Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Rayuela spune:
io-s pe acilea,da' nu contati pe mine
Tocmai m-am apucat sa scot perdelele,sa mut mobile,ca maine ne demoleaza sufrageria.
Pentru fetili care au intrebat:n-am avut de ales bre,doruletu stie cum locuim,sintem penultimul bloc,ei au inceput saracii sa schimbe geamurile acum un an,dar abia acum au ajuns la noi!Conform planului!
vestea proasta e ca nu o sa am nici internet,ca trebe sa-mi mut tot biroul,cabluri,bleah!!
P:S.doruletu,Alain e demential in postura de Oas!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Adela99 spune:
doruletz inca salivez cu gandul la fasole cu costitza (o fi oare afumata?) si tzuica fiarta ... ma duc sa pun de-un glögg :-(
...si Alain are dreptate, cam asa miros chiftelutzele lor (alea de-a gata) ... da' is buunee!
tata lu Toma spune:
Transmisiune de pe frontul de est :
La centrala s-a ars un transformator de pe placa electronica.Stop.Nu exista ca piesa de schimb.Stop.Se schimba placa cu totu'.Stop. Cu tot cu manopera cca. 150 euro.Stop.Suntem, totusi, in Romania si e posibil sa o rezolv azi mai ieftin. Stop. Nevasta si-a busit masina. Stop. In casa e frig. Stop. Copilu' e fericit ca dormim toti impreuna. Soacra-mea vrea sa ne mutam la ea. Stooooooooooooooooooooooop.
_
Sunt moderator dar ma tratez
arboria spune:
neata!
avem fasole cu ciolan afumat
si tzuica
si cald in casa
avem ratoni in spatele casei si caine in fatza ei
(intr-o zi, poate se vor www.danvebber.com/museum/artifacts/raccoon.jpg" target="_blank">intalni)
altele nu avem, dar nu se poate sa le ai pe toate
PS. cum miroase caca de ren?
doruletz spune:
neatzaaa
tata_lu_toma toate ca toate da' mutatu' la soacra cre' ca ti-a pus capac. mai bine in iglu!
Julia tu esti sigura ca trecusi oceanu'? ca vaz ca nu-ti lipseste nimic din ce se presupunea ca lasam p'acasa. De fapt si aci se gaseste fasule cu carnati gata facuta, ba chiar e considerata mancare traditionala frantzuzeasca (d'aia populara nu frantzuzisme gastronomice fine). Ii zice 'casoulet' si e originara de prin sud, cica la Castelnaudary pe langa Toulouse e mama ei. Da' oricum mie imi facura pofta aia cu cazanu' ostasesc ca parca asta d'aci nu are chiar acelasi gust nu stiu cum miroase kk de ren da' alain are imaginatie bogata
Lilanda aveti de gand sa mergeti la maramu'? e frumos tare, cred ca o sa-i placa danezului tau.
aveti grija cu ecsprimarea bre, "moroshan" nu-i totuna cu "oshan", sunt "specii" diferite, din regiuni diferite si se supara daca-i confunzi. Io asa stiu, sa zica mihaela daca nu-i adevarat.
Acu ma uit la un reportaj despre balene, cica o balenoaica alapteaza o balenitza timp de un an si in anu' asta slabeste 10 tone! Si cand te gandesti ca io ma chinui doar cu vreo 5 kg...
Restu... spor la lucrari!
annie_xtreme spune:
Mna ziua,
Am o problema: ziceti si mie o reteta traditionala de Craciun (a part sarmale si cozonac, sarumana) care se face rapid si fara cuptor. Se organizeaza o seara vin fiert prin zona si ni s a solicitat asa o treaba.
Aici ninge/ploua alternativ
A.
iren spune:
Salata de boef
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
annie_xtreme spune:
Cik nu e romaneasca asha cevaaaaaa
PS: da a ta era foarte buna. Ca si fasolea de altfel, inspite comentariile unora :D
doruletz spune:
hehe annie pai ceva 100% romanesc nici nu exista, degeaba ne infoiem noi cu sarmale, cozonaci, una-alta. Asta e bucataria est-europeana nu avem noi nici un monopol.
Si io tot la salata de bou ma gandii, spui si tu ca asta se mananca in Ro de Craciun chiar daca nu se mananca numai acolo.
Hai ca iar imi facui pofta.
AlbaIulia spune:
Buna Copii!
Acilea s-a facut cald dupa ce avuseram pe la minus 20, asa ca prin urmare s-a topchit toata zapda si curg strazile ca dupa potop! Asta pana maine cand s-a anuntat inghet din nou!
Nu stiu cine intreba de specialitati romanesti peste ocean, apai aflati voi dragutilor ca io asa specialitati romanesti ca acilea nu am gasit in toata Europa cat am locuit acolo, acilea ai magazinele romanesti cu produse aduse direct din Romania sau preparate aici la fel ca acasa , singura diferenta e la peisaj! Pentru dinner romanesc io as sugera mici cu mustar, ii incalzesti la microunde si gata, acu annico io nu mai tin minte unde stai si prin urmare ar putea fi un challenge sa faci rost de mici, de ce nu incerci cu saleuri cu chimion (io cu astea am succes tot timpul) sau cu salata de icre?
Doruletz, faine poze ne pui mereu, cum v-a placut in Maramures si cat ati stat?
Tata lu' Toma, au, au, precis ati spus, "pai da, c'asa'i in Ro, nimic nu e de calitate" si de-alde astea, dar principalu-i ca totul se rezolva rapid si includ un sejur gratuit la soacra!
Rayu, spor la mutat mobilier, cat stati fara pereti? Bubu e preferata mea acilea iar pozele sint magnifice!
Restu' care nu ati semnat de prezenta, olariiooo!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101