Inseminare
Raspunsuri - Pagina 7

Tabitha spune:
Liana: sunt de-a ta cu sufletul, adica suntem amandoua, ca toate fetele de aici, macinate de aceeasi problema. In plus, ma "atragi" spiritual vorbind, adica simt ca ma inteleg bine cu tine... Dar sa stii ca nu-s din Oltenia. M-ai intrebat odata, demult, si ti-am zis ca sunt moldoveanca, dar ca ma inteleg bine cu toata lumea. Te pup duuuuulce si iti trimit si-un buchet de trandafiri
.
Ingerash: bravo, mama, asa te vreau. Si daca e sa fie 2, cu atat mai bine.
Sotului meu un preot i-a deschis cartea acum vreo 3 ani si i-a zis sa stea linistit, ca va avea 2 copii. Pe atunci nu stiam ca el are azoo si acesta a fost un motiv pentru care s-a codit mult pana a facut spermograma... Ca sa vezi cat timp am pierdut din cauza preotului...

Liana30 spune:
Tabitha atunci ce sa zic moldoveancoooo batranetea muica...ma dilii de tot..da io tot te iube mult si te am in inimioara
ingerasa sa stii ca sunt...la vedere
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Miriam Dum spune:
Salut!
O zi buna tuturor!
Deja mi-am reechilibrat psihicul..si gandesc pozitiv!
Azi o sa iau OVAMIT! Telenovela continua!
Liana30, ma bucur ca vrei sa comunicam si pe mail. Adresa mea este: maricdum@yahoo.co.uk
Astept vesti de la tine!
Ce mai faceti?
Toate cele bune!
Miriam

Tabitha spune:
Felicitari, miriam. Asa te dorim, sa fii optimista si cu zambetul pe buze. Continuam impreuna (zic eu, care mai am putin pana ating fundul butoiului...) Hai, ca poate ma molipsesc de la tine
olteanco: tu ce mai faci, muica draga? Vreo simptoma???

Liana30 spune:
Miriam ma bucur ca ti-ai revenit,,iti voi scrie cat de curand...
moldoveancoooooooo mai ai un pic si pici??????mey...meyyyy.
ete..ete.. sau vrei paru? vin si cu paru ai grija ca dau tare...la
..sa nu te-aud...
eu raportez..
nici o simptoma..nici un fis..fis...nimic..dar astept pana pe 17..atunci e ziua cea mare...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
olteanco: stau cu ochii pe telefon si ma gandesc: sa o sun pe Moisa sau nu? si am inima cat un purice... Nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa nu ma repeada la telefon, asa cum mi s-a intamplat odata pe sala la Giulesti... Da-mi un sfat. Ce ai face in locul meu, stiind ca nu iti convine sa faci 800 km daor ca sa iti zica: "sunt prea ocupata, nu pot sa preiau cazul Dvs." sau "daca dr. Dracea v-a recomandat-o pe Cezara Bucur, la ea sa mergeti". Mi-e atat de frica.... Parca as fi un soricel care nu stie cand o sa vina pisica. Ia zi, soro, ce sa fac? As bea un pahar de incurajare (dar sunt la serviciu si nu am voie)...

Tabitha spune:
olteanco: gata, am rezolvat. Mi-am luat inima in dinti si am sunt-o pe Moisa. In ian. in z1 a CM o sun si programam laparoscopia. Sa-mi tii pumnii... Si astept vesti bune de la tine.

Liana30 spune:
Tabitha ma bucur pt tine bravos muica...poate ca o sa fim amandoua in ianuarie???/ cine stie???
imi pare sincer rau ca nu am putut sa-ti raspun azi da tu stiai raspunsul meu nu?
ingerasa iubita..reusite au fost ...sunt si vor mai fiiiii..uite ex calar Alexia a reusit din prima..si sunt mai multe da nu le mai retin io pe toate..si stai muica linistita pt ca acuma iti trebe liniste ..nu mai pune intrebari ciudate...glumesc ...
ca stii ca stau cu dupa coltz
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"