FUMATUL SI SARCINA 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

INGRID si TOANCA se pare ca suntem siongurele mame care mai fumeaza pe aici!!!ce zici???sub 10???nu in viata asta!nu e de laudat dar nu se poate nici cum!ca sunt treaza de pe la 6 dimineata pana 22 -23 seara asa ca am toate sansele sa le fumez pe toate!si nu fac nimic decat sa stau toata ziua in casa!si acum m-am apucat de curatenie de craciun dar tot le fumwz!bafta!si la cat mai putine!revin pe seara!

raluca

Mergi la inceput

e seara si sunt bine mersi!cu destule la activ!ce bine merge site-ul asta seara!mai mare dragul sa scrii pe el!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna seara

Din cate inteleg sunteti viitoare mamici de mai-iunie 2006. Eu sunt o mamica de mai-iunie 2005. Am 2 fete: una are 7 ani si 5 luni si cea mica are 6 luni si 1 saptamana.
Ceea ce vreau eu sa va spun, este ca la ambele sarcini am fumat. Sa-mi fie RUSINE !!!! Dar, nu am putut sa ma abtin. Efectiv nu am putut. Fumam si ma culpabilizam. Iar in timp ce fumam, mai ziceam si cate un Tatal Nostru, gandindu-ma eu ca asa ma iarta Dumnezeu si voi avea copii sanatosi.
Spre marea mea bucurie, fetele mele sunt PERFECTE. Uitati-le aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxivisan/detail?.dir=dd20&.dnm=bd67scd.jpg&.src=ph
A nu se intelege cumva ca incurajez fumatul......doamne fereste, nicidecum, dar pe vremea cand eram eu gravida, cautam cu disperare un subiect de genul asta, ca sa-mi spun si eu pacatul sau ca sa vad daca mai face cineva ca mine....si cu greu gaseam. Parca nici o femeie gravida nu vroia sa recunoasca. Asa ca acum m-am pus pe citit acest topic, si va inteleg atat de bine !!!!!

Eu va spun asa: daca puteti sa rariti tigarile, sa o faceti numaidecat. In rest, sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi, buni si frumosi.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ruxi, sa-ti traiasca fetele, sa creasca mari si sanatoase, ca frumoase sunt!
Ai dreptate in legatura cu fumatul, cred ca putem sa le rarim (incearca Raalu), si cred ca esti prima persoana care spune ca a fost totul ok cu copilashii ei, cu toate ca a fumat. Pana acum am primit multe sperieturi, e drept de la persoane care "au auzit" de copii bolnavi din cauza tigarilor.
Eu le-am redus, dorec sa cred ca fiecare dintre noi (fumatoarele gravide) incearca acest lucru si chiar si atat e bine.
Pupici la gravidutze,
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

RUXI sa iti traiasca fetitele sa fie mari si sanatoase!stiu ca nu ai venit sa ne incurajezi ci doar sa ne spui de fetitele tale frumoase!pupicei pe ele si pt tine!INGRID noi cum satm la capitolul burtici fumatoare??eu sunt incantata de mine!depasesc 10 putin!si eu fumam peste un pachet pe zi!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Sunt si eu aici !!!
Inainte de a ramine insarcinata fumam un pachet pe zi iar acum dimineata la cafeluta 2 sau 3 ....si bineinteles ca am trecut la cele mai slabe tigari (K 1.
Sincer va spun ca ma simteam tare pacatoasa pentru ce fac dar acum vad ca nu sunt singurica ..
Mai avem putin fetelor eu mai am 4 luni
Si mai am pofta si de bere, cite un pahar din cind in cind... vai ce pacatoasa mai sunt !

Va pup si Sarbatori Fericite !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Wow, Dolcebaby, fumezi mai putin decat mine! Esti ok cu tigarile, dar...ai grija cu alcoolul, incetineste dezvoltarea mentala si formarea legaturilor intre neuroni la bebe, nu te lua dupa ce spun unele femei de moda veche ca un pahar de bere ajuta la lactatie sau la copil! Eu as prefera sa fumez mai mult, dar sa nu beau deloc, e mai periculos alcoolul, chiar in cantitate mica, decat tigara! Ai grija de tine si de bebe, si mai intra sa ne spui din experientele tale cu fumatul, ca uite...ne ajutam intre noi sa ne lasam.
Raalu, daca ai reusit sub 10, data viitoare sa reusesti sub 8!
pt tine si toatele fetele de pe forum!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ruxel sa-ti traiasca fetitele; sunt tare scumpici.
Da, cam cate tigari fumai pe zi?
Ca banuiesc ca si acum fumezi, nu?
Eu nu reusesc nici in ruptul capului sa scad sub 10...

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Pai fumam destul de mult, zic eu, dar in medie cam 10-13 pe zi. Au fost si zile bune cand fumam doar 7-8, dar asta din cauza ca aveam f.f.f multa treaba la servici.....oricum, nimic laudabil.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Te-am intrebat pentru ca si eu sunt cam la 10-11/zi; stiu ca nu e laudabil.....dar.........

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput