Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Azi Miruna implineste 3 luni, La multi ani!!
Ioana, acuma poti sa pui poza cu Miruna in albumul 3 luni, ca Petra tare singura s-a simtit..:))
La noi ploua, deci azi nu iesim, poate cu
Ma duc, ca Petra a tot conversat cu maica-mea si acuma incepe tot mai tare sa strige, foamea din ea.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mary ilie spune:
Cristina, saru"mana! mi-am luat notite! o sa incep de luni, ca sa scapam mai intai de efectele vaccinului.
azi noapte a fost cam greu, abia am reusit sa-l adorm pe la 1 si s-a trezit la 4 cu febra 38,4, i-am dat Panadol, a mancat si iar a adormit, da doarme cate jumatate de ora si se trezeste plangand, iar il adorm si iar se trezeste si uite asa o tinem de la 4 de azi noapte.....sper sa ne treaca cat mai repede!
mary si bebe Andrei
alinam spune:
neata!
la multi ani Mirunica!!!
si Vladut azi face 2 luni, suntem si noi baieti mari :) si luni mergem la vaccin, am niste emotii.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
b_irina_c spune:
Am uitat sa va povestesc ce era sa patesc saptamana trecuta cand eram cu caruciorul pe afara. Plictisita de atata plimbare m-am oprit la un chiosc pe marginea drumului sa-mi iau ceva de rontait, sa mai treaca vremea... Las carutul pe marginea trotuarului, pe o straduta in spatele blocului si cer niste biscuiti. Cand ma uit la carut un caine imi mirosea roata din fata si tocmai isi ridicase piciorul sa faca pipi pe carutul meu . Auzi la el ce tupeu...l-am gonit de acolo... noroc ca m-am intors sa ma uit la bb....
Ioana LA MULTI ANI pt Mirunica! Numai bucurii sa aveti impreuna!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
La multi ani pentru bb Vlad !!!
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
locca spune:
La multi ani, Miruna! Ioana, sa-ti traiasca, tare frumusica e.
Fetelor, ziceti-mi si mie ce e cu piticii si cu tweety? Se lipesc pe perete? De unde se pot cumpara?
Mifloricico, eu m-am resemnat ca al meu o sa stie niste povesti total aiurite, daca ai auzi ce-i spune taica-su ... cica scufita rosie s-a dus la bunica sa-i repare calculatorul si tot de-astea.
Eu am fost tare suparata. N-am mai cantarit copilu' acasa saptamana trecuta pentru ca il cantarise dr. la vaccin. La cantarul ala iesea ca a crescut 200g in ultima saptamana. Numai ca la o saptamana cand l-am cantarit acasa mi-a iesit tot aceeasi greutate, 6.3kg. Ceea ce inseamna ca ori n-a mai crescut deloc timp de o saptamana, ori a luat in doua saptamani doar 200g. In ambele variante mi se pare naspa. Am inceput sa suspectez si lapte insuficient, desi nu mi-a plans niciodata de foame, zic eu. Numai ca imi simt sanii mai moi ca altadata. E drept ca m-am si suparat saptamana trecuta din varii motive, poate de-asta sa fi scazut si lactatia. Nu stiu. Am inceput sa beau la greu ceaiuri si sa mananc corespunzator, sper sa se remedieze.
Pana la urma am reusit sa ma calmez si am zis ca il mai las o saptamana si daca iar vad ca nu ia in greutate sau ia foarte putin il duc la doctor. El este super ok, altfel, foarte vesel, doarme bine, kk miroase cum ziceti voi ca e bine etc. Vedem.
Tonia, sa stii ca si Matei a avut in prima luna o saptamana in care a luat 450g, asa ca nu te ingrijora. Cum zicea cineva, ca ia mult nu e bine, ca ia putin iar nu e bine, oricum griji tot ne facem .
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Am uitat ... caut si eu biserica incalzita, ca ne-am cam hotarat pt 26 dec. Sper ca se fac atunci botezuri, ca nasa nu sta in romania si nu vreau s-o pun pe drumuri de mai multe ori pt botez, desi ea a zis ca e ok. Imi spuneti si mie care ati facut botezul si era incalzita bine biserica? Multzam.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
La multi ani bb Vlad! Sa cresti mare si frumos!
Multumesc de urari fetelor. Va doresc si voua sa aveti bebei sanatosi si in grafic.
cristina, da, stiu, e fata tatii 99%, dupa cum am mai spus de la mine a luat sexul si forma unghiilor. Sper sa vina si baiatul repede.
codruta, pun azi poza de 3 luni.
ruxandra, piticii se lipesc pe perete; ii gasesti la magazinele "de cartier" pt copii (adica fara pretentii). Supararea si stresul tau se reflecta imediat in greutatea copilului. Ai sa vezi ce bine ia daca te linistesti. Miruna cind a implinit 2 luni a luat 210 gr in 2 saptamini ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
gata statistica. multumesc mult.
21 natural: mysweetest, Ioana75, jadi, codruta grg, Lucia B, gabiarama, hildegard, miflore, deeapui, locca, ege, simona8004, Gina M, ancadm, moki, irina81, Antoanela23, alinam, mihaela e, country girl, kid2003;
11 mixt: cge, kristinutza, RalucaCostiurin, anya, maddy77, b irina c, roxica, oana0204, mary ilie, nanadana, simodina;
12 artificial: RalucaN, marilena79, tangerine, nicole74, mimsi, karmenutza, dana lucia, ancris, Tonnia, RoxyP, Anda Panda, mihaela specht.
concluzii:
48% alimentatie naturala, 27% alimentatie mixta, 25% alimentatie artificiala.
(adicatelea aproape jumate reusesc sa alapteze, un sfert dintre noi nu alapteaza, iar restul stau cu fundul in doua barci )
important e ca bebe-ii nostri sunt cei mai frumosi, mai draguti si mai destepti, iar lapticul, ca e al nostru sau e praf, le place tuturor. iar cat mananca din el... ehee, daca m-ar pune cineva sa mananc dupa grafic m-as cam oftik. toate suntem diferite: mai inalte, mai scunde, mai grase, mai slabe etc.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze