Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
Fetelor, multam pentru incurajarile voastre.Chiar mi-a facut bine ca m-am descarcat cu voi, dar si mai bine mi-a facut sa vad ca cineva ma asculta, ma intelege si nu urla la mine sau imi spune ca sunt obsedata.
Azi chiar am avut o discutie tare urata cu el.Simnt ca nu mai pot, nu mai am chef de nimic, nu mai am nici sa mai traiesc.Ma intreb daca uneori merita sa traiesti o astfel de viata.Mie frica de un nou inceput, mai ales ca nu m-ar intelege nimeni de ce am facut acest lucru.Sunt asa derutata, caci nu am chef de nimic, nu manac( chiar nu se vede), stau toata ziua in casa si nu stiu ce sa fac.Daca ar fii mama mea sunt sigura ca nu as fii trecut prin asta, dar imi este tare frica de esec, nu mai am incredere in mine, ma simt groaznic.M-am inscris la cateva cursuri sa mai pierd vremea, iar acum caci sunt in somaj pana dupa sesiune, am prea mult timp disponibil si ma gandesc la tot.Cel putin cand mergeam la serviciu era altfel, mai uitam din toate astea, dar cu scoala asta nu am ce face, trebe sa si mai invat cate un pic, mai ales ca am vreo 12 examene.
Multam inca o data pentru sfaturile voastre.Sper sa nu va fii plictitsit tare cu povestea me, dar adevarul ca ma simt mult mai bine acum, cand stiu ca cineva se intereseaza si de mine, si imi da si sfaturi.
a.cicel spune:
Neatza suratelor
Olim, am reusit sa citesc si eu tot ce ai scris. Sfaturi nu iti pot da, vreau doar sa iti spun sa fi tare, si sa ai mare grija, in orice decizie ai lua legat de familia ta (sot, soacra, cumnat etc.). Atata timp cat s-au aliat impotriva ta...sau asta incearca sa faca....Iar legat de copil, eu cred ca ai dreptate, inca nu e timpul, datorita problemelor.
Fi tare!
Cami, ce mai faci? Bine ai revenit. S-a potolit soacra, sau vrea in continuare proces?
POZE
corneliaa spune:
Bine v-am regasit si curaj celor care simt ca sunt la capatul puterilor.
revin cu noutatile de dupa ce s-a nascut fata noastra.
1.Deci, am nascut cu cezariana si a doua zi dupa ce am venit acasa a plecat la tara ca are treaba lansandu-ma singura cu fata si miscandu-ma in reluare din cauza cezarienei proaspete de 5 zile. Am tras 2 saptamani pana mi-am revenit complet singura singura de toate treburile casei plus copilul mic. Sotul era la servici pana seara tarziu, iar eu parinti nu mai am.
2. ieri a facut fata 10 luni. In aceste luni a stat, adunate orele , cam 3 zile. Si asta pentru ca am urlat la barbatu-miu sa o aduca pentru ca aveam niste treburi de rezolvat si nu aveam cu cine sa las copilul.
3. I-a luat in tot acest rastimp, un maieu pe care probabil o sa-l poarte la 4 ani, o jucarie de plastic gen zornaitoare de 5 mii. de la magazinul "satesc", si de rusinea rudelor o bratara de aur la botez. De laudat se lauda la toata lumea ca nu mai poate de dragul ei si ca o sa-i ia detoate....numai ca...uita dupa 2 zile.Ne-a promis carucior, papusa, hanute, un plovaras lucrat de mana, cercei, etc.....n-a ajuns nimic la noi.
4. De doua ori la pensie ne-a dat cate 15.000 lei , cica pentru banane pt. fata.
5. Am fost cu fata in spital o saptamana pentru ca a facut enterocolita. A venit in oras a stat toata saptamana dar n-a venit niciodata la spital sa-mi aduca de mancare mie sau ceva fetei. Am stat flamanda zi de zi pana la 20,00 seara cand ajungea bietul meu sot cu mancarea la mine.
6. Din spital n-am plecat cu mana goala...deh, am facut eu varicela/varsat de vant. Am rugat-o sa vina s astea cu fata ca sa nu faca si ea. A venit si a stat fix 3 zile , in care u am stat inchisa intr-o alta camera ca s anu intru in contact cu fata. Dupa 3 zile mi-a spus ca pleaca la tara ca are treaba si dusa a fost....normal ca acum a facut si fata varicela.
7. Platim rate la o gramada de lucruri luate in casa, mobila, aer conditionat, combina frigorifica etc. Stie ca plecam in America in ianuarie, nu numai ca nu ne-au ajutat cu nici un ban, ba chiar ne-au sabotat la un moment dat si singura sansa de a face un truc pentru a obtine vizele. N-au vrut sa semneze un act. In plus tot ce e in casa le ramane lor ca nu le cumpara nimeni si nici cu mine nu le pot lua. Le-am spus sa platesca ratele la ele macar luna asta pentru ca tot le ramen lor totul. Raspunsul a fost: sa vi le impachetati si luati cu voi ca noua nu ne trebuie. Si bineinteles nu au platit nimic.
Dar...au pretentii sa le lasam masina, sa ii chemam in America sa se plimbe si sa vada si ei ce e de vazut, sa le trimitem bani sa-si repare casa de la tara si culmea nesimtirii.....sa-i intretinem si pe cei doi cumnati despre care v-am spus ca sunt niste lepre care nu muncesc la 25-26 de ani ai lor.
Ce ma deranjeaza insa cel mai tare este ce daca vin in oras cu treburi, trec pe la noi , se aprovizioneaza si vorbest foarte tare desi stiu ca fata de multe ori doarme si se trezeste daca aude voci straine. Nu le pasa. Am tipat odata la ei sa taca pentru ca doarme si s-au potolit. pana la urmatoarea vizita cand nici n-au intrat bine pe usa si strigau in gura mare...."feteleeeee, unde sunteti feteleeeee". Imi venea s-o omor de-abia culcasem fata.
Infine, cea mai mare bucurie a mea este ca plec in capatul celalalt de lume si nu-i mai vad decat la inmormantare. Chiar daca vin in tara n-o sa calc pe la ei in veci.Si nici fata n-o s-o mai vada pentru ca atat timp cat a fost aici nu i-a intereseat de ea. Iar despre ajutor...ete asta:
Sunr foarte multe de spus....continua sa ne ia din casa ce vrea. Continua sa se laude la toata lumea ca ei ne-au facut oameni si ca o duc prost pentru ca ne ajuta pe noi. Mi-e asa de greata incat zau ca ma apuca scarba.
Olim, capul sus si mult curaj. pana la urma linistea ta sufleteasca conteaza cel mai mult indiferent in ce mod iti revendici acest drept! chiar si cu .....
Boobooricu, saru mana, nu o vreau pe locul 1, o vreau la 2 metrii in jos....desi acum chiar rasuflu usurata ca scap de ea altfel.Cred ca DUmnezeu mi-a auzit rugamintile de-a ma scapa de ea intr-un fel sau altul si a gasit o solutie mai pasnica.
Impreuna,iti multumesc ca ai redeschis acest subiect pentru ca a fost singurul mod in care mi-am varsat oful , de multe ori cu lacrimi in ochi scriind despre .....Socrella/Cruella the Moon! Efectiv intruchipeaza acel personaj cand apare pe usa!
P.s. am uitat sa va spun ca "tara" lor e la 12 km de Craiova, ca au masina si ca nu au nimic de facut in mod deosebit, mai ales soacra-mea, astfel incat sa sustina mereu ca nu pot veni ca au treaba.
Va urez inca odata din tot sufletul unei nurori chinuite, sa aveti parte de sarbatori linistite si fara greturi provocate de socrosenii!!!!!
Cornelia si Alex
impreuna spune:
Va salut si eu din mers, ca azi sotul are liber si mergem sa chefuim:)
Cornelia draga, ce soacra ai..., bine ca plecati si scapai de o grija.
Dar de ce nu vindeti apartamentul cu toate dotarile si sa luati banii cu voi? De ce il lasati pe mana unor asemenea oameni? Ati putea lua bani frumosi care sigur v-ar folosi oriunde ati merge.
Andreea cum ai petrecut de ziua ta?:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea cum ai petrecut de ziua ta?:)
Pai am mers prima data la stomatologie, apoi in centrul orasului unde a fost un superb foc de artificii si s-a dansat Hora Unirii, apoi am mers la parintii mei si sarbatorit impreuna cu ei (si tata e Andrei). Iar pe 1 demebrie am reluat cheful, de data asta acasa cu iubi si nasii nostri. Am mancat si am baut...am jucat rent si wist pana tarziu. Iar in dimineata asta abia m-am trezit.
POZE
camelia72 spune:
Corneliaa,ce faci olteanco,capul sus si bucura-te ca scapi de scorpie,nu mai pune la suflet caci nu se merita!
a.cicel,iti spun acum La Multi Ani,scuze de intarziere!
Nu stiu ce sa mai cred de soacra-mea,se lauda pe la rude ca ne arata ea noua,zice ca vom ajunge sa o imploram sa ne lase sa stam in casa caci ea ne poate da oricand afara din apartament.Pe de alta parte il suna pe sotul meu sa-l roage sa-si faca timp sa vorbeasca intre 4 ochi,fara mine,caci eu il influentez si il fac sa nu o mai respecte.Barbatu-meu i-a zis ca daca vrea sa vorbeasca cu el,sa vina acasa sa zica ce vrea,dupa partea lui se vor intalni la tribunal,cu dovezi care o incrimineaza urat de tot.Soacra-mi ii este si teama dar este convinsa ca il va face sa se razgandeasca,este f. mandra si nu vrea sa vina sa discute pt. ca stie ca daca sunt eu acasa,nu-l poate influenta pe fi-su.Gaseste ea momentul cand voi fi eu plecata sa vina cu teoriile ei,sotul de pe 5 decembrie va intra in concediu...Va mai spun ce va fi,oricum pana pe 14 are timp sa se hotarasca ce vrea.
Va pup!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Fetele oltence, rele soacre mai aveti:)
Cami, pana in 14 nu mai aveti mult, sper sa se rezolve cu bine si sa va puteti bucura linistiti de sarbatori.
Oare chiar asa mare putere au mamele asupra baietilor lor? Sunt mai influientabili decat fetele?
Ca nu prea am auzit barbati sa se planga de sotii le influienteaza mamele, pe cand femei sunt destule. Mare dilema mare
diaan spune:
intru si eu in club
nu sunt nora inca da o sa fiu
oricum se poarta cu mine ca si cum as fi o nora ...
azi am avut primul schimb de replici si i a zis prietenului meu(suntem inpreuna de 3 ani si stam impreuna de 2,5ani nu avem ganduri de casatorie pt ca am vrea sa ne facem nunta cum dorim si am zis ca mai asteptam 2 3 ani)ca nu il mai primeste la ea cu mine ca nu il mai ajuta etc....
eu m am nascut la tara si parintii sunt la tara si noi am vrea sa ne facem o ferma (defapt am inceput...dar cum vrem fond sapard dureaza...)
bine inteles ca a avut tot timpul o problema cu asta...si azi nu am mai putut si cand la trimis la tara sa faca ciuperci nu am putut sa ma mai abtin si m am rastit un pic la ea(nu am tipat)ca daca are o problema cu faptul ca sunt de la tara e absolut problema ei si nu a mea si ca daca el a ales sa fac ciuperci a fost alegerea lui...si am plecat ...tipa dupa mine "domnisoara nu iti permit ca poate el iti permite da eu nu iti permit"...ce nu stiu si nici nu conteaza...asta dupa ce 3 ani de zile ma strangea in brate si imi zice ca ce bine e ca are si ea o fata ...in fine ...
sper sa intelegeti...
oricum el a fost acolo si nu s a suparat pe mine si chear mi a dat dreptate
chear mai maine plecam din oras pt 2 3 zile ..
sper cu timpul sa nu ii schimbe mama sentimentele pt mine...
impreuna spune:
diaan si bun venit in club. Ai nimerit tocmai bine, vezi ca si Olim vrea ferma, poate va asociati:)
Pe unde umblati nurorilor? Va ajutati soacrele la curatenia dinainte de sarbatori?