FUMATUL SI SARCINA 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

Dolcebaby felicitari !!!nu e de laudat ca mai fumezi totusi dar lasa ca nu-i rau si asa!eu stiu ca berea e buna ...face laptele sanatos!si sampanie!dar evident nu sa bei constant sau mult!asa la saptamana merge un paharel de bere!incearca aia fara alcool!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

INGRID am spus eu ca fumez mai putin de 10???niciodata!!!!dar aproape de 10 da!mai am putin si merg si la control si imi spune si doctorul ce si cum !sper sa fie totul bine!pupici!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dragele mele care inca mai fumati: bagati vitamina C la greu ca ce nu trebuie se elimina dar ce trebuie ajuta mult la vascularizarea placentei!!! Mie mi-a recomandat dr. o juma de pastila d-aia efervescenta de un gram (deci 500 mg) pe zi. Bagati ca rau nu va face in nici un caz!
In rest...succes la cat mai putintele! Si mie la fel!

Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S
esti prima persoana care spune ca a fost totul ok cu copilashii ei, cu toate ca a fumat. Pana acum am primit multe sperieturi, e drept de la persoane care "au auzit" de copii bolnavi din cauza tigarilor.
Ingrid S 30+

Pai de ce nu citesti tot topicu,Ingrid? Io am scris de nu stiu cand ca am o fetitza perfecta si am fumat in timpul sarcinii si acum fumez...asta este. Si mai stiu cazuri reale de mame care au fumat si ai caror copii nu au avut probleme. Marea problema sunt riscurile din timpul sarcinii cu placenta. Trebuie mare atentie la ea.
Si...sa rarim, fetelor, sa rarim, dar intai voi, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

pai si eu v-am spus ca am un baietel de 5 ani si am fumat mult la prima sarcina , nu va spun cat...ca ma bateti .Placenta e o problema la mamele fumatoare si de vitamina C v-am spus si eu , IANAIOANA .Studiile citite de mine pe net zic ca nu e nici o diferenta intre mamele fumatoare care au luat vit C si mamele nefumatoare , deci bagati .

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ina , tu ce vitamine iei? Cica materna cu seleniu vor astia sa o scoata din uz ca are prea mult seleniu , asa mi-a zis dr de familie , nu stiu daca e reala vestea .

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Ei am luat Materna pana acum dar acum voi lua Elevit ca mi se pare mai bun. In plus iau Magneziu (un plic de 300mg pe zi) si Vitamina C (500 mg) mai nou. Magneziul il iau pentru prevenirea contractiilor, iar prenatale iau doar de 4 ori pe saptamana , nu zilnic.
Pana acum nu luasem Vit. C, n-am stiut ca e asa importanta, primeam numai aia 100mg din prenatale, dar de cateva zile iau 500mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ingrid sa stii ca ma simt o mama denaturata si jur ca nu mai pun limba pe bere nici macar in seara de revelion... dar sa stii ca nu este un obicei sa beau bere in fiecare zi.
Promit solemn ca atunci cind voi mai avea pofte din astea imi voi lua bere fara alcool iar la vara va invit pe toate la terasa sa ne facem de cap cu ce ne pofteste inimile... uite-asa !

Va pup pe toate, va doresc sarcini usoare si fara pofte si sa dea Domnul sa aveti bebei sanatosi !

Sarbatori fericite !

dolcebaby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolcebaby

iar la vara va invit pe toate la terasa sa ne facem de cap cu ce ne pofteste inimile... uite-asa !

N-o sa putem nici la vara sa la terasa ca o sa alaptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Inaioana, Cypocs sorry, aveti dreptate uitasem de cele care au zis ca e totul in regula cu bebelushii lor! Vroiam sa zic ca a trecut mai mult timp de cand a intrat o mamica sa ne spuna ca e totul ok chiar daca a fumat.
Raalu, probabil ca am citit gresit..aveam impresia ca ai scazut sub 10, dar nu-i nimic, poate incerci totusi!
Dolcebaby, n-am vrut sa zic ca esti o mama denaturata, Doamne fereste!, vroiam sa zic ca nu-i bun alcoolul la bebe, am invatat la facultate, a fost primul lucru pt care ni s-a atras atentia in cazul unei sarcini. TOATE experimentele facute au dat probleme la soricei, mainutze, caini si alte animale (saracutzele de ele). In schimb, la fumat a fost mai greu ca animalele nu fumeaza, dar li s-a introdus in cusca fum de tigara, si greutatea fatului a fost singura problema. S-au nascut mai micutzi. Na, am tinut o adevarata dizertatie, ai grija Raalu, nu te lua dupa ce spun altii (mai ales babe sau asistente in varsta) ce te sfatuiesc sa bei bere cand alaptezi, poate fi f. periculos pt copil si nu bea in timpul sarcinii. Bere fara alcool sigur ca merge...
Eu iau de ieri incepand Elevit, sa vedem cat ma ingras..si voi lua si vit C, stiu ca e buna...mai compenseaza o tigara -doua.
Va pe toate!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput