Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
RalucaCostiurin spune:
Jadi, REZISTA!!
Sa stii ca spatiul nu e o problema/cauza, se umple casa oricum, oricat spatiu ai avea (nu vorbim de resedinte de 10 camere...).
Mie mi-e groaza de evenimente d-astea, ca mi se da casa peste cap si ceea ce se petrece in ea n-are nici o legatura cu ce vreau/doresc/sper eu.... La inmormantarea mamei mi-aduc aminte ca m-am refugiat in camara, stateam pe butoiul cu varza dardaind, sa scap de binevoitorii in miscare browniana, pe care creierul meu n-o putea compila.
Dar in caz de botez, mi-e groaza ca la nunta (am slabit la nunta 4 kg!! si tot asa, n-am facut-o acasa...).
Sfat prietenesc - desi greu de urmat fara consecinte diplomatice: EVADEAZA! Fa-ti de iesit si tireaza-te, sa vezi si atmosfera calma.
Succes maine cu botezul!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
sofia_misicu spune:
Buna seara!
Intru si eu dupa o lunga absenta motivata. Nu mai am timp de nimic...Copilu meu a invatat puterea santajului si toata ziua urla pentru atentie. Asta ca sa nu mai spun ca sta cu ochii pe pereti toata ziua spre fericirea mea deoarece noaptea doarme. Totusi nu e normal sa Nu doarma cu orele. A zis doctorita ca atat vreme cat nu plange (fara motiv aparent) e ok. Sa o vedeti cum ii pica ochii de somn insa ea suspina dupa mama ei... Eu sunt de vina pentru ca nu suport sa o vad mataindu-se si o iau repede in brate. Asa am ajuns sa stau la calculator cu matza in brate.
Ieri am inundat bucataria de ulei incins dupa ce pusesem ceaunu la foc mamsela s-a trezit ca ii e foame asa ca am lasat totul balta si i-am dat biberon. Cand m-am intor la bucatarie (si eu inteligenta) am pus repede cartofii in uleiul super-super incins si voiala! bucataria mea cea noua era de comanda. Doua ochiuri de la aragaz nu mai merg...insa copilu e satul.
In rest e fff cuminte: nu are colici si nu urla isteric (o singura data am trait experienta asta dupa ce o frecasem toata ziua si nu vreau sa se repete).
Cristina, Jadi, voi ati primit carnet de vaccin de la maternitate? Cum arata, ca eu nu am asa ceva. Am primit niste foi pe care scria ca a facut vaccinul dar atat.
Apropo de silueta. Eu sunt in ceata complet. Nu m-am cantarit in ultima luna de sarcina si nici dupa nastere. Asa ca habar nu am ce gabarit am. Oricum nu conteaza avand in vedere ce buric am....
SofiasiIrinuka
maddy77 spune:
La multi ani Miruna si Vlad!!!
Jadi petrecere frumoasa la botez!!!Asteptam poze!!
Si noi suntem in pregatiri de botez,il facem sambata viitoare.
Asa ca trebuie sa ajung in we la biserica sa-mi fac molifta.Trebuie sa iau si copilul?
Fata mea a dormit toata ziua,dupa concertul de aseara .Trebuie sa o sacol ca altfel chiar ca fac noapte alba...si asa mor de somn..
E cumva vre-o criza de crestere la 6 saptamani??
Apropo de vigantol,mie ci-a zis dr ca dupa o luna de la deschiderea flaconului nu mai e bun..Voi cum stiti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
codruta_grg spune:
Pe Vigantol scrie ca e valabil 6 luni, altii spun sa il ti doar 6 saptamani, altii 4 luni. Eu am schimbat flaconul la 3 luni.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
cge spune:
Sofia, nu ne-au dat. Cica trebuia sa nastem in ianuarie, daca vroiam carnete de vaccinuri
Mie mi-a promis asistenta ca ii cauta unul ancutei si daca nu gaseste improvizioneaza unul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
Ioana75 spune:
karmenutza, nu te-ai prostit, doar ca noi avem mai multi Vladuti pe lista, si nu sint nascuti toti in aceeasi zi.
natydea, si eu cred ca am facut botezul pe str. Cercelusului (dar nu sint f sigura). A fost f frumoasa slujba, am avut 3 .
cristina, tzin pumnii sa fie cu noroc bona!!!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
sofia_misicu spune:
cascata de mine!
La multi ani Miruna si Vladut! Sa cresteti mari si sanatosi!
SofiasiIrinuka
moki spune:
Si eu am aruncat un carnet de vaccinuri,ca primisem doua..
Fetelor,eu nu stiu ce sa ma fac cu Mario..de azi dimineata programul lui e papa,misunat prin pat si cascat ochii 5 minute,supt degetul inca cinci,si dormit-dus patru ore ..oare o avea ceva???ca io alcool n-am pus in gura..
Voi cat sunteti pregatite sa le dati bonelor,ca sunt curioasa ce sume se mai vehiculeaza...
Mary,sper sa se revigoreze bebe Andrei ca tre' sa fie in forma de ziua lui,nu??
Apropos,Mirunica si Vladut,!!!
,
Moki si bebe Mario(27 sept 05)
poze
moki spune:
A aparut un bebe la albumul de 2 luni ,care nu stim cine e..Il revendica cineva?
Doamne,frumosi copii!!Ii studiez zilnic!!
,
Moki si bb Mario
poze
Lucia_B spune:
La Multi Ani !!!Mirunica si Vladut, sa fiti sanatosi si cumintei, sa aduceti, in fiece zi, numai bucurii parintilor.
Wow, ce onoare avem, suntem pe coperta albumului "o zi"
Am mincat ieri placinte cu bostan, ca rezultat - colici la greu. doar eu puteam sa pun in gura bostan fara ca sa ma gindesc la urmari . Sa nu faceti ca mine.
Jadi, fii barbata. scopul scuza mijloacele, alea alea si te vezi cu baiat increstinat si fara nimeni la .
Un wee placut. Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.