Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

La MULTI ANI,MIRUNA SI VLADUT!!

Mary ilie am si eu o intrebare:ce fel de vaccin ati facut voi?
Eu inca am nelamuriri cu vaccinul.Nu stiu ce fel de vaccin sa ii fac.Asa se intampla cand mergi la 2 medici.Dr de fam mi-a zis ca nu imi face infanrixul si nici nu imi trece pe carnetul de vaccinuri.Oare medicul pediatru(particular)la care merg poate sa imi treaca vaccinul in carnet??
Ege si-a mai reglat kk.O fi din cauza fructelor care am inceput sa le mananc??(kiwi,banane,mere)

irina 81 tu ce fel de vaccin ai facut la 2 luni??tu il scoti pe matei afara pe vremea asta??
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani si lui Vlad! (la mine mai greu pica fisa si ma si doare capul rau de tot azi)

Mai, eu stiu cum e cu greutatea ce-mi spuneti voi acolo, dar ma enerveaza ca nu stiu daca a stagnat sau a luat totusi ceva si saptamana trecuta. Nu l-am mai cantarit si acasa pentru ca in ziua respectiva a fost super crizat si a doua zi am zis ca nu-l mai cantaresc, ca e ok. In fine ...

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ma enerveaza astia de la reclama cu graficele lor! Conform lor intra si Radu la categoria "gostat", desi mie nu mi se pare slab! Drept, nici gras nu e.
Probabil ca facem miercuri vaccinul. Am vorbit cu tante dr. si vine luni sa-l vada; acum, noi il vom face la CMU, sper ca nu-i ca-n spitale cu rujeola asta.... Astia de la CMU ne fac la juma' de pret Pentacthib-ul iar Engerixul e gratis. Ne intreba dr. de ce vrem infanrixul hexa neaparat, i-am zis ca din cauza de intepaturi, sa nu fie 2. Dar cica Engerixul e f bine tolerat, e cel ce se face si in maternitate, iar ea cu pentactihibul a avut numai experiente bune, asa ca n-are sens dupa parerea ei sa dam 2 mili cand avem facilitatea asta la CMU.
Voi ce stiti despre pentacthib?
In rest, Radu e mai cumintel, i-am dat si noi debridat, cate 2,5 ml in ceai.
Calciul - pe care noi il luam de cand s-a nascut - il dam in linguruta din aceea de silicon, 5 ml in 3 reprize, inainte de masa. Conform dr (trei!) avem noroc ca nu vomita de la el. N-am vrut sa i-l amestecam in lapte, ca ne-a fost frica sa nu prinda ura pe lapte... eh, parinti nebuni!
Si pe mine ma doare capul, cred ca vezica mea biliara, care a fost neasteptat de cuminte in timpul sarinii, s-a prins in sfarsit ca nu mai sunt insarcinata si s-a hotarat sa ma chinuie cu o crizuta...
Cristina, statisticiana noastra, daca te hotarasti sa faci si una cu greutatile dupa nastere - sau indicele ala ponderal..., sa ma treci la caregoria peste 10 kg.
La multi ani aniversatilor de azi, Miruna si Vlad.
gata, ca am de calcat...

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

noi am facut vaccinul gratuit, ca asa m-a sfatuit dr., a zis ca este foarte bun si o sa-mi zica ea care vaccin sa-l cumpar cand va trebui, asta de la 2 si 4 luni zice ca e foarte bun.
Andrei e tare marait, nu am facut nimic azi prin casa, am stat numai langa el, doarme numai in reprize de cate jumatate de ora.....
LA MULTI ANI sarbatoritilor si din partea noastra!
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim de urari!

marinela, fata mea nu prea a avut colici, nu pot sa ma pling.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ferice de voi, Ioana,.Nici la noi nu au fost dese, dar cand au fost...Dumnezeu sa ne dea rabdare ca aveam mare nevoie de ea.Nu stiu daca la toti copiii e la fel, dar eu faceam depresie din cauza urletelor.Nu pot sa-l aud plangand.Si nu vrea la nimeni in brate, atunci cand il doare, decat la mine.
Azi am redevenit in sfarsit femeie.Am CM si e mult mai bine ca inainte sa raman insarcinata.Aveam dismenoree si era groaznic cand ma lua cate o criza.Acum nu m-a durut decat ,un pic, capul.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am iesit totusi o ora cu caruciorul pe afara, dar a inceput din nou sa ploaie, asa ca am venit sus.
Petra face acuma kk la 2, uneori 3 zile.
Raluca, noi am facut Pentacthib-ul, cumparat de noi (700.000 lei) si anti hepatita B de la dr. (gratis). Nu am facut reactii.
Am citit si eu in CC si scrie ca in luna 3 spre 4 ia in grutate intre 600-750 g. Pana acuma Petra e in grafic. Sa vedem de acuma in colo.
Incepe Petra sa nu mai stea fara cineva cu care sa "vorbesca" prin jur, atunci cand e treaza. In brate e super linistita. Si eu care ma plangeam ca nu-i place in brate. De fapt nici acuma nu-i place sa o tin pe spate, doar sus, sa vada lumea.

Patura o linge in fiecare zi. Sper sa nu pateasca ceva...

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare tuturor.

O pauza lunga dar in sfarsit am reusit sa ajung si eu on-line, ca tare mult mi-a lipsit activitatea de pe forum. Din pacate accesul meu la net o sa fie tot sporadic,asa ca ma grabesc sa scriu cat mai multe acum.

Eu am nascut pe 1 octombrie, dupa ce au inceput contractiile la miezul noptii, pe la 2 dimineata mi-am trezit sotul ca sa mergem la spital, la 3 dimineata am ajuns la spital, aveam 3 cm dilatatie, mi-au dat pat in salon ca au zis ca e prea devreme pt salonul de nasteri, asa ca am patrulat pe coridoare pana pe la 5.30 dimineata cand ma cam plictisisem si am zis ca sa mergem totusi la sala de nasteri, pe la 6.15 am inceput sa zic ca vreau epidurala (ca nu cerusem, am zis ca incerc cu gaz mai intai) si cand m-au examinat eram deja la 7-8 cm, iar la 6.45 am ajuns la 10 cm, am inceput sa imping si la 7.10 dimineata s-a nascut Andrei Daniel, cu 3.320 kg si 50.5 cm (masurati acasa de asistenta, desi la spital l-au masurat cu 52cm). Doar o ruptura minora si nimic altceva, pot spune ca am scapat usor.

La controlul de 6 saptamani avea 58 cm si 4.3 kg, aseara l-am cantarit si la 8 saptamani (maine) are 4.8 kg.
De alaptat l-am alaptat si alaptez in continuare dar nu ii mai ajunge si am observat ca prefera laptele formula celui de la san. Nici nu prea mai vrea sa suga ca s-a invatat cu biberonul, dar ma mulg si ii mai dau cel putin un biberon de 150 ml de lapte de la mine pe zi.
Andrei mananca f mult, a ajuns sa manance si 200ml la o singura masa.
Ne-am luptat cu colicii si inca ne mai luptam, am incercat sab simplex, infacol si dentinox (de aici) iar acum suntem la colief care desi sunt fff scumpe (15 euro pt o sticluta mica cat jumatate din degetul mic, are 7ml) se pare ca au efect, ataca lactoza din lapte si il fac mai usor de digerat. Andrei avea colici mai ales de la laptele formula si nu de la laptele meu. Dar intrucat eu nu mai fac fata la productia de lapte.... Cand era alaptat exclusiv manca la 3 ore, acum de cand mananca mai mult formula, mananca cam la 4 ore si are reprize de somn mai lungi si pot sa spun ca doarme mai adanc.
In rest, ii place la nebunie afara la aer (avea 5 zile cand l-am dus la plimbare afara) si in scaunelul de masina, sa fie plimbat sau tinut in brate unde doarme fara nici un fel de problema. Simte insa cand il punem in patut si se trezeste de cele mai multe ori, dar mama zice ca imi seamana mie, ca si eu eram la fel, parca ma puneau pe maracini cand ma puneau in patut sa dorm.

In rest toate bine, ma bucur ca am ajuns sa va scriu,

va pupic pe toate, pupici si la bebei.

Nu va zic ca am nascut de ziua soacra-mii care taaare mult isi dorea sa nasc de ziua ei. Pacat ca nu am nascut de ziua tatalui meu, care e pe 2 octombrie.....

Pupici din nou,

Meme

PS. fetele care aveti bebei cu greutate cam ca a lui Andrei la nastere, cat cantaresc bebeii vostri acum?

Noi am facut primul vaccin anti-tbc si mergem saptamana viitoare pt un vaccin 5 in 1, nu stiu exact ce acopera, parca polio, si inca alte 4 chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu fac statistici cu greutatea noastra! se inchide pravalia cu idei cretze!
pt ca am facut shoc adineaori: eu, din cauza de lipsa de oglinda mare in casa (am o singura oglinda, la baie, buna doar la pieptanat) ma imginam ok la silueta. tinand cont ca am slabit 13 kg din cele 15 luate in sarcina. dar maine tre sa merg la serviciu (o sa merg sambetele, las copilul cu sotul si cu biberonul, mama denaturata ce sunt). asa ca m-am apucat vesela sa caut prin dulap haine mai de doamne-ajuta de purtat. de, ca la birou... stupoare: NIMIC NU-MI VINE. NIMIC. NICI UN PANTALON!!!
pai doamne-iarta-ma! daca nu-mi vine urgent o idee si daca nu am de gand sa merg in kilotzei la scarbiciu... cred ca raman acasa!

ma si vad: "alo, sefa? aaaa... nu pot veni nici maine la serviciu... de ce?... pai n-am pantaloni!!!"

am doua perechi de blugi pe care le-am purtat in sarcina, dar nu prea-mi vine sa merg in blugi la serv. nusht ce-o sa fac.

uaaau, ioana... 3 luni, a? la multi ani!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Mirunica si Vlad!!!

Mergi la inceput