Clubul nurorilor ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 11
boeru spune:
Buna mai apar si eu pe aici!
Nu prea mai am vesti ca nu am mai vorbit cu socrela (dar nici nu-i simt lipsa!) dar maine ne viziteaza! Va povestesc luni.
Fetelor dar ma ingrozesc povestile despre soacrele voastre!
Doamne fereste de asa ceva!
Olim, Camelia, Corneliaa, multa sanatate si forta sa treceti peste toate problemele!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
diadaniela spune:
Am impresia ca soacrele astea inainte de casatoria baietilor sunt persoane normale , dar dupa casatorie da strechea in ele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monagan spune:
Hai sa va salut si eu cu toate ca nu am postat de mult, dar nici nu prea am ce, ptr. ca nu ma vad cu soacra-mea deloc, nu ne vorbim, asa ca nu am ce scrie, doar ca va inteleg perfect pe voi celelalte si ...capul sus, da-le incolo de socrele ca daca sint rele nici nu merita stresul si nervii pe care ni-l provoaca.
Poate ca am sa ma intalnesc cu ea la Craciun si atunci voi avea si eu ceva de spus p-aici. Normal ca de bine nu o sa fie. Vom vedea.
MG
impreuna spune:
Ce bine ca nu ne-ati uitat:)
Da puteti trece pe aici si cand nu aveti noutati despre soacre, ca tot gasim noi ceva de povestit, nu-i musai sa fie soacrele mereu in prim plan.
Atata timp cat suntem toate nurori pe aici, ne putem face de cap fara sa stie "subsemnatele":)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
olim spune:
Salutare fetelor.
Nu am avut timp sa va scriu, caci mi-a fost sotul acasa si nu preaam timp cand vine.
Multam pentru incurajari si sunt alaturi de voi de toate.
Draga Cornelia, bucura-te ca te duci si nu o sa o mai vezi.E o relaxare cand pleci, si mai fain ca pleci in America, si e departe. .Obiectele din casa care poti vinde, nu ezita, si daca le dai la preturi mai mici, macar asa mai faci niste bani, ca o sa iti trebuiasca sigur.Iar de masina, nu o lasa, caci ramai fara ea, iti spun din proprie experienta.Chiar daca primesti 100 de dolari sunt banii vostrii.Nu ii lasa nimic scorpiei, nimic din ce ai cumparat tu.Daca nu ai cui sa le vinzi, fale cadouri cuiva care crez ca are nevoie de ele.
Capul sus, si sigur ca totul va fii bine.Si nu uita ca o ai pe cea mica, asa ca nu merita sa iti consumi energia pentru o .Cat despre plimbari in America sa mearga in excursie daca au bani, ca la voi nu e hotel de 5 stele si nu ai nici o obligatie fata de ea, dupa cum s-a comportat cu tine.Rusine ar trebui sa fie tuturor mamelor, care se comporta asa cu copii lor.
Eu am avut o discutie cu dragul meu sot, si i-am spus ca ma duc in Romania, dar cu conditia sa nu o vad pe masa in fiecare saptamana, si asta in scris.Si este de acord , dar nici el sa nu o vada.
Aseara o suna pe si ii spune ca se simte tare rau, caci nu isi simte degetele de la mana stanga, si ca o sa paralizeze sigur, asta spune ea.Ca nu prea poate sa lucreze, si ca ii este tot mai greu, si ce bine i-ar prinde daca noi am fii acasa..Chiar crede ca eu o s-o ajut?I-am spus ca noi suntem o familie si ea alta, si ca ar trebui sa invete acest lucru.Se tot plangea de bani, dar si-a cumparat un porc de 7 milioane pe care il imparte cu cumnatul meu, ca saracii tare greu o duc.Lucreaza de la 8.30 la 16, adica se plimba de colo-colo si e tare greu la servici
Chiar ma gandeam ca daca ne ducem am sa cumpar 2 rotweileri si sigur nu imi mai face vizite, caci am eu grija.Si asa cand aveam cainele ei ii era destul de frica de ea, cu toate ca Lady a stat mult timp cu ea.O sa am eu grija sa ii tai tot elanul.
Chiar m-am gandit la o serie de chestii, care vor parea " accidente" pentru unii.Am un plan diabolic..
Am discutat cu al meu vreo 5 ore, iar la sfarsit i-am zis ca daca nu vrea surprize in relatie noastra, ar fii bine sa puna piciorul in prag, ca de asta e barbat, ca daca nu pun eu ordine, si nu ii v-a placea.Cred ca cea mai mare greseala a mea e ca il iubesc prea mult.Dar asa suntem noi femeile.
Il intreaba pe al meu daca m-am apucat de invatat pentru examene.Da ce o f...e grija pe ea de asta.
Imi vine sa mor, cand ma gandesc ca trebe sa ma duc s-o vad.Dar am sa fac tot posibilul sa nu prea o vad, cel putin cat pot.
Va doresc tuturor o seara cat mai placuta.
impreuna spune:
Cred ca va bucurati de week-end de-i asa liniste aici:)
Si eu ma bucur, Sara a stat aproape toata ziua cu soacra-mea, asa ca am avut timp de NOI:)
Olim, da chiar asa, te-ai apucat de invatat? (E ingrijorata femeia pentru tine, ce mai:))))
A plecat iar sotul si ai ramas singura?
olim spune:
Salutare popor.
Da, sotul meu a plecat azi si am ramas singura ca de obicei.Aseara a incarcat camionul si a dormit acasa, iar dimineata la 8 a plecat in Olanda.Sper sa ajunga pe vineri daca totul merge bine.
Da, saraca soacra isi face probleme pentru mine cu sesiunea, zice ca imi va fii tare greu , dar mai greu ii va fii ei cand voi ajunge in Romania.
Dar asta e, am sa schimb tactica, si am sa fiu diplomata, dar am sa atac.
Si problema cea mare e ca nu imi gasesc garsoniera la Cluj( poate stii tu ceva) si ea zice sa stau la MUres.
Adica sa stau la ea si sa fac naveta zilnic la Cluj si asa nu cheltui atatia bani., si oboseala zilnica si banii de microbus.Eu cred ca mult mai tampita decat credeam eu.Cred ca ce i-ar placea e sa ma poata controla, dar nici o sansa.
Va doresc o duminica placuta tuturor.
impreuna spune:
Olim, tipa pe care o cunosc eu la agentia imobiliara o zis ca inca nu au nici o oferta in zona in care cauti tu. Da daca aflu ceva, te anunt, n-am uitat:)
impreuna spune:
Mai bine o apa plata (Dorna sa fie:)