Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
Am vazut si eu poza si acuma imi tot framant creierii ca l-am vazut pe bebeul acesta in albumul mamicii. Are o poza la care scrie: "sunt verde", dar nu mai stiu la cine...
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
sofia_misicu spune:
Fetele care se documeteaza despre bone, vedeti ca e un subiect numai despre bone chiar pe DC: www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14" target="_blank">aici
Succes.
SofiasiIrinuka
codruta_grg spune:
Am mai pus ceva pozici in albumul de 3 luni, dar 2 poze le puteti vedea aici:
1 si 2
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
pharmacris2002 spune:
Codruta grg-Frumoasa foc fetita ta.Sa-ti traiasca si sa o vezi mare , sanatoasa si devreme acasa!
anirim spune:
Buna seara,
IOANA : multumesc pentru parola ; la LA MULTI ANI MIRUNA si sa cresti mare ; si noi sarbatorim maine 2 luni .
ALINAM : LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE LUI VLADUT
Eu il hranesc pe DAVID ANDREI artificial, iar doctorita ne-a dat unda verde la diversificare: si anume sa incep cu 1/2 lingurita de suc de mere azi ; maine 1/2 lingurita suc de grape-fruits; poimaine 1/2 lingurita suc de morcov...si asa pana ajungem la 8 lingurite ...
b IRINA c : LA MULTI ANI VLADUT . Maine este ziua lui.
Meme 1 : bine ai revenit, sa-ti traiasca ANDREI DANIEL SI SA SE FACA MARE. Si al meu bebelus este un hotoman , in masina dorme fara nici o problema ,nici un "colic " nu-l ataca , e dar cand il pun in patut ... o armata de colici...
Jadi : petrecere frumoasa maine la botez si fii calma , maine vei avea un crestin
pupici
Anirim si Andutzu
Antoanela23 spune:
Buna seara zanelor,
In primul rand, La Multi Ani! Miruna si Vlad, sa fti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii alaturi de parintii vostri.
Jadi, scuze daca intrebarea mea pare tembela, de mult vroiam s-o pun, cine sunt mama1 si mama2?
Petrecere frumoasa la botez si nervi tari.
Promit ca data viitoare cand merg la pediatru sa intreb exact care e treaba cu vitam K pentru copii alaptati la san. In mod cert aici e religie, se da pana la 3 luni.
Fetelor, recunosc cinstit ca eu mananc tot si cat vrea muschii mei, doar cafeaua o beau fara cofeina. Am 3 kg in plus fata de cand am ramas gravida si cel putin 15 fata de o greutate cat de cat normala, dar regimul poate sa astepte pana dupa ce termin alaptatul.
Recunosc ca am o slabiciune pt bomboanele Mon Cheri umplute cu visine in alcool, m-am gandit ca efectul ciocolatei si al alcoolului se anihileaza reciproc asa ca pot sa consum, nu-i asa, voi ce parere aveti? Poate de asta are bebe colici, dar eu nu am reusit sa vad o legatura directa intre ce mananc si colicii lui, a avut indiferent ce-am mancat eu.
Va pup si va urez un weekend placut,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
alinam spune:
Multumim tuturor pentru urari!!!
la multi ani Vladut (b_irina_c) pentru maine, mama ce de Vladuti si peste 2 zile e Vladutul lui Jadi :)
Lucia ce mi-ai fakut, nu m-am gandit ca bostanul ii face rau, eu chiar am dat comanda de placinta cu bostan , maine o aduce soacra ...da stii ce, mai bine ca nu o pap ca la cat de draga ii sunt soacrei (reciproc) poate pune si ceva cianura ....
JADI stai cat poti tu de calma ...eu am patito saptamana trecuta cu botezul , m-am stresat si mi-a secat laptaria .... acum beau ceai de lactatie la greu ca sa imi revin :(
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
Carmi spune:
Salutare la fete !
Profit ca doarme fomistul de Fabiano si mai arunc un oki pe aici...
Vad ca vorbiti de vitamine, noi ii dam D+fluor, asa a zis tanti dr.
Am reusit sa pun si eu cateva poze, sper sa le puteti vedea.
Fetele, pe 11 dec. avem botezul si eu sunt tare nestiutoare in materie. Aveti idee de unde ma pot informa mai exact? Il botezam ortodox pe Fabiano, asa ca vom fi 2 la 1 (tatal e catolic).
Am vb. cu preotul si mi-a zis ca trebuie doar lumanare si prosop, insa e un pic cam distrat omul...am mai patit-o si la cununia religioasa sa uite ŽoareceŽ.
Va pup, fug la datorie.
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/carmina1407/my_photos
Antoanela23 spune:
ma intorc pt ca trebuie sa va povestesc ceva ce a patit soacra mea la spital.
o doamna de la ea din salon a fost declarata moarta de catre doctori aseara si cica au lasat-o in patul ei pt inca 12 ore ca asa prevede acum protocolul (idiotenie mai mare nu am pomenit, s-o lase asa cu alti pacienti in camera);
cert e ca pe la unu noaptea s-a trezit "moarta" si s-a dus la soacra-mea sa-i ceara telecomanda de la tv. faza la care soacra-mea a intepenit, a facut un atac de panica nasol de tot, nu mai putea sa vorbeasca, a dat ochii peste cap, nu si-a revenit complet nici pana acum, vorbea sotzul cu ea la telefon plangand si razand in acelasi timp. luni se duce la doctor sa-i adapteze tratamentul, sa speram ca se mai linisteste.
poveste demna de haloween.
pupici
Antoanela23 spune:
tot eu sunt: ninge la bruxelles, cu flugi mari si frumosi, uraaa. sa speram ca tine zapada ca de obicei dispare intr-o ora.