Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
multumim pt urari!!!
Kristinutza trece-ma si pe mine la categoria supergrea, numai ca nu sunt scunda .... am o alura de "natasha" :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
kristinutza spune:
hi hi, ca tot dadusem in mania statisticilor...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
miflore spune:
LA MULTI ANI MIRUNICA!!!
LA MULTI ANI VLADUT!!!
Ruxandra, Si lupu e hacker si sparge parolele bunicutei!
Ti-a zis Ioana ce-i cu piticii si ce-i cu greutatea, nu mai zic si eu!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Am intrat si eu pe graficele acelea de crestere... fata mea e slaba rau si naltuta; pui de gostat?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Miflore drept sa spun mie mi se par ciudate graficele alea. Am calculat pt Vladut la o luna. El a avut 5 kg fix la o luna si dupa grafic zice ca e slab... Cat ar trebui sa aiba un baiat de 1 luna??? Asa ca nu ma mai uit .
LA MULTI ANI pt Vladut!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
marinela79 spune:
Hello, fetele.
Ioana ati ajuns la 3 luni, poate ca scapati de colici ca noi la 2 luni si o sapt. inca mai avem crize.Aseara 3 ore de plans cu scremete si partzuri la greu.S-a potolit bietul de el numai pe burtica la mami.Adormea cate o jumate de ora si incepea din nou.Acum e cu sora mea si mai scanceste.De abia astept sa scape ca mi se rupe sufletul si ma enerveaza ca nu trec durerile astea cu nimic.La el nu da rezultat nici unul din medicamentele care sunt in farmacii .
Cat despre statistica siluetelor, Kristinutza, si eu sunt mica si bondoaca.Am 1.57, dar am un sot mare, asa ca sa nu-mi fie rusine.El are 1,78 si burtica.
Marti suntem si noi programati la vaccin.Sa speram ca va fi ok.Si pe mine ma ingrijoreaza epidemia de rujeola, dar sper ca cineva acolo sus va avea gija de noi.
Va pupim.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1
nanadana spune:
buna fetelor
Antonela si aici ne_a dat vitamina k daca alaptam,cit despre tratamentul cu colici ia dat un gel care il dau dupa masa care isi face si nu isi face efectul,dar ce la mai calmatun pic este ca iam facut un program cit de cit cu alaptatul ii dau la 3 ore ,ce inainte ii dadeam la 1 la 1 juma te la doua si mi_a zis ca si din cauza asta se cauzeaza colici;dar tot nu am scapat de colici dar se simte o idee mai bine
Miruna Vlad LA MULTI ANI sa cresteti mari frumosi si sanatosi
poze
DanaAntoine
gabiarama spune:
Uite ca am gasit putin timp sa imi bag nasul si azi pe forum !
La multi ani Miruna !
La multi ani Vladut!
Noi il asteptam pe tati sa vina sa ne imbarcam .
Gabi
Ps: avem poze noi la 2 luni
Poze