Inseminare
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
Avalon
sa fie cu ochisori atunci pe 19..io tin pumniii.ai vazut ca au crescut??
vaiiiiii cat ma bucur pentru tine..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

ingeras26a spune:
Fetelor, sunt INSEMINATA!
Eco trans z12 rezultate:
- fibrom de 14mm intramural, perete anterior
- endometru 6.5 mm trilaminat – f bine??
- OS - 2 foliculi, unul de 21mm si unul de 19mm...
Inseminare
Reultat spermograma : scor cervical 12 ; 0.5 ml A+B = 32 mil / ml – usoara astenospermie, ok pt inseminare.
Ce imi puteti spune de rez de la spermograma? Ce facem sa fie mai bun?? Moisa m-a sfatuit sa ma duc si maine la inseminare, ca am 2 foliculi...si sa-i prinda pe amandoi :) nu stiu, o sa vad...
Pupicei, Ingeras

Miriam Dum spune:
Fetelor, sa fie cu noroc!
Mie, doamnele doctor -Dracea si Moisa-, nu mi-au spus nimik despre rezultatele spermogramei. Banuiesc ca era in regula daca mi-au facut inseminarea!
Azi mi-au batut in usa rushii...deci am ratat inseminarea facuta! Probabil ca de maine se va declansa avalansa!
M-am hotarat sa nu mai fiu asa centrata pe problema...o sa fac stimularea inca doua luni ( cu OVAMIT), ca sa termin un ciclu de trei luni, dar fara sa mai incerc inseminarea. Probabil numai cu monitorizari ecografice sau teste de ovulatie!
Poate o sa fie bine...tot pe cale naturala am ramas insarcinata de doua ori! Cine stie! Voi lasa organismul mai liber! Cred ca stresul e o cauza MAJORA a infertilitatii!
Astept vesti bune de la voi!
Toate cele bune!
Miriam

Liana30 spune:
Miriam..iubita imi pare sincer rau ca aparura scarbele...
fai cum crezi tu ca e mai bine pt tine..atunci..facase voia ta..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

gabiu spune:
Ingeras, sa fie intr-un ceas bun si sa te auzim la sfarsit de luna.
Spune-mi si mie ce inseamna scor cervical daca stii ( sau daca stie vreuna din voi) pentru ca am tot citit pe aici dar nu stiu cu ce se mananca.
A doua inseminare de ce sa o faci, crede ca foliculii se vor sparge pe rand? Ai mai facut vreun pregnyl?

KITTA spune:
Tabitha, hai ca nu mai stiu ca sunt incepatoare tare, pe unde zicea ca trebe sa te muti de la D-na Dr. Dracea la Dr. Bucur de care eu ti-am spus ca e OK! Asteptam sa ne spui cand ai programare pentru laparo da' cred ca n-am tinut eu pasul cu voi! Deci, pana la urma ai vorbit cu Dr. Bucur? Daca ma mai intrebi ceva o sa vaz eu in cateva zile!
Va pup si succes tutturor care au intreprins ceva serios si astepta Mosul cu rezultate.

Liana30 spune:
quote:
Originally posted by gabiu
Ingeras, sa fie intr-un ceas bun si sa te auzimla sfarsit de luna.
Spune-mi si mie ce inseamna scor cervical daca stii ( sau daca stie vreuna din voi) pentru ca am tot citit pe aici dar nu stiu cu ce se mananca.
A doua inseminare de ce sa o faci, crede ca foliculii se vor sparge pe rand? Ai mai facut vreun pregnyl?
.....................................
este vorba de mucusul cervical..sau glera..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
draga ingeras26a: ma bucur ca totul e bine, ca esti inseminata. eu zci cam asa: endometrul putea fi putin mai mare, ca nu strica, foliculii sunt OK. Numarul A+B e OK. sper ca ai facut si a doua inseminare, asa sansele sunt mai mari. sa-mi zici daca te-a durut sau ai avut alte probleme si cat ai platit. ai facut la spital sau la clinica?
miriam: imi pare rau sa aud de rushi, dar lasa ca luna viitoare va fi mai norocoasa.
kitta: inca nu am vorbit cu dr. Bucur, ca sunt putin nehotarata, daca sa merg la ea sau la Moisa. Oricum, ar trebui sa sun in ian. in prima zi a CM pentru programare la laparo, ca in dec. nu se fac laparo. In dec. se fac doar urgentele. Inca ma mai gandesc la cine sa merg...
Olteanca:

Liana30 spune:
Tabitha io oltencutza mea favorita..
Miriam cand vrei tu io poti sa vb cu mine si pe YM cata_lina132001..mi'ar face mare placere..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"