Clubul nurorilor ( 2 )
M-am gandit ca suntem multe nurori pe aici care am putea impartasi experiente placute sau mai putin placute legate de socrii nostrii, fie ca locuim cu ei sau ne vedem din cand in cand.
Cum va intelegeti cu socrii? Va incanta sau va oftica?
Ce metote de imbunatatire a relatiilor ati gasit voi?
Haideti sa ne "racorim" aici
Topul soacrelor (cu + si -)
camelia75
loreen
olim
Giana
badjoke
Himmelsduft
gyly
impreuna
Boobooricu categoria "dragoste si ura"
boeru
Naty
ralucames
inaioana
klumea_blondy
a.cicel
jozsaerika
monagan
devylla
gabibarta
cornelianeli
dia_bi
Ralu-Cat categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!":)
alexa00
kisstherain999
diadaniela
BraveGirl
mara95
Lona
Paula2003
Bee
corneliaa
diaan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61614&whichpage=1" target="_blank">prima parte
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Raspunsuri
impreuna spune:
Ne felicitam ce harnice am fost :)
gabibarta spune:
soacra mea are obiceiul sa ne aduca prajitura. Asta ar fi o.k. daca ar fi de maxim o zi:( Insa s-a mai intamplat sa ne serveasca praji ci frisca putin acrisoara, si eu "inocenta" am intrebat-o ca-i frisca stricata sau crema de lamaie:)))))
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Natasa spune:
Camelia, daca ai martori, vecini, prieteni, alte rude, trebuie sa depuna marturi ca e nebuna si ca in viata ei nu a avut vreo responsabilitate. Nu se poate sa va dea afara din casa pentru ca asa i s-a nazarit ei. Trebuie sa fiti calmi si sa dovediti ca e mincinoasa si nu va poate lasa cu copii pe strada! Asta daca nu vrei sa te uiti pe discovery la Crime Night si sa rezolvi altfel :) Sper sa ai vesti bune cit de curind!
Scuze ca am deviat de la subiectul soacrelor, eu n-am de ce sa ma pling, a mea e buna, draguta si la locul ei, asa ca n-o sa stau aici sa o laud. Imi pare rau ca va maninca viata niste scorpii care ar trebui sa va fie aproape, nu dusmani.
Boobooricu spune:
Camelia, tinete tare..si sprijinitiva unul pe altul..nu te enerva , ca dupa aia, te imbolnavesti tu din cauza la o tampita si o nebuna..ca altfel nu pot sa imi explic ce minte bolnava poate sa vina cu asa acuzatii..Las ca o scoateti voi la capat, dar pt asta aveti nevoie de capul limpede..Iti urez succes si iti tinem pumni si ne rugam pt voi!Sper ca sotul este ok dupa ce a primit vestile
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Camelia, daca ai martori, vecini, prieteni, alte rude, trebuie sa depuna marturi ca e nebuna si ca in viata ei nu a avut vreo responsabilitate. Nu se poate sa va dea afara din casa pentru ca asa i s-a nazarit ei. Trebuie sa fiti calmi si sa dovediti ca e mincinoasa si nu va poate lasa cu copii pe strada! Asta daca nu vrei sa te uiti pe discovery la Crime Night si sa rezolvi altfel :) Sper sa ai vesti bune cit de curind!
Sunt de acord cu tine ca ii trebuie martori, dar nu care sa demonstreze ca e nebuna, ca atunci poate se foloseste de acest lucru soacra cand cere anularea contractului. In codul civil spune clar ca cei care nu au discernamant sau sunt senil nu pot incheia contracte.
POZE
devylla spune:
mai fetelor nush ce sa zic sincer.Cred ca eu sunt paranoica si ma astept de la socrii mey sa fie miste balauri care scot foc pe gura.Adik ma astept la cei mai rau din partea lor.Nici macar nu am incercat sa ma apropii de ei,ii tin la distanta si evit pe cat posibil sa ii implic in viata mea si a sotzului.Poate gresesc sau poate e bine ca sunt precauta.De ce zic toate astea...pt ca eu nici nu am petrecut foarte mult timp cu socrii mei.Si in weekend am stat mai mult impreuna si a fost ok chiar au fost de treaba.
Socra-miu nici nu ma saluta inainte,nici nu imi raspundea la buna ziua de am zis ca nici pe mine nu ma interseaza.Soacra mea...m-a surprins placut saptamana asta....m-a auzit tusind si mi-a luat bomboane pt gat....mi-a dat sfaturi cum sa fac gargara bla bla....apoi mi-a luat o prajitura care stia ca imi place.Iar eu?He he....ma gandeam ca ce interes are de face astea? ca sigur are ea un interes.....cred ca sunt eu nebuna si or fi socrii mei de treaba.Va mai povestesc sa imi spuneti defapt cine e RAU
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
camelia72 spune:
Salutare fetelor si va multumesc din suflet pt. incurajari!Sunteti minunate !
Am "vorbit" cu Marius de la Pagina Legislativa si ne-a incurajat f. mult in sensul ca ne-a invatat ce putem face noi daca scorpia va continua procesul.I-am zis sotului care este miscarea urmatoare,el a sunat-o si a speriat-o asa de tare ca acum s-a cam razgandit,nu mai este sigura daca vrea sa continuam in instanta.
Bucurati-va de soacrele voastre,este bine ca va sunt alaturi...atat mi-as fi dorit sa fi fost prietena cu soacra-mea...eu in general ma inteleg f. bine cu oamenii,in special cu cei de varsta a 3-a.Niciodata nu m-am certat cu nimeni,chiar ma consideram,cu ceva timp in urma o persoana fara dusmani...dar,cel mai mare dusman era chiar langa mine!Si totusi...ma intreb DE CE?Nu am sa pot niciodata intelege!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Cami, nu-ti mai fa procese de constiinta ca tu n-ai nici o vina ca unii oameni sunt rai. Asta-i viata si sti vorba aia ca mare-i gradina Domnului.
Ce v-a zis Marius de a-ti speriat-o?:))
loreen spune:
Salut...
Eu am trecut sa vad ce mai faceti...ca vesti despre soacra n-am ca nu-i vad mutra...
Camelia citesc si ma minunez si multumesc lui Dumnezeu ca au putut ai mei sa ne ajute sa ne luam casa ca altfel pateam ca voi la cat de ordinara este soacra mea...
Stati ca-mi aduc aminte secvente...Socrul meu Dumnezeu sa-l ierte a fost secretat de partid pe vremea lui nea'Nicu...si ca atare destule foloase printre care apartament in buricul targului si cu 4 camere...Ei bine bestiei i s-a nazarit ca nu-i bine asa si s-a dus la partid sa-l reclame pe socru-meu ca are pe tanti veta amanta...ca nu mai putea partidu' de zgarbavnicul lu' socru-meu...Am ramas traznita cand imi povestea ce isprava facuse ea...Binenteles ca au urmat retrodradari din functii...tot tacamul ca pe vremuri...
Acum un an i s-a stricat frigiderul si eu fata buna ii spun lui domnu sot sa facem o rata sa-i luam ca sa nu o mai aud de fiecare data...Pe langa faptul ca nu-l foloseste pe motiv ca, consuma curent acum o luna a luat altul de la cumnate-meu si eu platesc rate in continuare pentru ceva ce nu este folosit...Imi venea sa o string de gat...
Cand oi avea o dispozitie mai buna o sa va povestesc ce a facut intr-o vara cu garsoniera...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ralucames spune:
Draga de tine, Camelia, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci impreuna cu familia prin asa cosmar (ca asa este). Va tin pumnii sa o scoateti cu bine la liman, si sa o ierte Dumnezeu pe socrela ta, (chiar daca un suflet de om nu ar vrea..., adica si mie mi greu sa spun asta).
Draga Flavia, felicitari pt. micuta sarbatorita, La multi ani !!sanatosi si voiosi!!! Oare ce cadou o sa ii faca buni??? (ca a mea "tare se da peste cap" pt. fiica-mea...).
Din pacate am o senzatie stranie...,cred ca sunt mai rea de cand am intrat in clubul nurorilor, adica ii vad mai bine cusururile, lipsa telefoanelor si a vizitelor... oare de ce???. Incurajati-ma sa nu ma inveninez degeaba, ca tare sufar acum.
Un week-end placut tuturor nurorilor, ca meritati!!!!
minunea vietii mele