FUMATUL SI SARCINA 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PUIUDANA mie poti sa imi spui ca si eu sunt acolo!tot zic ca am sa le reduc dar..............

raluca

Mergi la inceput

SVETY te rog din tot sufletul meu NU TE MAI APUCA DE FUMAT!!!!TE ROG!!!habar nu ai ce norocoasa esti ca ai reusit sa le lasi!mie mi imposibil aproape!

raluca

Mergi la inceput

INGRIS,CYPOCS,TOANCA haideti fetelor ca se poate!macar sa le reducem la maxim!ca eu una cred ca acum nu mai am nici o sansa sa le las!speram la inceput dara cum cred ca am un bebe fumator care este de acord cu fumatul ca nu zice nimic!am citit undeva ca odata ce s-a invatat cu fumul nu ti se mai face rau sau greata de la tigari!asa ca iti trebuie de 10 ori vointa sa renunti!si eu nu am !

raluca

Mergi la inceput

eu veni sa va spun altceva de fapt acum la sf!ca tocmai veni de la una mica cu cafea yummyyyyyyyyyyyyyy!!!si ca tocmai vorbeam cu bebe!hai ma copile sa fumam una!!si mi s-a parut ca misca!bine la mine nu s-a simtit inca si poate a fost doar o coincidenta dar asta a fost!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Raalu, hai ca se poate! Mai redu cate una-doua!
Toanca si tie iti spun la fel!
Majoritatea ma stiti ca fumez si am fumat mult. Dar cand eram insarcinata reusisem sa nu depasesc cinci pe zi. Si am avut si vreo 2 zile in care nu am fumat deloc. Apoi s-a intamplat nenorocorea si m-am reapucat vartos. Dar au venit rusii. Prima oara dupa incident. Si stiti ce? Sunt cu tigara in mana cand scriu, dar ma uit la ea si as vrea s-o sting! Hai ajutati-ma sa ma las, ca data viitoare sa nu ma mai gandesc ca daca nu fumam, poate bebe ar fi vrut sa ramana cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

July, ce rau imi pare sa aud asta! Se poate sa fi fost si din cauza tigarilor, daca vrei serios un bebe, lasa-te de fumat. Cica sunt programe guvernamentale si la noi, "nu tutun" sau cam asa ceva, in care te poti inscrie si te consiliaza cineva (psiholog, pshihoterapeut) ca sa te ajute sa scapi de tigara. Cred ca o sa apelez in curand la un program din asta, desi cand alaptez sigur nu voi fuma.
Raalu, sa stii ca la prima tigara, intotdeauna loveste f. tare, nu cred ca-i place, ceva-ceva tot ajunge la ei. Daca nu fumez e ok, se misca, dar nu asa de violent. Asta am remarcat de la 6 luni de cand m-am apucat iar. Nu sriu daca la tine se simte, dar acuma e chiar o perioada importanta pt ei, incearca sa "stagnezi" la 5, o sa fie mai bine.
Dana, Toanca, va tineti tare pe pozitii si eu la servici fumez, dar nu atata, chiar incerc sa-mi tin mainile ocupate.
Alia, am o idee: ziua de maine sa nu fumam nici o tigara, toate fetele de pe forum. Sa vedem care rezista si daca da, cum a fost? Ca eu nu cred ca poate fi chiar atat de greu...Ce ziceti fetelor? Ziua de maine, adica vineri, sa nu mai fumam!
Va pe toate!
Ingrid S 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Eu sunt de acord Ingrid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

INGRID<eu sunt de acord < dar la cafeaua de dimineata eu nu stiu ce_am sa fac

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

E foarte simplu Alia, nu mai bea cafeaua de dimineatza. Eu de cand am ramas gravida am incercat sa o elimin, am baut cappucino sau ciocolata calda alba. Hai mai, faceti un efort pt ziua de maine. Sa vedem ce vointza avem! July, Toanca, Raalu, Cosmmy, Inaioana, va astept sa vb!
Ingrid S 29+

Mergi la inceput

INGRID aici sunt!azi am reusit sub 10 dar pt ca am dormit de la 12 la 16 si din aceasta cauza!bafta la cat mai putine!

raluca

Mergi la inceput