Scandinavii stiu DC... (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lirisa, citeste subiectul Lamuriri de la generale

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

nici io nu mai inteleg nimic!
1.unde e loku unde se arunca cu vuitoane,ca vreau si io sa ma duc poate imi pica vreunu in capatina.Poa'sa fie modelu www.louisvuitton.com/web/flash/index.jsp jsessionid=NWQXBXHJWFO3GCRBXUCFAFIKEG4RAUPU?buy=0&langue=fr_FR" target="_blank">asta,pliz???
2.te doare mintea ,bibicule,imi aduc aminte ca la anumite mesaje de la umanitare mi se umezeau ochii,muamaaaaa,ce teapa!
3.nici io nu stiu ce sa mai zic,decit ,ca sa citez un clasic:
Asaaaaaaaa cevaaaaaaaaaaaa!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

adica au fost tepe? ca la citeva "am pus si eu botu". mare fraiera sunt deci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Ha Ha copii! nu stiti ce spuneti...iarna canadiana!

Apai sa stiti voi ca asa iarna ca-n , mai rar! Superba nici vorba, dar friguroasa rau! Viscolea aseara frate de credeai ca muta tot peisajul din loc, ca-n povestile lui Andersen! Azi dimineata o atmosfera linistita cu soare si zapada proaspata ca-n Iarna pe Ulitza! Problema e temperatura care nu te lasa prea mult pe-afara la -12C, amatori cumva de Lacul Lebedelor?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

au fost tepe 3 cazuri:
familia Florescu, Bosioc si posibil soarenistor.
uf.

Cele cu copiii bolnavi n-au fost tepe.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

sabina ,io ma refeream la citeva mesaje de-ale lu pustiu'bosioc alias maica-sa,eu eram gisca rau cind le citeam ,zau daca nu-mi fura cite o lacrima!
acu ,inapoi la oile noastre:iarna nu-i ca vara.
Zau daca nu e adevarat!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

mie mi-a fost antipatic din prima...iar la cazuri de saracie lucie nu m-am bagat pt ca am vorba aia ,pe scara blocului, ce sa mai dau incolo-ncoace si pe net...

revenind la oi(iarna merg la ses, nu?) noi plecam maine la Busteni pt o saptamana, asa ca pe mine sa nu contati.

cand vin inapoi sa va gasesc in echipa completa! auzi unchiule???

va pup si.....ata ete, iarna nu-i ca vara!! (ar trebui adaugit motto-ul capitolului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Pfui..., iar ma facurati sa-mi aduc aminte de Floresti... Nasol cu facerea de bine...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naseara!

mey, nici nu mai imi vine sa citesc (ca de scris nu prea scriu) pe forumu' asta. de toata jena! ma refer la toate discutiile in legatura cu umanitarile. Dumnezeule, ca nici nu am cuvinte :-(

ma opresc aici, ca cine stie ce mai spun si io ...

fetele, va pregatiti de advent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

va pun cateva poze facute ieri dimineatza

Mergi la inceput