Inseminare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, abia astept sa treaca sarbatorile, sa-mi vina CM si sa merg la laparoscopie... Trebuie ca anul viitor sa-mi aduca bebele mult visat. Daca nu, in 2007 incercam iar FIV si ne apucam si de adoptie, sa vedem ce ne reuseste mai intai. Pana una alta, eu tot sper ca se va intampla in 2006, ca sa nu fiu o mamica batrana.

ingerash: eu stiu cam asa: sansele de reusita la IA sunt de circa 15-20%, oricum sunt mai mari decat in cazul unui act sexual normal. Altii zic ca sansele sunt de 30%. Eu tind sa ii cred pe primii... Oricum, cu fiecare noua incercare, sansele cresc. Tu stai insa linistita, ca la cat de inseminata ai fost, trebuie sa se fi prins ceva acolo. Hai, da un exemplu pozitiv, ca sa avem pe cine urma, eu si olteanca si toate celelalte fete in ian. 2006.

olteanco: nu m-am suparat, draga de ea... Vorbeam pur si simplu cu litere si ma incurajam singura. Normal ca stima raspunsul, dar imi era si un pic de dorulet de tine, de aia ti-am scris...

Azi noapte am visat ca ma internasem, dar nu venise nimeni sa ma intrebe de sanatate, sa-mi faca analizele etc. etc. etc. Si ma intalnisem cu atatea cunostinte, din care unele erau deja insarcinate iar o prietena de-a mea zicea ca ea ovuleaza in z5... Ca sa vezi ce vise iti poate aduce noaptea asta...

Va pup pe toate si hai sa ne bucuram de sarbatorile astea, cu sau fara "burtica", ca la anul sigur tre sa reusim toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriam Dum spune:

Salut!
Va doresc " Craciun Fericit!"
Am auzit o urare noua. Ce parere aveti?
" Sa va dea Domnul tot ceea ce nu aveti!"
M-a socat prima data cand am auzit-o!
Ce mai faceti?
Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Miriam mie mi'a placut urarea..
Avalon iubita azi e 19 io tin pumnii...vezi nu am uitat

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

fetelor la cat duce inseminarea?sant programata in ianuarie pentru inseminare si ma costa 500 de euro mi se pare cam mult mai ales ca sansele nu sant foarte mari.

camy

Mergi la inceput

camy062004: eu stiu ca la Giulesti IA este 2 mil lei iar la cabinet la Moisa este 2,5 mil lei. In rest, nu mai stiu. Poate iti mai zic fetele alte preturi. Tie cine ti-a cerut 500 euro???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

chiar asa cami tu unde faci inseminarea de e asa scumpa?

Tabitha te si pe aici

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Neata, scumpa mea olteanca.

Eu ma simt mai bine, te tzuc si eu pe tine si pot sa-ti zic ca am avut o zi super ieri. Am fost la un centru de copii si am dus cadouri din partea firmei noastre, apoi am fost la o serbare la o nepotica. E prima ei serbare ! A fost super! Azi ma duc la alte centre de copii cu cadouri, precum si la alte serbari de la copiii din familia mea. O sa ma simt f. bine, promit! Pe tine inca nu te-au invadat, nu? Inseamna ca mai ai sanse. iti tin pumnisorii stransi

Salutare la toate fetele si sa va dea Domnul sarbatori linistite, cu pace in suflete si ganduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

la medsana la dr. Ancar trebiue sa fac inseminarea dar nu cred ca ma voi duce si eu stiam ca este in jur de 2-3 mil. si cand mi-a zis 500 euro sa-mi cada fata,imi pare rau de el ca medic chiar imi facusem o impresie buna, dar o sa renunt si o sa-mi caut alt dr. cand credeam ca mi-am gasit dr. potrivit mi-a trantit 500 euro...stiu ca face si in spital dar chiar el mi-a subliniat se face numai la medsana asa ca de cat sa dau 500 de euro sa nu se prinda nimic ,o sa caut alt dr. voi pe cine imi recomandati?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cami, eu am facut dubla inseminare cu Moisa...luna aceasta. De Craciun ar trebui sa stiu daca este bb sau nu :)) te sfatuiesc sa te duci la ea, pt ca eu am facut ISA1 la spital (Giulesti) si ISA2 la ea la cabinet si in afara unei usoare jene la ovare si burtik in ziua aceea, nu am avut dureri...

Craciun Fericit alaturi de cei dragi si multa, multa sanatate!
Sa dea Domnul ca Anul ce vine sa fie plin de bucurii si vise implinite!

Va pup si va multumesc pentru un an in care, fara ajutorul si sprijinul vostru nu stiu daca reuseam sa raman atat de optimista :))

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Fetelor ,nu gasesc subiectul inseminare cu donator,ma puteti lumina?

Mergi la inceput