Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 13
mara03 spune:
buna ziua scandinavi si LA MULTI ANI!
uuoffff ca tare greu mai ajung pe la voi prin poienita. sper ca tot poporu' e bine, n-am apucat sa citesc din urma da' la prima vedere as zice ca sunteti in forma cu totii.
as mai vrea sa va invit la o tuiculitza din aiai de poveste si la niste slanina cu ceapa si rosii si branza cu ocazia zilei de 30.11 cand am fost o sfanta.
si-as mai vrea sa va zic ccc ca noi o ducem bine, sanatosi, tot in chefuri la munte si bowling si revolutii de genul schimbarii locului de munca (nu io stati linistiti, ion se gandeste serios la schimbare mai ales ca oferta e super-tentanta) si mai vine si ziua lui tudor in curand, si-a lui ion, si tot felu' de mosi cu cadouri si uite-asa.
si inca ceva: intre timp cumnatica mea (care e insarcinata si trebuie sa nasca si ea in curand) a primit premiul uniunii scriitorilor pentru debut pe anul asta.
si acum tocmai am aflat ca a nascut o prietena!!! va pupez si mai trec pe-aici...
mi-a fost taaaare -taaaare dor de voi!!!!!!!!!
unu
doi
trei
iarina spune:
Doruletz mercic de incurajari...pe pupezele care au fost nesuferite cu mine, n-am sa le uit...mai ales ca eu din fire sunt saritoare si nu-mi place sa fiu tratata de sus. Aseara, eram in pat si ma tot gandeam ce le-as face daca as ajunge team leader. Le-as arata io lor
M-am uitat la pozele voastre fetelor....aveti neshte copii frumosi foc.
Rayu te astept la vechiul bucuresati, parca ne-ai promis fragmente din I. Parvulescu...daca ai timp of course..
Pupici la restu'...chiar si alora care-l urasc pe Mosu'.
Mah, mie mi-e drag, numa' sa nu-l scoata de pe la sfarsitul lui noiembrie, ca pana de Craiun mi se uraste de el
P.S. chletuiream azi o gramada de bani...da; ne loaram parfumuri de marca, \moama n-as mai fi iesit din magazinul ala, nu stii ce sa alegi mai intai.
Narancea n-a mai dat p'aci? Io credeam ca are mai multa minte...
Rayuela spune:
Marutza,nu cumva a fost ziua lui Tudor si am uitat sa-l felicitam?
va pupa mama Rayu,am fugit ,da mai viu.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
nseara
aci incepu www.tf1.fr/missfrance/lesmiss/" target="_blank">Miss France la TV. pronosticuri, ceva? ca anu trecut Lilutza a ghicit!
gata, ma duc sa ma uit, mai viu
Rayuela spune:
io votez pentru www.tf1.fr/missfrance/lesmiss/iledefrance/" target="_blank">Miss Ile de France ,mi s-a parut cea mai haioasa!
doruletz spune:
e pauza acush dupa aia se anunta cele 12 finaliste
nu stiu bre cu cine sa tin, ca mie toate mi se par la fel de frumoase (sau la fel de urate, hehe!)
rayu, jean reno e in juriu, ii iesira ochii ca la melc!
iarina spune:
Parca are totusi prea mult par...ditamai claia...desi e frumusica, mie imi plac toate...nush pt.care sa ma decid...ma duc sa mai casc ochii sa vad cu ce verdict viu. asta daca n-o da buzna sotu' sa-si mai cumpere soldati (nush ce joc joaca - da' nu e dependent)
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by doruletz
rayu, jean reno e in juriu, ii iesira ochii ca la melc!
degeaba doruletule,degeaba,ca io-s miss Göteborg si nu pot sa particip la Miss France,na ghinionu dreac!
P.S.-pupa-l din partea mea!