Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

meme, ma bucur sa aud ca sinteti bine; arata-ne si noua poze cu Andrei, sa-l putem admira.
kristinutza, te intzeleg foarte bine, eu am 10 kg in plus. Dupa ce terminam cu alaptatul facem grup de suport pt slabit.

Va multumesc mult pentru urari. Tat'su s-a prins de-abia dupa-amiaza ca e ziua fetii. Azi am scos de 2 ori fata afara, in marsupiu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, la mine nu prea intra in marsupiu cand o infofolesc. Sta teapana acolo si mi cam mila de ea..:)))

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara graselor!

In primul si primul rind La Multi Ani pentru Miruna si Vlad, parca ieri primeam sms-uri de la mamele voastre ca ati venit pe lume!

In al doilea rind, am casa plina de oameni, copilul doarme linga mine si m-am enervat ca stau ca muta si nu am subiect de conversatie asa ca am deschis netul sa va vad ce mai faceti...
Azi a fost o zi mai grea, mama1 si cu soacra mi-au facut parul permanent de dimineata, aproape ca nu am iesit din dormitor ca sa nu vad ce se intimpla. Au gatit 3 tavi de friptura, 1 oala plina de pilaf cu ciuperci asa ca au transformat casa mea in cantina publica (eu nu am bucataria separata, face corp comun cu sufrageria asa ca va dati seama ca miroase a mincare in toata casa).
Au scos serviciile de masa si tacimurile, le-au spalat ( de ce oare ca le mai spalasem o data in septembrie dar cine stie poate s-au umplut de praf brusc din cutiile din care erau), mi-au debarasat tot de pe bar si au intins acolo toata tigania. La debarasare mi-au dat pe jos biberoanele lui fimiu si au reusit sa imi sparga si sticla de vigantol. Am trimis-o pe soacra-mia ramburs la farmacie sa imi cumpere inlocuitor.
Va dati seama ca daca stateam linga ele ma umpleam de spume?
Am uitat sa mentionez ca nu fac botezul acasa dar duminica la scaldatoarea sau baita copilului vor veni diversi si atunci sa avem cu ce sa ii lovim la plecare... ia sarmaua, ia friptura neamuleeeeeee!
Si toate astea de azi ca sa nu facem miros duminica si sa fim niste doamne... poate se strica astea pina atunci.

Acum stam in sufra cu socrii, cu mama2 ca mama1 e obosita si doarme, cu copilul si cu sotul mamei1 si asteptam sotul mamei2 cu cei 2 copii ai sai si finii de la braila cu fetita lor de 5 ani... va dati seama ce frumusete va fi in cei 50 m patrati ? Cind ma mut, o sa uit sa dau adresa noua la unii.

In rest abia astept botezul dar pina atunci... SA VINA SOTUL ACASA CA MA LASA NERVIIIIIIIIIII!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna fetelor!
La multi ani Miruna si Vlad!
Fetele din tara care alapteaza la sin -voi dati vitamina K la bebelus?
Cge-De ce ii dai vit C si Ca?

Mergi la inceput

Eu nu ii dau nici o vitamina. Dr. mi-a zis ca de la 5 luni ii vom da fier.

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Maine vine soacra mea la Cluj pentru 2 zile (eu ma inteleg super cu ea). O sa stea cu noi, la mama mea.....:))) Parca vad cum o sa povesteasca intre ele despre cum e mai bine sa fac cu Petra, cum sa fac aia, cum sa fac alta.....:))
In Vatra Dorna e zapada de 30 cm..... si noi vrem acolo

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

La multi ani Miruna si Vlad si Jadi petrecere frumoasa la botez si vreme buna.
Kristinuta in tabelul tau cu alimentatia trece-ne si pe noi la alimentatie naturala. Chiar daca nu intru prea des pe net va citesc tot timpul.Darius e destul de lacom si mananca numai san. In ultimele 2 sapt am luat cate 300 g pe sapt.
Darius creste si are la 6 saptamani 4.160 g si 58 cm.
Botezul il facem pe 11 decembrie la o bisericuta tare frumoasa pe str. Cercelus.
Pentru fetele care alapteaza de ce v-a prescris dr. vitamina k?
Va pup, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mie mi-a recomandat dr sa ii dau Ancutei Ca si vit. C.
Cred ca ea suspecteaza o lipsa de Ca la ancuta, vit. C se da ptr absorbtia calciului. eu am avut pb. cu Ca si in sarcina (de altfel sg. problema).
Parca si Marlena avea tot asa pb. cu Ca.

Jadi, stai calma, soro.
Asa mi-a facut si mie soacra-mea la botez, si cand a plecat ea si s-a terminat balamucul, eram la apusul carierei de Fulga.
Asa ca incearca sa stai calma.

Mai trimite o mama de-a ta la mine sa gateasca ceva.
Fie-miu a chiulit si azi de la gradi, asa ca a cam facut foamea pe acasa. Eu sunt de principiu ca daca ti-e foame mananci,daca nu, nu.
El s-a rasfatat si la micul dejun si la pranz, si acum seara plangea ca il doare burta de foame.
Nu mai avea rabdare la gratarul care i-l faceam si la piureul din fulgi.

Azi m-am simtit si eu din femeie, ha, ha.
Am fost cu copii la un loc de joaca ptr copii BooBoo.
De copilul mare s-au ocupat moderatoarele si Ancuta a dormit.
Oricum cand era treaza, toate fetele de acolo se ingramadeau sa aiba grija de ea.
Si eu am stat cu o ciocolata calda cu alune si o revista in fata.

gata, masina de spalat biberoane(Eu) s-a odihnit si e timpul sa intre iar in actiune.

PS: Am ales pana la urma o bona, de pe 2 decembrie astept sa vina si sa ma zgarai pe ochi ptr banii dati.

Barbata-meu e la Brasov cica in delegatie.
Restul familiei n-are dreptul, hmm.

Abia astept sa scot si eu parleala, ca maica-mea e in tren.
Vine sa nu ma lase singura noaptea cu dracusorii mei.
Le e frica ca le chinui nepotii

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani Miruna si Vladut! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani Miruna si Vladut! Dar ziua lui Vladut nu e maine? Sau m-am prostit? Sa fiti sanatosi si cuminti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput