Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 6
Adela99 spune:
ati citit/vazut antrenamentul www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,736807,00.html" target="_blank">recrutilor
britanici?
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Adela99
ati citit/vazut antrenamentul www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,736807,00.html" target="_blank">recrutilor
britanici?
Mda, acum la stiri...e horor...brrr!
si la noi a invadat microbul Harry Potter!
istme si rayu, spor la daramat pereti, montat tv, comp. si alte alea...zugravit si emigrat daca e cazul
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
Tocmai ce-am terminat de vazut Troy... pentru bradu pitu...m-a impresionat cata putere de sacrificiu aveau barbatii acelor vremuri!
O saptamana merveioza va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
doruletz spune:
nseara (sau buna dimineatza ca vaz ca dormiti cu totii)
Lilutz io zisei de 'amatori' ca uite cat timp a durat piesa de teatru, cāta lume i-a luat in serios si nu erau dintre aia naivi. Io zic ca ar mai fi durat inca mult daca nu s-ar fi lacomit complicii pe alte forumuri. Iti amintesti in film ce patii profesoru' cand a incercat sa aplice metoda pe cont propriu? pai tot cam asa ceva cre' ca avu' loc si aci! Mai stii?!
Ia ca gasii pozele vechi din Scandinavia. fiti indulgenti ca aveam un aparat 'normal', eram incepatori in ale fotografiilor si au fost scanate acu' mult timp. E vorba de sarbatorile 2001-2002, hehe, ce vremuri! Si cautand printre poze vechi, na ca mai gasii unele de cand imi dusei corsicanu' in Maramures, muhahahaha, ziceti si voi daca n-are fata de morosan adevarat si nicidecum de urmas al lu' Napoleon! uite si aci. Bagati repede ochiu' ca nu le las mult sa nu ne compromitem naibii de tot
gata, am stins, noapte buna!
Adela99 spune:
'neatza!
doruletz ce-mi plac pozele tale ...wow! ati prins o iarna faina, ai mangaiat reni si elani si te-ai rezemat de garduri de care n-aveai voie sa te rezemi :-) ... parca sunteti o pereche autentica de oseni!
tata lu Toma spune:
A noastra centrala termica a intrat, dimineata, in moarte clinica si nu gasesc pe nimeni dispus sa o resusciteze mai devreme de vineri. Sper sa supravietuim, fara caldura si apa calda, pana atunci.
o saptamana calduroasa tuturor
_
Sunt moderator dar ma tratez
Pegasis spune:
Ouch... taticule... Nasol de tot. Junkers cumva? Fa-le si tu scandal ca nu se poate sa stati atita timp fara caldura! Si cu Tomita ce faceti? Am un calorifer electric pe care-l pot imprumuta doritorilor de caldura ad-hoc. Daca aveti nevoie, strigati.
In alta ordine de idei, e o vreme de tot ... in Bucuresti. Asa ceva . Ana e bine, ne face creierii funda, deci nu mai avem nici o problema...
Ma duc sa sedintesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
soma spune:
Doruletz, imi amintesti de cea mai lunga iarna din vietisoara noastra, 2000-2001. Sa fie si un cadru din Kista sau mi s-a parut? Facuram anu nou la Idre Fijal, 4-500km nord de stokolm. inghetase sampania in sticla, -20gr. brrrrr
salut tata, tre sa supavietuiti cumva. Baga caloriferu' in priza....poate iese ceva.
lilanda spune:
Ziua buna
Iaca a nins si pe-acilea, dar scurt si cred ca in vreo doua ceasuri nici n-o sa se cunoasca ... Asa ca zapada nu-i, insa umezeala, la greu!!!
doruletz, faina iarna ati prins la Stockholm, parol!!! Da' se vede de la o posta ca sinteti turisti, fiindca sinteti singuri, bre!!! Si te rog io, mai lasa pozele alea din Oas, ca vreau sa-i arat si lui Niels ce-l asteapta!! :-)))
Adelucci, paraca ziceai ca nu mai vezi bine, ha????
Tata lu Toma, belea iti trebuia!!! Aveti probleme cu presiunea la gaze, ca alminteri e prea de tot sa sucombe cit ii noua (banuiesc ca nu-i veche!!!)
soma, nici pe dan jp nu-l cunosti..ca si el parca zicea ca lucreaza in Japonia pentru niste suedezi si ne aratase poze de la un revelion pe linga Stockholm...:-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua
unde disparurati fratilor?
Adela cre' ca acolo in poza aia eram pe vapor deci nu riscam decat o baie la -20 C . Am avut intradevar neshte sarbatori super-inzapezite in Stockholm, am auzit ca nu totdeauna e zapada.
soma si mie imi placu in stockholm, acu ca revazui pozele ma gandesc ca si maine m-as intoarce acolo pentru o vacanta. nu mai stiu daca am ajuns in Kista, am fost de Craciun la niste prieteni care stateau intr-un cartier dinspre aeroport, langa o padure insa nu mai stiu insa cum ii spunea si imi amintesc ca am urcat in turnul televiziunii ca sa vedem privelistea de sus dar banuiesc ca e vorba de alt cartier. Stiu ca tot timpul trebuia sa ne grabim daca voiam sa vizitam ceva caci se facea intuneric pe la 14h-15h. Poate ca pentru cei ce locuiesc acolo e deprimant, dar mie imi placeau serile lungi si lumina oblica din timpul zilei.
Mai greu a fost cu ca nu am stiut de unde sa luam asa ca in Noaptea de Anu' nou am baut sampanie pentru copii si niste suc . Io m-am indopat cu prajituri de martipan si cu niste chiftele traditionale tare bune (nu's cum le spune, lu' Alain nu-i placeau cica miroseau a kk de ren ). ce timpuri....
Ca tot se apropie sarbatorile, va anunt ca Oscaru' vinurilor a fost atribuit lu' Domus Maximus, vin frantzuzesc din Languedoc, fu ales cel mai bun vin din lume, grabiti-va pana nu-i creste pretul!
si io-te si www.ziua.ro/display.php?id=189289&data=2005-11-28" target="_blank">acilea pentru cei care sunteti in Bucuresti joi cica "se da" fasole cu carnati preparata la cazan si tuica fiarta. Ce pofta imi facura astia frateeeeeee