Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Am uitat sa spun Multumim pentru informatii!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

S-a facut si 12 noaptea!
Ioana, mercic frumos! Daca-mi iei piticul cel mut iti fac cinste cu o prajitura Alba ca Zapada!(eu stiu ca exista, face vecina mea de Craciun si de Paste!)
Simona, eu ziceam ca n-are nimik daca kk e apos (am facut kakofonie) dar sa nu miroasa urat (adica a kk de om mare); stiu ca suna aiurea, ce inseamna in fond sa miroasa urat? Ca basinele puturoase cred ca trag toti bebeii...iar eu stau cam prost la capitolul miros...cica sa miroasa a iaurt, asa e bine;la noi miroase a ceva acru, sa zic, dar parca uneori e un miros foarte greu, inchis si dens...al cui mai miroase asa?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, nici la noi nu miroase a...frezii! Asta e, uneori imi tin respiratia pana "sigilez" pampersul. Dar e un miros de acru, greu de tot, nu mereu, ci atunci cand face mult sau trece ceva pana il schimb. Incerc sa o schimb la 3 ore pentru ca mi-a facut iritatia aia urata...

Kristinutza, nu te lasa! Persevereaza! Am avut cateva zile cand bebelina a vrut sa traga din ora in ora ca nu se satura, dar am rezistat si nu i-am oferit biberonul. Cred ca a crescut productia atunci. Ma laud acum ca au trecut 10 zile de la ultimul bibe cu Nan, si atunci a fost oferit pentru ca mami cea nebuna a zis ca vine la o ora si s-a pierdut prin magazine si fata urla de foame acasa- bunica a trecut la actiune!

Nadina, iti tin pumnii sa gasesti ceva. Incearca si agentia On Time, eu acolo am gasit femeia care vine la curatenie si care mai nou e transformata si in bona. E super, imi place de ea si o am de mai bine de un an.

Roxi, ca esti mami cu experienta (o ai pe Alexandra de 4 anisori) cat dureaza noptile astea "fragmentate"? Ca si puiul meu adoarme greu dupa ce papa noaptea, cam la o ora si jumatate. Mie imi cad ochii in gura de somn si ea nimic. Mai tine mult treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Carmi,si baietelul meu e foarte haplea si ii mai dau cate un biberon de 50 de ceai Baby Drink si se potoleste.Incearca si tu.Eu de cand ii dau imi doarme s copilul mai linistit si mai mult.

ANA-MARIA si Radu-Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

cristina, nadina, multumim tare mult de informatii, si bafta multa! Ma speriati cu recrutarea ... Cred ca la inceput o sa incerc varianta cu intrebatul prin cunostinte, mi se pare un pic mai sigur (nu mult).
Simona, multumim pentru conspectul din carte. Si eu stiam tot asa, fara zahar, fara sare si diversificarea mai tirziu.
M-a speriat Raluca C cu efectul Silvia. Pai daca mie imi place o bona, dar cupilu rage de nu se poate in prezenta ei?
jadi, distractie placuta la botez!

Am masurat copilul ieri, are 65 de cm si 6.540 gr. Conform cu site-ul parinti dot com, a iesit din grafic cu inaltimea, si e foarte slaba; o sa pun imediat poze proaspete cu fata, sa vedeti ca nu e deloc asa, cred ca e ceva gresit in graficele alea ... Azi implineste 3 luni, a trecut repede timpul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Mirunica, sa cresti sanatoasa, mare si frumoasa. Si mai apuca-te si tu de mancat ca vezi ca mama te verifica cu graficu'!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic mimsi.

S-a trezit fata si am cintarit-o (pe nemincate, si dupa ce am schimbat un pampers plin de kk). Si mi-a dat cu 60 de grame mai mult decit aseara. Deci fata creste noaptea. O fi si puseul de la 3 luni ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani Miruna! Ioana, sa-ti traiasca fata si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Sa stii ca si eu traiesc cu impresia, dupa grafice, ca fata e lunga si slaba. Lunga e, dar slaba nu prea. Nu-i nici grasunica cum mi-ar place mie dar ceva colacei tot are, mai ales la picioruse.
Ne raman scurte pijamalele de la o saptamana la alta...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, felicitari ptr Mirunica. La multe luni inainte !

Si eu va multumesc ptr sfaturile cu bone. E bine ca ne sfatuim.
Ioana, la inceput am incercat si eu prin cunostinte, dar nu am gasit nimic. asa ca am trecut la etapa 2, oricum nu mai am prea mult timp.
Daca nu gasesc nimic k lumea, aman intoacerea la serviciu.

Mie imi convine ca mi-au adus bone care stau aproape de mine.
Noi cred ca stam in zone diferite, nu cred ca ne vor prezenta bone comune.
Asa cum am mai zis, eu stau pe Teiul Doamnei.

Mary, hai sa iti explic schema cu Ca, ca noi am luat si luna trecuta si vom lua si luna astal;
- se numeste Ca gluconic;
- fiolele de Ca de 10 ml si de vit C sunt de 5ml.
noi trebuie sa le dam Ca 5ml si vit C 2,5ml pe zi.
-in fiecare zi, se ia o fiola de Ca cu una de vit C si se pun jumatate din ele intr-un biberon cu putin ceai de musetel 20-30ml.
Ceaiul il fac astfel:
- fierb apa cu zaharul si apoi se adauga pliculetul de ceai.
(o lingurita rasa de zahar la o cana mare de ceai).
-pliculetul il tin un pic, sa nu fie ceaiul foarte concentrat.
-restul de Ca si vit C le arunci (eu i le dau lui Victor).
Treaba asta o faci timp de 10 zile.

Ancuta accepta astfel Ca si vit C.
Am incercat si alte moduri, dar asa am reusit s-o pacalesc.

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, m-am mai uitat la pozele voastre.

Sa stii ca Miruna seamana e fata tatii (nu te supara), trebuie sa il faceti si pe baiatul mamii.

Copiii mei dorm, si eu bantui pe net in loc sa fac treaba.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput