage si la masea mai nou de nu mai stie nici macar ce vorbeste. cand intra in casa primul lucru pe care-l intreaba este "unde este berea mea?"

Despre cheie ce sa-ti zic, apartamentul a fost al lor, s-au mutat la tara cand ne-am casatorit, dar vor cheie sa aiba unde sa vina cand au treaba in oras. problema e ca au "treaba" cel putin de 2-3 ori pe saptamana! Si apoi ne striga mereu ca e casa lor si ce sacrificiu mare au facut ei pentru noi mutandu-se la tara. M-as muta si maine cu chirie crede-ma!!!!
Despre cumnat? Nu se duce acolo ca nu are unde sa doarma!!!!!! Au apartament cu 4 camere ultramodern, dar n-au decat un pat! Buna idee, nu? Vorba sotului, poate aruncam si noi celelalte paturi din casa!!! Iar acolo nu se duce si nu face ce vrea ea pentru ca nu e casa ei ci a norasi!!!!! Plus ca acolo n-are ce manca, ca "vai saracutii, sunt saraci", el e muncitor si ea e casnica. lasa ca vine la prostii astilalti ca au fiecare cate 3 salarii, sunt bogati, au de unde!!!! vai de bogatia noastra!!!

Una peste alta....cred ca o sa ma vedeti la stirile de la ora 17,00. ori o bat, ori dorm in gara cu copilu' dar asa ceva nu mai tolerez. Doar curajul sau nebunia ma mai desparte de acest moment.

Asta era atunci....au trecut 10 luni!

A venit la copil fix 3 zile si i-a luat un maieu mare de tot, o jucarie de 5 mii si mi-a dat de doua ori 15.000 lei pentru banane! Infine....deja ma enervez numai cand ma gandesc.

Ma primiti in gasca? Corespund cerintelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cornelia bine ai revenit.
Aici e mare incurcatura si acum a iesit la iveala un subiect despre soacre (deschis anul pe care eu nu l-am gasit cand l-am deschis pe actualul) si tu ai scris dincolo. Am gasit postarea ta si m-am crucit:) Daca vrei, fa un copy=paste (sau daca vrei fac eu) aici sa vada si fetele ce soacra ai. Si te trec acuma pe listutza.

Mai sunt nurori care au trecut pe aici si au zis ca revin cu detalii; le asteptam

Cherry deci am intuit bine:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Cornelia cred ca am postat in acelasi timp:)
Sigur ca te primim cu cel mai mare drag, sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si cuminte si alaturi de voi.
Acum cum se comporta soacra de cand are nepoata? S-a mai schimbat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Faza cu hainele imputite si semintele mancate in patul vostru e de vise rele.Cum naiba poate fi asa nesimtita?Cred ca ti se urca sangele la cap.
Si socrosenia mea vine de la tara dimineata si se aseaza cu fundul pe asternuturile copilului.Bineintele ca imi este rusine sa-i zic ceva .Prefer sa le schimb.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Otilia este o soacra care le cuprinde pe toate, cel mai mult ma doare ca toti barbatii, nu face nici unul exceptie de la regula sun ca si fiul ei de creduli la vorbele mamelor lor.

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Ei bine,este unul care face exceptie de la aceasta regula.Sotul meu care o uraste pentru cat rau i-a facut si care nu crede o iota din ce spune ea.Oricum nici nu prea are curaj sa-i spuna lui in fata ca i-a "retezat-o" scurt de cateva ori.Pentru ca a crescut fara afectiunea mamei,tanjeste mult.Ei bine a gasit-o la mama mea.Acum e foarte mamos Toata ziua intreaba de soacra-sa

Tare-s curioasa sa vad ce face soacra de pe locul 1.Acum ma pun pe citit sa vad,daca ma lasa bb

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

M-am crucit!Auzi tu,sa sparga seminte in varful patului...

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Sau sa intre in casa nurorii cand are chef....
Pai soacra-mea bate la usa cand vrea sa intre la noi in camera, deci e o bomboana!

Mergi la inceput

Doaaame fereste!Cornelia75 e teroare soacra ta...

Haideti sa va mai spun de a mea.Sotul meu mai are un frate dar doar de mama,dupa cum am scris si mai devreme.Este mai mic cu 4 ani si adoratul mamei.Desi are 31 de ani aproape mamica ii duce mancarica,ii face curat,ii plateste chiria sau daca nu are bani(ca nu-i iese vre-o manevra) il ia la ea acasa.Anul trecut de Craciun am mers si la ei in vizita.Cand am plecat a zis sa ne dea ceva placinta pentru acasa.Ca-i punea si lu' Leonard(fiul mic).Cand am ajuns acasa ne-am dat seama ca am venit acasa cu o sacose de colturi de placinta.Binenteles Leo al mami a primit ce era mai bun.Pe mine m-a bufnit rasul dar sotul meu a fost inc-o data dezamagit...

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, eu chiar o sa apar la stirile de la 5 , dar in ianuarie cand vin acasa.
Simt ca nu mai pot.Vrem sa ne luam o casa la tara, caci ne gandim peste cativa ani sa ne ducem in Romania, si ne cautam ceva mai ieftin, chiar daca va trebui sa aranjem noi in timp, deoarece am luat loc de casa in oras, dar mi-e groaza sa imi fac casa acolo atat timp cat ea traieste.
Si ii zic sa se duca sa vada casa si sa ne trimita niste poze sa vedem si noi casa, si apoi sa ii trimitem banii.Sunt doar 7.000 de euro, si in iarna sa o trec pe noi.Si i-am spus de o luna asta.
O sun saptamna asta si imi spune ca nu are timp, saracuta e in greva si nu merge la gradi si nu are timp, iar azi cand sun familia cu casa imi zice ca e vanduta de 2 zile, deoarece pe ea nu a sunat-o nimeni, si soacra noua ne spusese ca a vorbit cu ea.

Mergi la inceput