Scandinavii stiu DC... (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Noua Miss France e www.tf1.fr/missfrance/lesmiss/languedoc/" target="_blank">Miss Languedoc.

Miss Ile de France e pe locul 2!! cum reusiti bre sa le ghiciti asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

ce ziceti de imnul Romaniei in diverse variante?

irimell bine ai revenit!

doruletz, rayu am vazut pozele, sunt superbe!
rayu, mai pune mama poze pe forum, ca asa ne mai vedem si noi :-)... asa ceva

va pup pe toti
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hop si eu in poienita...

Doruletz, ce frumusica si finuta e micuta Alexandra. Parca are aer de printzesica, nici nu-mi inchipui ca din gurita aceea mititica pot iesi urlete. Pupici!

Rayu, ca de obicei Boubou exceleaza in a fi fermecatoare, mai ales drept craciunita...E delicioasa!!! Aaaaa, m-am indragostit de bluzita alba cu floricele rosii si de codite si bretonel!

Mara, ce bine ca ai venit...La multi ani! pentru 30.11 si anticipat pentru toata luna decembrie, ca nu se stie cind te mai prind...Pupici lui Tudorel-harnicel! Tot asa de harnic mai e?

Fetelor, m-am uitat si eu la Miss France si zau daca sint circotel de fel...Dar de data asta mi s-au parut unele cam uritele, chiar una din ele avea strabism...asa ceva...O fi fotograful de vina?...Mie mi-a placut www.tf1.fr/missfrance/lesmiss/dauphine/" target="_blank">Miss Dauphine si www.tf1.fr/missfrance/lesmiss/paysdelain/" target="_blank">Miss Pays de L'Ain.

Doruletz, pisicuta calatoare Emily mi-a adus aminte de Pinky al meu, tot asa tigrisor...Ce aventura, chiar ca pare scoasa din romane. A, daca n-ai citit Natsume Soseki "I am a cat", ti-o recomand cu caldura.

Adelutzdragutz, ce e cu imnul?...sint in urma cu stirile...

Mai vin!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Adelutzdragutz, ce e cu imnul?...sint in urma cu stirile...

baga un ochi intai www.hotnews.ro/articol_38057-Pro-Tv-difuzeaza-imnul-national-in-varianta-manelista-si-lautareasca.htm" target="_blank">aici

si discutiile se poarta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63330" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Neatza fuseram la o ferma de animalutze cu iezi alea-alea, fii mea mai pupacioasa cu ele decat cu mine...io ma sperii si de vaca

Adelutz io crez ca sunt anormala, nu sunt asa patrioata desantata dar tot nu pot inghiti "porcaria" aia ce a fcut-o pro-tv-ul...asta e

marutza e pe 9 decembrie, nu?? sa vii aici sa dai de baut

doruletul mey tot frumusele asa si finutze mi se par mie frantuzoaice, au un "quelque chose" asa...nedefinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hopa si io la amiaza,ca iar am dormit precum porku pina la prinz.
Scurt la intrebarea lu Adelutz.eu am vazut si auzit circul la Protv si sint pe aceeasi lungime de unda cu lena:O porcarie!
nu e vorba de rasism,doamneaparasipazesteptiuptiu,ar fi culmea,tocmai eu,care sufar din cauza rasismului de aci,sa fiu rasista in Romania.E vorba de bun simt,pur si simplu.Eu incep sa bocesc instantaneu cind aud imnul,cind mai iau fetele noastre vreo medalie la gimnastica,pentru mine e mult prea important(ca simbol)pentru a putea accepta scalambaiala aia,gen hip hop,manele,dance,etc.Nu nene!Imnul trebe cintat serios,ca d'aia e imn,nu e cintec de discoteca sau de pahar!
Am zis!
doruletule,mai ce aproape am fost!Inseamna ca am aproximativ aceleasi gusturi ca Jean Reno
Irimelule,si mie mi-a placut miss Pays de l'Ain!
restu chiulangiilor sau nu:pupaturi,si zic si io ca tulmond:
Mai viu io!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Mna ziua....:-))
Iaca vin si io din urma, ca ieri n-avui timp deloc: fuseram la Kiel, unde, in cea mai mare parte a timpului, am pierdut vremea: sa cautam parcare, sa gasim loc liber in paracare, sa ne facem loc prin magazine, sa stam la coada la casele de marcat...grrrr...neeebunie curata, nu alta Asa ca nici nu stiu daca-l iubesc pe mos Craciun ori nu...
Pegaso, am io o intuitie, ca anul asta, Mosu' imi aduce cadou' tau: l-am surprins pe Niels cautind memory usb-uri pe net fiindca stie ca am nevoie de memorie mai mare si sinapse mai rapide!!!
Bubu ii cea mai haioasa craciunita pe care am vazut-o, in timp ce Alexandra, e cel mai expresiv bebelus ..
mara..ce serviciu poti sa ai!!! Nu stiu cum rezisti, zau :-)) Chefuri si bowlinguri!!! Daca nu mai ai timp sa intri pina pe 9, ii urez lui Tudorelul- frumuselul, La Multi Multi Ani, sa creasca mare, sanatos si sa ai noroc Ioanei, felicitari (ca le merita) si nastere usoara...astept cu interes urmatorul ei roman .
hehh, pe Miss France, cred ca n-o nimeream anul asta!!! :-))
va pupez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Adelutzdragutz, mersic pentru informatie.

Sincera sa fiu, eu m-am amuzat teribil cu toate variantele astea...daca nu eram atenta la versuri, nici nu m-as fi prins ca e imnul. Tztztz, ce ti-e si cu stilurile astea! Cred ca vor scoate un CD cu 'nspe mixaje, cum fac astia de obicei la o singura melodie.
Insa versurile imnului, cu rusine recunosc, nu le tin minte...poate primele doua strofe, dar mai mult, ioc!Voi le stiti?

Nu mi-ai zis, cum se impaca animalutele? S-au imprietenit?

Hai pupici,
Mai vin pe aici!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
hai sa fiu si io in (dez)acord cu fetile de data asta

Io vazusem subiectul cu imnul da' n-am intrat ca titlul era explicit si nu era greu de imaginat ce se discuta p'acolo.
Acu' ascultai si io variantele de imn si iete imi dau cu parerea in doua vorbe:
1. Mie nu mi se pare o tragedie ca a fost cantat in mai multe stiluri. Io zic ca putem discuta despre calitatea muzicala indoielnica, despre kitsch-ul manelelor si promovarea lor la PRO TV da' nu despre gravitatea faptei in sine. Peste tot se intampla asta. Mi se pare grav atunci cand imnul unei tari e huiduit pe terenurile de fotbal sau daca ar fi fost cantat in bataie de joc, cu versuri pocite etc
2. "Imnul manea" e oribil dar varianta lautareasca mie chiar imi placu! Nu suna prea rau. In orice caz, suna romaneste deci nu cred ca prejudiciaza sau jigneste imnul national. La urma urmei sa nu uitam ca il consideram pe Enescu drept cel mai mare compozitor roman, un artist care ne reprezinta peste tot in lume si totusi opera lui toata e impregnata de muzica lautareasca! Deci de ce nu ne-am amuza sa ascultam o data pe an si in mod neoficial imnul cantat pe acorduri lautaresti?

Adela da' tu ce crezi? sau ne aruncasi noua pisica si acu' te amuzi de pe margine cum ne zgariem si ne paruim intre noi?!

Irimell, e tare frumos Pinky, si mie imi plac pisoii tigrati, seamana a feline din jungla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletule,sa nu confundam,muzica lautareasca e muzica clasica!
Si au ador muzica lautareasca autentica,dar consider ca are versuri mult mai potrivite ,decit cele ale imnului national.Lasa vere dorele,sa cinte Puceanca si Gabi Lunca,de ofofof,si inima albastra,ca se potriveste mai bine,parol!
Lilutzoooo,si ce ai tirguit mata la Kiel???Haaaa???Sincer????
Daca nu recunosti,te pun sa sufli in fiola
Na,ca ar fi cazu sa ma duc sa fac nani,doarme si Bubu,si mi-e un somn...

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput