Inseminare
Raspunsuri - Pagina 4
Miriam Dum spune:
Draga Avalon,imi pare rau ca te confrunti cu o situatie dificila. Poate nu e momentul acum...pana ce medicul considera ca terenul este ok...e bine sa fii optimista. Dacat sa te treaca la inseminare, sa platesti o gramada de bani...degeaba.
Asteptarea e dificila, o stiu de atatia ani...si cred ca o stim toate...cele care cautam cu disperare un raspuns pe acest site...
Si ovarul meu stang a fost compromis din acelasi motiv. Macar dreptul, sper, sa dea rezultate. Vezi, am o singura trompa.
Am facut si eu o prostie alaltaieri. Am cumparat un test de sarcina...si nu stiu ce asteptam dupa 6 zile si jumatate. Sa iasa pozitiv!!! M-am inecat singura in amar! Doctora mi-am spus de 10 zile dar n-am mai putut sa astept.
La cate zile se face testul dupa inseminare? Aveti voi alte informatii?
Sper sa fie bine luni! Daca mai vad una...
Toate cele bune!
Miriam
Tabitha spune:
Avalon: nu fi suparata, fata buna. Eu in ziua 9 aveam E = 5 mm iar in ziua 11 era de 6,7 mm si doctorita a zis sa facem imediat IA, ca foliculul era cam mare, de 28 mm. Din pacate, la mine trompa dreapta, unde era foliculul e infundata, asa ca degeaba m-am stimulat luna asta. Eu zic ca la tine mai este timp sa creasca si sa faci IA. Nu renunta, mergi mai departe, atata timp car exista sanse. Iti tin pumnii sa fie bine.
Miriam Dum spune:
Salut!
Sunt trista si simt un gol imens!!!
Am repetat testul, de doua ori, in cea de a zecea zi de la inseminare! Negativ! Si am folosit doua teste diferite!!!
Oare mai exista vreo speranta?
A trecut cineva printr-o experienta asemanatoare...si testul sa se pozitiveze dupa un timp mai lung?
Am fost asa de optimista!
Va doresc numai bine!
Miriam
Tabitha spune:
miriam dum: nu dispera, dar nic nu-ti fa iluzii prea mari. Asteapta rushii si mai vedem dupa aia. Nu stiu ce sa-ti spun, ca o sg. data am facut test, dar a iesti negativ (niic nu avea cum sa fie pozitiv, dar am incercat si eu, ca toata lumea). Noi suntem aici daca vrei sa iti versi amarul si sa te sustinem. O luam de la capat luna viitoare, vrei?
Miriam Dum spune:
Tabitha, iti multumesc pentru suport!
Am avut o zi cumplita ieri, de Mos Nicolae! Am plans si...am luat hotararea sa las acest joc in mainile sortii!
Am facut atatea cu organismul meu timp de aproape 6 ani de zile...
Si efectele probabil o sa se vada.... Nu mai vreau sa fac nimic. Ai pomenit de faptul ca d-na doctor Laura Dracea pleaca in strainatate! Ma ajuta si mai mult sa sustin hotararea. Nu mai pot sa o iau de la capat!
Tot mai mult ma indrept catre ideea adoptiei!
Astept sa vad ce se intampla cu CM. Sper din suflet sa fie gresit rezultatul testelor!
Toate cele bune!
O sa va anunt rezultatul!
Miriam Dum
Tabitha spune:
Miriam Dum: noi te sustinem orice hotarare ai lua, deoarece este viata ta la mijloc si numai tu stii sa hotarasti asa cum este mai bine pentru tine. Si eu ma rog ca testul sa fi fost gresit. Iti doresc numai bine si sa ne zici si noua ce hotarasti.
ingeras26a spune:
Avalon, bafta multa, multa!
Miriam, nu dispera, pt ca pana vin rushii mai sunt sanse :))
Tabi, lasa ca vom avea si noi sarbatori frumoase!
Liana
Pupicei pt toate fetele scumpe!
Ingeras
Liana30 spune:
Avalon iubita ma bucur ca ai aparut..si stai linistita ca vor creste..ai sa vezi ca totul va fi bine..
Tabitha,ingerasa
Miriam stai muica linistita ce inseamna asta???pai????? ..sperante sunt pana vin scarbele..asa ca teste care dau rateu am mai vazut...hai capul sus...sau ai uitat de raza??????o sa fie bine..si in plus io muica sunt la a 3Ia ,,acum amigdalita acuta...penicilina ..gentamicina..etec..moldamin..si uite'ma ca nu mai plang..ia vezzi ca vin la tine si iti dau o mama de bataie la de numa..numa...Sau ai uitat ca stiu strada ta?doar ti-am vazut raza
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Avalon spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari, chiar au crescut foliculii mei. Am facut inseminarea si pe 19 dec. voi avea rezultatul.