Scandinavii stiu DC... (87)
Raspunsuri - Pagina 15
doruletz spune:
hehe, Rayu, io nu zisei ca imnu' lautaresc ar trebui sa intre in repertoriul national sau sa-l ascultam la chef in loc de Romica Puceanu. zisei doar ca nu suna chiar asa rau si ca nu-i asa o tragedie ca-l detera si ei odata la teveu de ziua nationala .
Ieri o scoseram pe Gepeta sa vada vitrinele de la Galeries lafayette; Nu vazu nimic ca era plin de lume, da' facuram noi poze cu luminitele
Gata, am plecat p'afara, mai viu
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
lilanda spune:
Rayu, te culci acu' de noapte buna sau de frumusete??? De la Kiel am cumparat cadouri pentru familion, nu eram nebuni sa merem pin'acolo doar pentru provizioane (alea le facuram din timp!!! )
hai c-ascultai si io imnu'....penibil si de prost gust, in cel mai autentic stil proTv-ist (acu' insa, vorba lui doruletz, cred ca se exagereaza cu implicatiile penale ale cazului, fiindca nu aud dispret pentru imnul national nici in varainta manelista, nici in aia lautareasca...doar prost gust sa adaptezi imnul pe stilurile astea!!!) Parerea mea!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
fetelor m-am gandit mult si cum azi am trait o experientza fff neplacuta in legatura cu acest site...am luat hotararea de a nu mai intra, adica de a nu ma mai loga sub nici o forma multa vreme de acum incolo...o sa va citesc cu mare drag, poate zilnic, caci stiti ca va iubesc pe toate.
sunt si eu o persoana cu sentimente, orgoliu si toate cele...zic eu in general inteligenta si destul de explicita...dar azi am atins o limita care nu credeam ca poate fi creata artificial aici, adica pe DC.
ok, ca sa nu ramanetzi chiar in ceatza nu o sa va zic neaparat subiectul sau revolta mea, chiar puerila fiind privita din afara, caci mie cel putin nu mi se pare puerila ar fi tardiv oricum caci mi-am sters postarile, dar asta e, daca ceva imi devine forbidden imi devine forbidden...dar mie imi dadea un oarecare sentiment de libertate, sa scriu oriunde pe acest site...asa sunt eu mai curioasa
oricum va multumesc mult de "calatoria" cu voi , o sa mai citesc, deci spor la scris...si nu uitati sa fitzi la fel de naturale, acide, sentimentale, dulci, frumoase si mai ales iubite ca intotdeauna!!!
multi pentru toata gasca scandinava,
Lena, mama Freyozaurei
Rayuela spune:
lena,ti-am trimis un mesaj privat,dar trebuie sa te trag de urechi in public,ma lasi?
Cum sa pleci din poienita?Pai pe noi nu ne intrebi daca te lasam?Eu nu te las!
Gindeste-te ca forumul e mare,oamenii de toate soiurile si felurile,nu pune la inimioara toate cele,si stai cu noi in poiana,unde sintem relaxati,cool,si flower power!
Pliz!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
lena, :-(((
Stiu despre ce e vorba si intr-o oarecare masura te-nteleg. Fiecare avem sentimente si fiecare avem o maniera si un stil de a ne exprima opiniile. Problema e ca, uneori, pe forum, maniera si stilul sint agresive, rautacioase ori pline de o superioritate virtuala care negresit te jigneste ori te intristeaza. Mi-ar parea rau, sa cedezi acum, veterana fiind intr-ale forumului. Mai gindeste-te...noi de-aici nu plecam
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
Eu duc dorul vremurilor cind moderatorii de pe DC erau mai agresivi si trageau de urechi persoanele(virtuale)care o luau razna.
Eu marturisesc cu mindrie ca am fost urecheata de doi dintre ei(acu ii simpatizez foarte mult)
Desi uneori o dadeau si ei bietii cu bita in balta,adeca mai urecheau pe victima in loc de atacator,interventiile lor erau bine venite.
Si in cazul lenei,si in alte cazuri,conflicte si circuri de pe DC,am simtit lipsa unei moderari corespunzatoare.Acuma se arunca repejor juma din subiect la ZiZi,si cam asa s-a rezolvat.
Ntzzzzzzz!
vikinga spune:
Ola scandinavia!!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Eu marturisesc cu mindrie ca am fost urecheata de doi dintre ei(acu ii simpatizez foarte mult)
Noooo te cred...ce facusi???
Rayuela spune:
vikinga,ai venit la timp.In poienita e tristete acum.
Mai bine povesteste-ne cum a fost in vacanta,sa ne mai descretim fruntile!Sper ca te-ai distrat pe cinste!!
vikinga spune:
na ce primire imi facu cuscra!no way nu ai voie sa pleci, ai datorii aici la cuscre, ginere si gasca de prietene, no no no cum una ca asta!hai lasa supararea ca stiu si eu feelingul asta, dar crede-ma nu se merita. e dreptul tau sa stai pe net unde ai chef! hai ia mai dai la mama naibii pe toti care fac figuri!si apoi la un vinuletz roshi buuuuuuun si un hamon iberico(cunoscatorii stiu iberico asta e ...), toate aduse fresh azi!si apoi o birfa asa intre fete.PS:cu super mami nu m-am intilnit deci vezi tot fideli am ramas(si tre sa-mi zici ce parere ai de ginerel imbracat numa' cu burbour si zara, numai firme dom'le ca acolo-s ieftine rau de tot si trebuia sa facem o revenire in fortza sa cucerim Freya). si daca pleci cum mai stiu eu ce zice Freya de Aldo, hm? pai e drept una ca astawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)