Inseminare
Raspunsuri - Pagina 6

Oana_B spune:
Mah olteanco, m-am uitat si eu la pozele tale din semnatura:)) curioasa sa vad si io cum arata o "otrava" cum te lauzi la subiectul ala de la generale "mrrr":)))...si am avut un soc..de bine mey, semeni perfect da' stii ce e aia perfect da' ma rog in varianta mai tanara
, cu cea mai buna prietena a mea din Romania, o femeie la 40 de ani, care in ultimii 3 ani inainte sa plec mi-a fost si mama si sora si prietena si confidenta, daca spun ca e painea lui Dumnezeu de buna pe cati a ajutat e putin spus.
Asa ca nu cred ca cineva care seamana la trasaturi cu prietena mea de suflet poa' sa fie otrava. Na
Oana_BSarbatori Fericite !!!

Liana30 spune:
Mey OanaB,...sincer m-ai cam speriat un piculetz...am vazut ca ai postat si pana sa intru am crezut ca ai intrat sa inchizi subectul...mie mi-ai facut'o de cateva ori...
.da m-am bucurat tare mult cand am citit ce ai scris...
stii io sunt sincera...nu am mintzit cand am spus "otrava"..poate ca nu'i cuvantul potrivit da ala mi'a venit atunci pe moment..pai cum as putea io sa spun ca nu am patit'o sau ca nu am facut'o..vezi io sunt sincera....dar cred ca am exagerat un piculetz si o sa creada toata lumea ca sunt chiar "otrava"...si stiii nu toata lumea face ceea ce ai facut tu...io ma dau de gol dupa faztau nu??????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
liana: somn usor, iubita... eu am intrat, dar cam tarziu, e drept, este deja 2 noaptea si pe mine ma chinuie gandurile... Mie imi spui ca sunt "oltencutza ta favorita"?
Noapte buna si vise placute tuturor

ingeras26a spune:
Fetelor, am facut ieri si ISA 2 (deci a fost dubla). Am avut scor cervical 10-11, iar spermograma arata mult mai bine decat cu o zi in urma....asa ca, fetelor, in cazul meu äbstinenta 3-4 zile si bautura nu"este apa de ploaie...pt ca vineri a baut si a fumat, iar sambata a avut 46mil A+B...Prima ISA la spital, a doua la cabinet. M-au durut putin ovarele, dar dupa aceea, Moisa mi-a zis ca-i ok, semn ca am ovulat.
Mi-a dat Utrogestan si fac test...in z de Craciun:) poate Dzeu ma va ajuta!
Daca nu va fi sarcina, luna viit merg pe CM natural, fara stimulare, si ma programeaza la HSG. Dozarile hormonale sunt"ff bune, a zis ca sunt "ca o floare" :)) draguta incurajare...am mai facut si sex dupa...cica sansele cresc #61514;
Gabiu, da, se sparg pe rand si era pacat sa ratam vreun folicul...de-asta ea recomanda inseminare dubla in cazul in care sunt mai multi foliculi dominanti.
Cat despre fibrom, unul zice ca e, altul ca nu-i...o sa cer probabil si o a treia parere #61516;
Acum asteptam. Vreau sa va spun ca sunt f linistita, ca daca nu e acum, poate o sa fie in ian...
Tabi
Miriam, imi pare tare rau...
Va pup mult si va doresc multa bafta!
Ingeras

gabiu spune:
Ingeras, asteptam cu sufletul la gura sa scrii. Ma bucur ca ai facut-o si pe a doua, sper sa ramai luna asta ( si nu numai tu ci toate fetele), sa-ti aduca mos Craciun un test II.
Unde ai facut a doua IAS, la cabinet sau la spital?
Stii cumva cum se procedeaza cu colectarea spermei la spital? Eu sunt din Tulcea si nu putem colecta sperma acasa , intelegi, asa ca va trebui la fata locului. Exista vreo camera speciala pentru asa ceva?
Bafta, si sa auzim de gravidoase.

gabiu spune:
Am citit pe nerasuflate mesajul tau si nu vazusem ca ai scris unde ai facut IAS, mea culpa.

Tabitha spune:
ingerash dragalas, ma bucur enorm pentru tine si iti tin pumnii sa fie bine de Craciun, ca sa poti sa ne dai o veste super. Doamne, ce bine ar fi sa se prinda.... te pup si ai grija, sa nu te stresezi prea mult. Gandeste-te ca daca nu va fi sa fie acum, va fi luna viitoare. Fii relaxata si gandeste pozitiv

ingeras26a spune:
Va multumesc din tot sufletul! Sunt ff linistita si nestrsata, pt ca "mi-am zis eu" ca daca nu este acum, ocazii urmeaza: in ian ziua mea, in feb ziua indragostitilor, in martie ziua femeii etc, etc :))
Gabiu, la spital se colecteaza sperma intr-o camera cu cheie, deci nu-ti face probleme, este ok. Mie mi s-a parut mai "elegant"acasa, daca tot am avut posibilitatea, dar cred ca este ok si la spital.
Tabi
Ma bucur mult ca am facut-o si pe a doua pt ca spermograma a iesit mai buna si am prins mai multi foliculi. Sora mea ma intreba: si daca or sa fie gemeni?? si am spus: ce frumos ar fi, nu ma sperie gandul :)
Avalon, asteptam cu sufletul la gura II pe 19!
Va pupicesc cu drag, Ingeras

Liana30 spune:
ingerasa si aici iti spun ca ma bucur tare mult pentru tine..
vine ca ai fost cumintzica..
Tabitha tie iti spun iubita nu ai spus tu ca esti de'a mea??sau m'am dilit io de tot???
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"