Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 11
lena spune:
si io pe fuga sa va zic la multi ani de ziua romanikii noastre dragi...va si mai reviu maine!
daca o sa mai fiu in stare caci vin pretenasii nostri de la belgika cu palinca la purtator...deci intelegeti voi!!
Irimell spune:
'Neata poienita!'
Doruletz, sa-ti traiasca minunica de fetita. Sa fie sanatoasa si norocoasa! Cit are acum, ca io am pierdut sirul...Si cum se impaca cu motaneii?
Lil, si io am o banuiala ca de la atita vin si visinata i se trage amorteala 'vertebratului'...asa ca voi continua...
Kehleyr, felicitari pentru bebic. Sarcina usoara si sa-mi zici ce mai citesti...Se pare ca avem gusturi comune. Sa stii ca si eu visez la aurora boreala si tarile scandinave, dar pina acum n-am ajuns pe acolo. Iar America de Sud e a doua mea iubire (prima fiind Japonia) si promit sa ajung si in Peru cind imi voi pune vertebratul pe picioare ca lumea...
Albisoara, te inteleg bine cu programarea vacantelor. Si noi facem tot asa planurile, din iarna pentru vara si de obicei lucrurile se complica cind ajungem sa luam bilete de avion spre Europa...nebunie mare...Ce mai fac trandafirii plantati in gradina?
NN pe unde mai calatoresti? Hai noroc!
Mihaela, am vazut ca ti-ai schimbat titulatura. Marturisesc ca si eu ma gindisem la acelasi cuvint inainte sa-mi aleg picatura... Daaa, cu concediul pot sa spun ca a fost minunat, desi schiopatam si eram cu dureri 'vertebrate'. Mi-a placut in special Argentina, cel putin acolo unde am ajuns noi la granita cu Brazilia si Paraguay aveai senzatia ca ai intrat in alt timp...Culorile, vegetatia, oamenii, totul mi s-a parut fermecator...
Ocebine, Pot sa marturisesc ca am patit si eu ceva asemanator aici. Dar nu cu lumina, ci cu apa calda. Eram la hotel de 4 stele si la baie nu aveam apa calda, ceea ce era incredibil. Fiind totul scris in japoneza nici nu aveam vreo sansa sa descopar instructiunile si atunci am luat-o pe ghicite si probate...si am descoperit ca se regla temperatura apei calde de la panoul cu aerul conditionat. Muuulte incercari mi-au trebuit pina sa fac un dus ca lumea...
Lil, la ce varietate de gaini daneze exista bine ca au pus acealsi radical "hons" ca altfel cred ca era imposibil de tinut minte care si cum...Si zici ca nu ti-a placut Malta? Povesteste-mi si mie un pic, pliz...
Adelutzdragutz, ce mai fac animalutzele?
Pup in grup si o zi minunata!
Mai vin...
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
annie_xtreme spune:
Neatza
Irimell - bine ai revenit. Vertebratele astea n au pic de simt al umorului , da e bine ca l ai rezolvat. Asemenea si Alba - cam rarutz pe aiciulea.
Restu oamenilor va impupez - eu am gasit un subiect foarte interesant de citit si anume despre "molecule schizofrenice" (niste molecule care se autoasambleaza da asha, cu dubla personalitate, in niste feluri in care nu te astepti), deci azi o sa fie foarte amuzant ..not :). O zi faina
A.
doruletz spune:
nziua
Irimell bine ai revenit!! superbe pozele, tare imi doresc sa ajung si io pe acolo intr-o zi.
anamaria ti-am admirat flacaii, se pare ca excursia le-a placut ca pareau fericirea personificata plimbandu-se pe strazile londoniene! uite ca nu stiam ca moda cardurilor e doar in Europa!
Kehleyr, acu aflu si io ca ai prevazut un bb mic, felicitari! Pe cand si-a anuntat sosirea? Subiectul ala acu' il vazui si io, l-am citit in diagonala. Daca am timp poate mai scriu doua vorbe, asa, din simpatie pentru xeno ca sa nu-l las singurel in lupta cu monstrul zburator! Ma bucur ca ti-a placut 'Le Marais' e unul din cartierele mele preferate.
bre da' mara chiar nu mai vine chiar deloc p'aci? nici liris? si cine mai lipseste (in afara de varu' narancea care s-a plictisit de noi)?
mai viu
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
doruletz spune:
hehe, vazurati bre pisicuta calatoare?! A plecat de capul ei din State sa viziteze soarecii din Franta si acu' se intoarce inapoi acasa. calatoreste la business class, cu sampanie si soarece in aspic la meniu, va rog frumos!
uite si aici www.cnn.com/2005/US/12/01/emily.cat.ap/" target="_blank">articolul in engleza
gata, plecam la cumparaturi
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
hehe, vazurati bre pisicuta calatoare?! A plecat de capul ei din State sa viziteze soarecii din Franta si acu' se intoarce inapoi acasa.
Asta paca-i scoasa din cartile lui Murakami
Pe-aici s-a zgribulit un vint, naprasnic rau...huh...e numa' bine de stat la caldurica cu gløggu-n mina . Poate se mai potoleste pina miine, ca vrem s-o-ntindem in Jermanica, la Kiel, la niscai cumparaturi si cascat de gura prin oras...
Irimellu', daca te intereseaza subiectul Malta, iti pot da amanunte pe privat, ca la cita reclama proasta i-am facut, sigur se plictiseste lumea (pe scurt, zic doar atit: e caldura mare, murdarie si servicii proaste la cit de scumpe sint!!)
Alba, drept sa spui, n-am dat niciodata atentie la ce scrie pe oole danezilor Da' de-amu' am sa ma uit mai cu atentie :-))
extremo, sa ne povestesti si noua la ce-s bune moleculelele alea schizofrenice (frate-miu, te-ar invidia cu siguranta pentru astfel de lectura!!! )
lena, petrecere frumoasa
...si io mai viu!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
heeee, e weekend!
Pentru cei care stau acasa in fata semineului in care trosnesc lemnele si beau un paharel de ce-o fi el(hi-hi stiu...de sticla!) va propun sa studiati in ce tara e ma bine de www.cia.gov/cia/publications/factbook/rankorder/2004rank.html" target="_blank">trait. Noa bine, puteti studia si cei care n-aveti semineu, da' paharelu' e obligatoriu, ca sa beti de bucurie sau de necaz .
irimell, ti-am furat ideea cu titulatura deci...
Super concediu ai avut, chiar cu vertebratul bolnavior...nici nu stiu daca sa visez ca voi ajunge si eu pe acolo...
lil' spor la cumparaturi!
Voi ce va doriti sa va aduca Mosul?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Pegasis spune:
quote:Offfff... minte mai multa si sinapse mai rapide...
Originally posted by mihaela_s
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iarina spune:
quote:
Originally posted by Pegasisquote:Offfff... minte mai multa si sinapse mai rapide...
Originally posted by mihaela_s
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Mey ce-ai nimerit-o!!!! Io vreau minte cu carul, cu salupa....
Cum a fost prima zi de lucru la voi? Io am schimbat serviciul, taman azi am fost la noul job...imi vine sa ma imbat critza!!!!! Nu mi-a placut nika!!!!!Consortu' imi zice sa ma calmez, ca intotdeauna prima zi e nasoala, da' a fost cumplita, am fost ca o oaie ratacita....n-am nici un pic de vlaga, parca m-au pus sa dau cu sapa
itsme spune:
pipal, bon jour
scuze ca nu v-am mai vizitat, dar sunt foarte stresata si ocupata pe toate planurile (inclinate) zilele astea
am vazut poze, magnifice toate, iar Ana lui Pegasis are niste ochi minunati! Irimel, si pomisorii tai si Rio sunt superbe! vreau si eu !!!
nu mai stiu ce aniversari si petreceri au mai fost aici cat am lipsit, asa ca un "La multi ani!" mai generic, asa, la toata lumea! Ah, a fost ziua Romaniei, dar eu pe aia n-o cunosc personal, asa ca nu urez nimic (glumesc, pastrati Vuittoanele la voi, va rog ) Bineinteles, La multi ani Romanie draga, sa ne traiesti si sa infloresti si sa intri in Europa! OK, mi-am redresat imaginea publica sper
Despre Mos Craciun as zice eu una aici dar ma tem ca e impotriva regulamentului Ca sa ma exprim civilizat, pe mine personal ma cam enerveaza si scoate din minti personajul asta, ca mie nu imi trebuie sa-mi aduca nimic, nici nu vreau sa cumpar la altii (asa la comanda si dupa calendar cum vrea el), asa personajul asta e in concluzie inca un factor de stres pe capul meu, de parca nu aveam destule! Cu consortul (care e pe aceeasi lungime de unda in privinta lui Mos Craciun) am hotarat ca anul asta ne cumparam singuri ffiecare ce vrea (ceva mic, asa) si punem sub pom ca si cand ar fi din partea celuilalt (psss, dar sa nu spuneti la nimeni), asta ca sa fim in rand cu lumea. Cand deschidem cadoul ne prefacem surprinsi in mod placut. Asta doar pentru ca habar nu avem ce vrem, si e mai usor sa ne luam ceva singuri cand ne vine ideea decat sa futilizam la cap familia. Nu zpunem copilei ca iar isi da ochii peste cap! Dar pe mine, serios, sarbatoarea asta a inceput sa ma cam exaspereze (puteti sa-mi ziceti Grinch