Scandinavii stiu DC... (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

lena ce s-a intamplat mey? Chiar te lasa inima sa renunti la poienita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rayu si fetele si baietii ola ola si iar ola..dar Doamne ce bine e acasa! mai parca ma facu mama scandinava direct:)), uite asa aici la frig si ploaie ma simt ca acasa si ahhh ce bine e! Ca sa nu mai zic cum mincam toti 3 cirnati nemtzesti cind am pus piciorul pe pamint german, mama ce buni au fost!! si cum a mers berea...!!! ooooohh nebunie!va povestesc imediat si de aventura spanish, sa bag un oki pe aici sa vad ce s-a mai intimplat, ca nu am inteles nimic cu imnul si manelele, de ce lena s-a suparat si ce s-a mai intimplat?E vremea de un party scandinav sa ne ingingem putin, ca asa nu se poate!Hai hai lasati supararea la o parte ca nu se merita!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by Rayuela
Eu marturisesc cu mindrie ca am fost urecheata de doi dintre ei(acu ii simpatizez foarte mult)

Noooo te cred...ce facusi???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

In unul din cazuri m-am ciondanit pe tema emigratiei si in altu la Un ochi ride,pe motiv ca am pus link ofensator,hahah,era un link pe care daca apasai,iti aparea o fereastra cu indicatia:"You are an idiot",da io-l pusesem la misto,acolo ,la linkuri haioase.
P.S.-urechelile au avut loc pe PM,nu m-au scos in fatza clasei

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

lena! pliz nu pleca, mai! Noi te iubim si nu meritam sa ne pedepsesti asa! Te inteleg, eu de aia nu mai intru la ABSOLUT nici un alt subiect decat asta, pentru ca si eu m-am enervat de cateva ori cum nu credeam ca e posibil virtual. Gandeste-te ca daca pleci, teroristii au castigat !!! E ca si cum nu te-ai mai da cu avionul!
Ia de aici un pupic (2, unul si pentru Freyozaura), dormi o noapte sa-ti treaca nervii si te rog eu mult de tot sa nu ne parasesti!

Vikinga, bine ai venit! Asteptam cu sufletul la gura povesti espanole!

dorulets, Alexa se face tot mai frumoasa! Ma distrez imaginandu-mi-l pe Alain facand ca animalele, si pe copila confuzata, cum se vede in poze

restul gastii, pupici si sa stiti ca m-am dat pe brazda. Am inceput sa cumpar cadouri de mos craciun intr-o veselie, precum si sa decorez prin casa (am pus ghirlanda de brad la usa, crengute aurii si aramii cu crengi de brad intr-o vaza, am cumparat traditionala poinsettia, mai am de facut bradul si de impachetat niste cadouri, in linii mari sunt gata). Bineinteles ca tot dau marunt din buze, pentru ca ghirlanda aia de pe usa de la intrare cred ca a fost asamblata in iulie! (deja se scutura saraca si am ace de brad peste tot!). Astia insa din noiembrie vand brazi adevarati si tot felul de acareturi, asa ca nu ma mir ca se scutura sarmanii deja...

Pupici si veselie la tulemond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

mey m-am lamurit...ce aere de superioritate pe fatuca..i-am raspuns si eu...hai lena nu-ti pune mintea cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

itsmi,tradareeeeee!!
Cum bree,cadouri????
Mosi Craciuni???
Ghirlande?????
Pai asa ne-a fost vorba,nu ai zis ca-l exmatriculezi pe Mosu anu asta??
vikingutzo,asteptam povestea dn Spania si ia-ti o bere linga tine ,cit cetesti una alta pe forum,ca o sa ai nevoie,poarol!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

scriu si io pe fuga ca incepu un film franco romanesc a carei actiune se petrece la Bucuresti. E cu teroristi, ii zice 'Entre chiens et loups'.

lena nu pleca bre d'acilea!! pai pe noi ne pedepsesti daca pleci (ca noi o sa-ti simtim cel mai tare lipsa) nu p'aia de te suparasi!! Pai e corect ?!
vikinga...poze,ceva?

noi cica fuseram la plimbare da' ne intorseram cu un brad cu fibra optica! il puseram in priza si il admiraram noi doi vreo 10 minute. Gepeta insa "s'en fout", nici nu-l baga in seama, tavanul si peretele sunt mult mai interesante!

Hai ca ma duc la film ca tocmai exploda un avion pe Otopeni!!
mai viu

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">88...
Inchei io capitolul asta cu vestea (pentru vikinga) ca l-am pierdut pe drum si pe narancea...
Pe lena o asteptam la un brainstorming, asta ca avem brain si nu sintem full opened minded

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput