Scandinavii stiu DC... (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Pai cu univ o sa o rezolvam pana la urma - ca am mai vorbit io cu nejte romani care is pe la Fribourg respectiv Geneva si o creat precedente pe acolo. Se pare insa ca doar astia de la ETH Zurich (o scoala tehnica de mare angajament de altfel) is mai pretentiosi la recunoasterea de diplome. Ce m a suparat e ca nici nu au acceptat posibilitatea unei echivalari, in sensul sa dau vre o 15 examene sau asa ceva (ca le as fi dat :) ). Adik au facut pipi pe diploma mea de injiner . Blasfemieeeee...
La Delft imi pare si acum rau ca nu am insistat pe vremea cand voiam musai sa ajung in Olanda. Mi s a parut insa complicat sistemul de admitere la doctorat, in sensul ca trebuie tu sa vorbesti cu profu (si cred ca sa ai si un proiect - e posibil sa zic tampenii)..eram cam speriata dupa licenta ca nu o sa imi gasesc nik asha ca m am aruncat ca, pardon, gaina la muci pe doctoratul de aici care nu e 100% ce voiam io sa fac. Da, dupa cum spuneam, orice experienta de viata e interesanta, si experienta elvetiana e chiar placuta (let alone necazurile "administrative" de acum, pe care o sa le rezolvam pana la urma.)
Arboria, eu nu ti am zis inca sa iti fie de bine mutatu (zic acu). Mie imi place prima zi dupa ce termini de despachetat, cand e totul curat si aranjat asha..dupa feng shui :D. Dup aia trebe sa faci curat. Si ordine. Si nu mai e interesant :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nici eu n-am urat nimica p-aici...scuze...

julia, sa-ti fie de bine si s-o stapaniti sanatosi!!!

NN asta...asa ceva...io zic sa facem ceva conspiratie, hai sl urmarim pe unde scrie si sa-l tragem de urechi

(pacatele mele, stricam tot forumu, sa nu ma luati in serios )

Doruletz, simpatici franzujii:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, bon jur!

eu nu mai stiu ce sa zic, pacatele mele

ieri a nins si a fost gheata pe susele si mi-a luat 2 ore sa ajung acasa (vorbim de 28km, care de obicei se parcurg in 40 min). Azi noapte record de temperatura scazuta, -20C sau asa ceva.

Jale mare, ce sa mai....

Va urez sanatati si week-enduri mirobolante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

itsmenuci, pai la ce friguri zici ca-s pe la voi, aci io sint la tropice
Facui greseala sa-mi bag ochiu' pe un link si ajunsei la revista www.tangomagazine.ro/content/blogcategory/25/57/" target="_blank">Tango, pe care iar, din greseala, o si luai la rasfoit. Mi-o crescut tensiunea brusc. E plina de ineptii si sabloane si ..rahaturi. Ia uitati exemplu:

"Fanteziile secrete ale femeilor sīnt, de cele mai multe ori, o deceptie pentru barbati. Cīnd īsi īntreaba; iubitele despre dorintele ascunse, ei asteapta; dezvaluiri socant de excitante, īmpanate īn cuvinte despre care parintii tai nici nu stiau ca exista.

Dar nici o femeie nu-si va implora amantul sa mai aduca o femeie īn pat. Mai ales ca, la cīt īl cunoaste, el va aduce una mai tīnara, mai blonda, mai tītoasa si mai fara celulita.

Nici o femeie nu va cere sa presteze sex oral īn timp ce tine o bere pe scafīrlie, asa cum doresc domnii de veacuri, cam de cīnd s-a inventat berea. Nici o femeie nu va spune ca fantezia ei secreta e sa se īmbrace īn sora medicala si sa-si calareasca pacientul aflat la vitale si apetisante perfuzii. Nici o femeie nu va declara ca dorinta ei cea mai intensa e sa faca sex numai īn patru labe, fara preludiu, oriunde si la orice ora, scurt, agresiv si - logic - fara postludiu.

Prin urmare, atunci cīnd se intereseaza de fanteziile noastre, barbatii au deja un meniu fix īn cap. Iar daca specialitatea ordonata de noi nu se afla īn lista, el va da din umeri, ca un chelner dezolat si va amīna executia pīna la obsteasca uitare.
"

Io ma-ntreb de unde stie autoarea de visurile erotice ale barbatilor, ca ce zicea ea acolo sint secvente de filme de la o stea in jos Daca citi si editorialul va puteti face imaginea completa, iar tu liris ai sansa sa gasesti o explicatie pentru aparitia "atitudinilor indraznete"
Ma duc acu' sa bag un ochi si pe la generale ca vaz ca a aparut si-un manifest pe-acolo...devine interesant

scuze...de diacrtice :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

stii problema e ca nu e unica revista. ci 99.99% din revistele de "fumei" imbuiba capul cu aceleasi retete ... e un pic cam greu ca fetele slabe de inger sa scape.

iar subiectul acela ... e jenant ... deja tipele se contazic la mare arta. dar nici nu-si mai dau seama. si oricum nu conteaza. dc ele sunt fericite asa, nu vor sa mai asculte si sa chestioneze ce se intimpla cu adevarat ... so be it.

eu personal sunt intr-o permanenta lupta. de fiecare data cind imi dau seama ca am fost din nou manipulata imi vine sa-mi dau cu vuittonu in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

unde, unde s-a lasat cu Vuittoane, dati-mi si mie careva un link!!

...aia de scrisa articolu' ala ori are 16 ani ori se documenteaza doar din filme erotice proaste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

cred ca liris zice tot de subjectu cu "sexu'n paispe", ca aparura si niscai descrieri p-acolo, de ce si cum...
la rindul meu, io ma minunam de isteria iscata cu umanitarele

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

ha!ha! 16 ani. uite ai pus punctul sub tz. exact atitudine de adolescent cu teribilismul in vene.
despre asta e vorba si "sexu in trei" pe undeva pe la "femina intim".

mi-am amintit eu asa, ati vazut filmul The Wings of the Dove dupa Henry James. Desi alta e ideea principala a filmului cu invitatiile in patul barbatului tau ... nu te joci.
si foarte grav dc o faci sfatuita de psiholoaga x , 0 in materie de psihologie si psihologia sexului ... asa un fel de Carrie Bradshaw care strica tot farmecul filmului cind la final mai trage ea cite o concluzie sau pune cite o intrebare retorica ... asa ca sa nu adoarma.

acuma va las, e o vreme de rahat pe aici. mi se face parul ondulat cind aud cum bate vintul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ah sanjeeeeeeeeeee (cu i din a) . Sanje pe tot forumu. Frate, io nu inteleg:
vine un cersetor la tine si iti spune ca are 7 frati acasa, tata a murit, mama ii bolnava etc. Si ii dai 10.000. SI dup aia il vezi ca isi ia o sticla de vodka (ma rog 1/4). Ce faci? Te duci dupa el si ii dai in cap? Pana una alta cersetoria virtuala sau reala nu sh dak e un delict in .ro( sau o fi, da nu ii suficient pedepsit de lege).
Plus de asta, la mine in familie e o vorba (ca si ai mei au facut "pomeni" cat incape pe la tot felul de rude, orfani, camine etc.) "Sa fie primit". Pacat...

Mergi la inceput

io nu inteleg!!! despre ce-i vorba?

Mergi la inceput