Scandinavii stiu DC... (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
wow, Adeluci, a fost ceva de munca la copacul asta, ca s-arate asa!!! parca ia foc :-))Da' poze noi cum Printu', n-ai?
Cit despre advent (miine-ncepe nu??) am cumparat si io niste æbleskiver :-))
Rayu, modelul ala de vuitton, cica e eroare...nu se gaseste!!!:-))
Va urez o simbata minunata, care pe unde sinteti!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ningeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Adela frmoase pozele cu copacii luminosi! ce e ala advent? explicati aci si la ne-scandinavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!!
doruletule,primul "advent" e prima duminica din saptamina decembrie,inainte de Craciun.Acum incepe "asteptarea Craciunului",se impodobesc ferestrele cu luminitze,se aprinde prima luminare dintr-o serie de 4(caut poze sa va arat),se dechid tirgurile de sarbatori!
Uitati si la noi copaci impodobiti
merrriiiiiiiiii cristmaaaaaaaaaaaaaas!

Iaca am gasit pozele cu www.enjoydiary.com/no/inwi/files/public/advent.jpg" target="_blank">luminarile

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

lulutza,am vazut ca nu merge linku,era ceva simplu,de genul louisvuitton.com!

Mergi la inceput

Tot amu' incep si petrecerile de Craciun (pe la firme), animate de www.kostumeudlejning.dk/image2/Jul/Nissepige_no4.jpg" target="_blank">nissepige. ("nissepige" si "nissedreng" sint variantele tinere ale lui Julenisser, care e un fel de Mos Craciun).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi inca nu se simte atmosfera de sarbatori...abia acum incepe lumea sa impodobeasca magazinele, probabil dupa ziua nationala, dupa ce vor lua jos steagurile sa inceapa si la noi impodobirea orasului.
Pana atunci admir dee pe la voi...e super!

Ieri am fost intr-un magazin si era un brad impodobit, iar alaturi un mos Craciun mare, care canta si dansa-era mecanic. Silvia s-a speriat de el...a vrut la mine in brate si nu s-a mai uitat la el... oare cum isi va lua cadoul la serbare?

Petrecere frumoasa de advent! lil', ce e æbleskiver??

Si voi va impodobiti casele cum se obisnuieste acolo?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

mihaela, www.tine.no/bilde/13774?width=262&ul=15&ur=15" target="_blank">æbleskiver sint gogoselele alea care se maninca la gløgg (sau glögg- pe suedeza), asta fiind un fel de vin rosu fiert, aromat cu scortisoara, alune, stafide. Parca doruletz zicea ca a mincat si beut la suedezi chestiile astea
Ca tot veni vorba de mincare, itsme, am o intrebare tehnica ptr. dl. itsme: il chestionezi rogu-te, daca la sufleul ala de spanac cu parmezan si blue cheese trebuie atita ceapa cit scrie in reteta (mie la conversie mi-au iesit 600 de gr, da' am mai facut io conversii de astea cu alcoale )??
Pe aici, tot nu ninge..ba s-a mai si incalzit :-(

Mergi la inceput

pina si in Spania ninge bre,numa la polu nord nu!
Am si io nevoie de o informatie,de la fetili din Romania.Stiti cumva vreun link de unde pot rezerva bilete de avion din Budapesta pina in Bucuresti?Am gasit pentru ai mei bilete super ieftine din Malmö pina in Budapesta,dar de acolo nu stiu cu ce sa-i trimit acasa!Bine ,nu arde acum,abia in aprilie o sa plece,dar trebuie sa facem rezervarile din timp.
Senchiu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

lirisu mama deci la delft sa inteleg ca nu ninge? p-acilea prin partea estica a olandei e prapad, ninse dupa cum va spusei cu fulgi grasi si se puse strat de zici ca veni calamitatea calamitatilor, in alta ordine de idei, o descaltai p-asta mica azi...se lasa ghetute in supermarketuri pentru Sintniklas, sau Sinterklaas, mos nicolae cum ar veni si era super-fericita decat":"pantoto" zicea de ma obsedase...ca vazuse ea acolo, toti botoseii de la toti kinderasi care il asteapta pe musiu nicolae.

Si bineinteles ca mananca zapada la greu ca o imbracai in salopeta si se arunca prin zapada ca un .

cat despre umanitare e nasol ca unii inseala cand altii chiar au nevoie...dar eu zic asa, daca dai primit sa fie si gata!.

NN vazui ca ne inseala cu alt harem pe la zona artelor parca daca lui ii place asta e dragoste cu sila nu se poate

Anitza la Geneva a facut si pretenika mea echivalarea studiilor de stomatologie, stiu insa de la ea, de fapt si de la pretenii ei, caci am fost in suisse ca e una dintre cele mai bune. multa bafta!

asa...stai ca va luai la rand...sexul in trei booooon, pai ce sa zic frate se sobectul asta daca sincer nu ma pricep, nu ma intereseaza si nici daca l-ar interesa pe altul nici atunci nu m-ar interesa discutia...

Rayu si Adelutz ce fel de prajituri se mananca in suedika de sarbatori ca alea de la ikea...ca astea olandeze sunt mai toate cu martipan care mie una nu-mi place si basta

Mergi la inceput

lena ,cred ca te referi la lussekakor,sint cumva cu shofran?galbene galbioare?
daca vrei pot cauta pe net retzeta!Eu nu am facut ca ma cam oripileaza culoarea aia turbata,dar am auzit ca sint bune!

Mergi la inceput