FUMATUL SI SARCINA 2
Raspunsuri - Pagina 11
july_g spune:
Hei, sa inteleg ca nimeni n-a fumat ieri? Sau ne e rusine sa recunoastem? Uite eu recunosc! Nu m-am tinut de cuvant! Voi?
raalucutza spune:
ieri????am fumat ca o campioana peste 10 tigari....dar nu mai mult de 14 zic...nu le-am numarat excat dar cam stiu cate am avut in pachet!azi am fumat doar 3 si sunt treaza de la 8!pt mine personal e foarte bine pt ca dimineata e critica ....stiti voi cafea....etc...etc!la cat mai putine!
raluca
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Vineri am fumat si eu
, recunosc, dar 2 si atat. Ieri am reusit sa fumez 5 si azi am fumat 3, dar tot pana la 5 vreau sa ma incadrez. Vad ca nu merge nici cu teoria "hai sa ne abtinem macar o zi"! Pe data de 15 ma duc la doctor din nou si vreau sa vad ce greutate are bebe. Daca e sub normal, atunci chiar ma las pe bune, nu ma mai joc de data asta!
July, cred ca nu a reusit nimeni sa se abtina vineri, chiar sunt curioasa, alte fete n-au scris nimic despre ziua respectiva. Mai dati un semn de viata, gravidutzelor, sa stim ce mai faceti.
Raalu, ai fost la doctor, ai aflat ce e, ca m-ai facut curioasa?
Ma duc sa ma intind, am mancat mult de pranz si acuma loveste tare bebele meu, cred ca vrea sa stau in pat...
V-am
si la cat mai putine tigari!
Ingrid S
30+
raalucutza spune:
INGRID inca nu...pe 19 decembrie merg si sper sa imi spuna si sexul copilasului!pana atunci nu fac nimic!si eu daca aflu ca nu e bine ceva cu bebelul am sa o las moarta cu tigarile!deocamdata sunt super bine si sunt bine venite oricat de multe ar fii!adevarul e ca ce e pestew 10 nu prea imi mai pica bine dar tot le fumez!pupici!SA ITI FIE DE BINE!
raluca
raalucutza spune:
nimeni?nimic?nici o tigara??suntem singurele care suntem pe aici si vb despre acest subiect dureros si de nelaudat!pupici!
raluca
Ingrid S spune:
Mersi Raalu, la fel si tie, sa ai o sarcina usoara!
Se pare ca acum doar noi doua am ramas, probabil ca restul nu mai fumeaza...
Va
pe toate!
Ingrid S
30+
toanca spune:
Ingrid S de ce ai tu impresia ca alte fete nu fumeaza.......
Sunt si eu pe aici.......
Toanca
si
Matei Alexandru 35+
poze
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Toanca, nu au mai intrat de mult alte fete si am sperat (sincer) ca poate s-au lasat, dar se vede ca nu-i asa. Tu cate mai fumezi pe zi? Ca eu nu pot sa scad sub 5, Doamne fereste! Mai ales acuma ca am fost la eco si doctorul mi-a zis ca e in regula...ce urat din partea mea, nu? ![]()
Raalu, tu cum stai? Ai mai redus tigarile sau tot in jur de 10 esti?
Pupici la toate fetele!
Ingrid S
30+
toanca spune:
Ingrid S as vrea eu sa scad sub 5....
Da, din pacate cam 10-11 pe zi

Toanca
si
Matei Alexandru 35+
poze