Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
oameni buni,nu vreti sa stiti cum mi-a aratat casa zilele astea!Nu mi-au schimbat numa geamurile,mi-au demolat practic juma din peretii sufrageriei!
V-am citit da sint chiauna de cap si am retinut numa citeva idei:
-Irimelu,floricica noastra japoneza,bine ai revenit!
-vazut pozele de la Londra ale Anei Maria(acu vreo 3 ani ma duceam frecvent in Londra,cam o data pe luna,si pot spune ca Anglia mi s-a parut ieftina fata de Suedia...dar e adevarat,nu am cinat cot la cot cu regina Angliei,am fost prin locuri pentru muritori ca mine.Oxford street,aualeo,citi bani am lasat p'acolo,pe pantofi,alea alea..eheee
-doruletule,mai vreau poze cu Alexutza!
restu poporului scandinav,pupaturi zgomotoase ,ca neuronu meu e in concediu...
P.S.-special delivery pentru itsmi suparata pe mos craciun,uite niste poze cu o Craciunitza pe care sigur o simpatizezi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mihaela_s spune:
istme, ca intotdeauna! io am citit si inainte de edit
eu as vrea insa altfel: sa existe cu adevarat mos craciun, de ce sa colind eu magazinele si sa innebunesc cautand cadouri, mai ales ca lista e luuuuuunga...asa ca eu mi-as dori ca mosul sa se aduca pe el . vreau prea mult????
sper ca ati remarcat www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/wf.html" target="_blank">insulita de pe care transmite cu regularitate istme-nutza noastra...
si un we plin de voie buna va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
itsme spune:
Rayou!!! Craciunitza ta m-a dat gata, pur si simplu!
(care este o minciuna, ca stii ca eram topita dupa ea dinainte)
mihaela, m-ai prins cu poezioara (am sters ca m-am amintit ca aici e site pentru copii, si ne mai viziteaza si taticul lui toma care e moderator dar se trateaza, asa ca nu am vrut sa-l pun in situatia sa ma admonesteze ca incalc regulile pe aici )
pai mami, daca ar exsita cu adevarat Mos Craciun, alta ar fi povestea, aia mi-ar fi si mie drag!
dar asa, nici nu exista bagabontul, si ma mai face si pe mine sa ma prefac a fi un mos ramolit si homosexual (vedeti ce haine poarta!), care cara saci si se baga prin hornurile oamenilor!!! Merci, no! Am io fantezii mai interesante decat asta, thank you very much Acuma fetele cu copii mici, sa nu credeti ca eu asa am fost mereu. Cat a fost copila mica si credea ca exist, era o bucurie, acuma insa e un adevarat calvar! Fata mea, la aproape 20 de ani nu se lasa intarcata de chestia asta cu Mos Craciun, oameni buni, si are pretentia in fiecare an sa instalam cel mai mare brad posibil, cu lumini, funditze si tot felul de smecherii, si sa ne mai si prefacem ca sarim in sus de bucurie cand primim cadourile alea, dupa ce suntem lesinati de oboseala ca noi le-am impachetat si pus acolo! Daca asta nu e o piesa de teatru cu nebuni in rolul principal, nu stiu ce sa zic! Ridicol, pur si simplu! In fiecare an ii zic, "mai mama, esti ditamai magadana, hai sa terminam odata cu prostia asta cu Mos Craciun si cu bradul, ca m-am saturat sa gasesc ace de pom prin chiloti pana la Pasti!" La care ea incepe cu texte ca nu am suflet, ca sunt o mama rea, etc....asa ca ma pune me guilt trip si iaca-ma iar batand magazinele, impodobind peste tot si facand ca toate alea! Asta e oful meu, ca speram ca scap si eu odata de nebunia asta, dar nu mi-a fost dat! Na ca m-am racorit, Merry Christmas!
itsme spune:
ah, am uitat sa va spun, colac peste aia pupezii, nu numai ca avem treaba cu Mos Craciun, dar il sarbatorim si pe Mos Faking Nicolae!!! (copila mea nu da in foc dupa romanisme in general, dar la timpul asta al anului nu se poate sa uitam ceva din tara muma! Aici astia nu au treaba cu Mikulasul).
Taman azi mi-a adus aminte ca vine in curand Mos Nicolae si nu care cumva sa uit, cum am facut acum 4 ani! Daca ati mai pomenit asa ceva. Zice ca Mos Niculae sa-i aduca un parfum, la care eu spun: "draguta, Mos Nicolae aduce bomboane si un batz, asa ca daca chiar insisti, aia primesti", la care ea: "asta aducea la voi pe vremea comunistilor, aici aduce parfum Calvin Klein numaru 1" Ai dracului mosii astia!
doruletz spune:
Rayu, bine revenisi! ce Craciunitza echilibrista , cat timp reuseste sa stea in pozitia asta?
uite poze acilea cate vrei. Mi-au spart timpanele fratilor, e menajerie la mine acasa, mai nou ta-su se ia la intrecere cu fii-sa care urla mai tare! Amnadoi grohaie, tipa ca primatele in jungla, cârâie ca gainile, miorlaie...nu le scapa frun animal neimitat. Uite asa o tin toata seara! Numai io mi-am mai pastrat uzul limbajului in familie da' simt ca mi-l voi pierde in curand. Grrrr!
Itsme, de ce editasi asa repede bre? mai scrie odata sa vedem si noi! lasa ca acilea nu ceteste nimeni
iarina, nu te stresa, asa e la inceput... mai tarziu e si mai rau (glumesc)
doruletz spune:
itsme, acu citii lasa bre fata sa se bucure de Mos, vrei ca mai tarziu sa petreaca ani de zile in psihoterapii ca n-a vrut maica-sa sa-i faca brad cand avea 20 de ani?
iarina spune:
Doruletz merci de incurajari...ce sa fac, asta e ...am fost proasta sa vin la firma asta,da' deh, firma americana, printre primele din lume, bla, bla, bla...mi-au luat ochii si mintile!
Chestia este ca mie imi trebuie neaparat un training, altfel nu pot incepe nika si trainingul asta nu-l pot incepe decat peste doo saptamani., Timp in care depind de noii colegi sa-mi explice ceva si jumatate din ei abia daca m-au bagat in seama. a fost infiorator sa stai 7 ore de decor acolo.
Fetelor un sfat de la o patita:urmati-va instinctul sa nu va ia aia ochii cu alte aiureli. Ca io am avut un bad feeling de la inceput (ca n-o sa-mi placa) da' am zis sa fiu cu consortu' in aceeasi firma. si-acu' uitati-va la mine cum n-am somn.
doruletz spune:
neatzaaa
iarina io glumii, nu-i dracu' chiar asa de negru, o sa vezi. e normal sa te simti pierduta in prima zi dupa cum e normal ca unii 'colegi' sa se dea mari si sa refuze sa-ti explice una alta. Tu tine-i minte p'aia de refuzara si fereste-te de ei mai incolo, nu de alta da' asta inseamna ca nu-i prea duce mintea, sunt invidiosi, ranchiunosi, se tem pentru locu' lor. Io in locul tau m-as duce la seful meu si i-as spune ca as fi mai eficienta si m-ar ajuta in adaptarea mai rapida daca ar gasi pe cineva disponibil sa-mi explice cum merg trebile, sa-mi raspunda la intrebari etc. Un fel de 'coach' temporar (ca tot se poarta termenii astia). cam asa se intampla in firmele mari, ma mir ca nu e la fel la voi. Nu te ingrijora, ai sa vezi ca in curand ceea ce acuma ti se pare de neinteles vor deveni banalitati, fiecare loc de munca are limbajului lui specific iar noii veniti intotdeauna se simt pierduti.
Asta ma face sa-mi amintesc de prima mea zi de munca din viata, ca proaspat absolvent de facultate am aterizat intr-un Institut de cercetare. Muhahaha, ce se mai perindau aia mai 'vechii' prin fata mea si ce limbaj tehnico-stiintifico-fantastic foloseau de mie imi iesera ochii ca la melc, imi ziceam "bah ce dashtepti sunt astia, ce oi cauta io aci proasta cum sunt printre geniile astea, nu o sa reusesc niciodata sa stiu atatea si sa vorbesc ca ei etc". Si acu' imi vine sa rad, aia erau curcile Institutului, numai gura de ei! Pe aici nu mi s-a mai intamplat, pentru astia e important sa fi eficient cat mai repede asa ca incearca sa preintampine fenomenul asta cu sistemul asta de 'antrenor' temporar.
Asa ca nu-ti face atatea griji, mai vorbim peste vreo luna, ai sa vezi ca o sa ti se para cu totul altfel.
Restu' pe unde umblati azi?
mai viu
Rayuela spune:
neatza!
ca io acum m-am trezit!
doruletule,Alexutza e o scumpete!!Si daaaaa,cunosc sunetele de gradina zoologica,culmea este ca taticii dau direct in mintea copiilor,asa face si tatalububu,,dupa cum bine stii!
Iarina,trec si pe la sujetul cu Bucurestiul,acush acush!Sint topitaaaaaaa
restu ???
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
itsme nu se poate...asa ceva mie imi plac sarbatorile ca se lasa cu cadouri de la altii ca sunt nascuta prin apropiere, dar nici io nu sunt asa sentimentalo-melancolica, decat la bauturi ca de sarbatori tot boborul sta acasa si altceva nu face...iar eu bantui...cu ocazia ca ne caram la romanika, am zis ca asta e, in fiecare seara bag un antren ceva, un bar, o disco, un film.
si de Ada nu mai zic ca-mi place rau de tot...si magadana zau de nu cunosc expresia asta, asa imi zicea mie bunica...
Rayu bine ca revenisi...ce mai face bubu cea sturlubatica?
doruleatza ce mai creste Alexutza ca din apa frate, am si uitat cum e cu bebeii asa mici...e o dulce eh, las ca trece perioada cu mienaturi si altele de genul asta si vine alta mai rau decat prima dar mai ai pana acolo.
cupii io sunt inca un pic la caci sunt si ragusita(am cantat din phoenix, negru voda si alte minunate balade de ne-au venit noua pe creier), caci ieri am tinut-o in niste petreceri nu ma povestesc ca inca ma doare asa difuz capul din dotare.
restu gastii
Lena si Freyozaura