Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 4
andanii spune:
ralu orezul brun are ig=35 deci se poate manca cu peste
eu am facut si paste integrale cu peste ... in general iau cod care e un peste foarte slab, desi pastele au ig=40 mai merge odata pe luna
corina nu sunt convinsa ca zacusca luata de la Metro este monti 100%, cred ca mai are si alte chestii prin ea, asta a fost motivul pentru care am facut eu zacusca acasa (pentru prima oara) si am facut-o super dietetica nu cum fac altii cu o tona de ulei in ea, tocmai pentru ca sa o pot manca si sa fie conforma
ANDANII
corina costea spune:
ANDANII sti unde se gaseste orez brun? Daca il mananc singur fara garnitura merge?
Cu zacusca ce sa fac am luat acum o sa mananc dar sunt numai 6 borcane si toata iarna nu se va simti.Acasa nu fac ca nu mananca mei.
VA CORINA
ralu spune:
Corina-ce bine ca ai un stomac bun!!! Si eu ma laudam inainte cu asa ceva, dar dupa ce am nascut, nu stiu ce s-a intamplat, citricele pe stomacul gol imi fac rau!!! Asta este!!
Andanii-merci de raspuns. Dar sa stii ca dupa ce aseara am mancat aceasta combinatie, azi aveam in plus fata de ieri 200 g. Adica ieri de dimineata aveam 83.800, iar azi aveam 84.000. Nu stiu ce a produs aceasta crestere!! In fine!!!!!Vroiam sa te mai intreb ceva: sucul de rosii este admis? Scuze ca te bat la cap, dar nu prea am avut timp sa citesc cartea cea noua, decat pe sarite si stiu ca in cea veche, sucurile erau de evitat mai bine!!! Merci anticipat!!
Pana acum am mancat : cereale de ovaz cu iaurt 0%+cafea+lapte0%
Pranz: omleta cu salata de rosii+ardei+ceapa si ulei
Cina : chiar nu stiu!!
Va pup!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
ralu spune:
Buna seara fetelor!!!
Cred ca in seara asta voi manca ciocanele la capac si gata. Mi-am tot spart capul ce sa mananc, dar nu am foarte multe prin frigider ca sa-mi faca cu ochiul!!! Andanii-nu esti pe aici sa-mi spui daca sucul de rosii este permis. MAine dimineata vreau sa ma duc sa-mi cumpar ca "mor de pofta"!!!
In rest, cam frig pe aici, 7 grade!!! Dar sa speram ca o sa se faca mai frumos!!!
VA pup pe toate!!
Multa sanatate!
andanii spune:
corina orez brun se gaseste la magazine de produse naturiste, de ex. Enigma si la Billa sau in piata la bisnitarii care aduc de la unguri.
ralu e voie suc de rosii dar ai grija sa nu aiba zahar sau mai stiu eu ce nepermise ... eu mi-am facut suc de rosii (pentru prima data) si iti dai seama ca e 100% natural fara nici un alt adaos .... deci
vorba cuiva am devenit mare gospodina de cand cu monti asta asta este deocamdata imi place si simt ca merita sa imi hranesc familia sanatos.
ralu imi pare rau ca nu am apucat sa intru pana acuma
eu dupa 17.00 nu prea mai intru ca nu apuc
cand plec de la lucru intru in priza cu teme, dansuri, engleza, franceza, plimbare si apoi mancare pentru a doua zi si uite asa trece seara si cad rupta pe pat si adorm si nu mai sunt buna de nimic
va pup pe toate
ANDANII
Anda Panda spune:
ralu, eu cred ca ai voie, atita timp cit e facut din rosii si atit; eventual sare - cauta heinz, mai "natural" decit ala..nu stiu altul.
andanii imi aduc aminte ca in 1a carte a lu monti, se zicea ca pestele il poti minca oricit de gras (evident, daca vrei ) pen' ca grasimea de peste e din "cele bune".
peste cu paste sint super-gustoase, dar peste cu orez nu am incercat. cum o fi ? hm...paste cu peste e mincare studenteasca in italia.
corina, minus 24 (douazecisipatru !! )? bravoooo !
meniu azi faza -1 (inca)
d: omleta, cremvusti, salata varza, cafea
p: ciorba legume, varza calita
s: nu mai stiu, poate carne la gratar cu salata varza
tot inainte !
corina costea spune:
Bune fetelor,
Azi din nou este zi de post asa ca nu postez nimic de papa.
Va doresc sa aveti o zi usoara si multe .
Voi veni la apel maine cu meniul propus.
Multi , Corina
ja spune:
Neata fetele(cel putin pt mine)
Multumesc de lamuriri LauraT si Andanii.
Anda Panda stiu ca cerea cineva pe aici date despre ciorba,dar nu eu..deci nu iti joaca feste cura
9 omleata ,salam ardei
12 cateva guri iaurt(ramase de la masa copilului)
14 mar
15 banana
16.30 piept pui,ghiveci lecume,salata varza..si dupa masa cateva guri iaurt(cam amestecate)
19 suc potocale si 3 forneti(in vizita)
22 colt paine integrala(de foame)
Acu realizez ca manac tooaata ziua,dar ieri din cauza ploii n-am iesit...macar ma mentin cu compozitia si cu orele?
Pot face mazare(congelata) cu pui?
Maaama Andanii..cate faci ..si mai ai si timp de chestii deastea de iarna(zacusca ,suc)...si eu doar stau cu bb..si nu reusesc mai nimic.
ana
Alexandra spune:
Cum faceti pastele cu peste? Dati-mi si mie niste retete, va rog!
Paste integrale de unde luati fiindca eu am gasit la magazinele naturiste niste paste dar care au si faina alba.
Alexandra
ralu spune:
Buna ziua la toata lumea!!
Andanii-merci mult de tot!! Esti o draguta!!! Stiu ca ai multa treaba!!! Am insistat cu sucul de rosii pentru ca imi place foarte mult!!! Merci de raspuns!!!
Corina-tu tii post negru?
Alexandra-eu fierb pastele, pestele in fac la cuptor si apoi peste paste (in farfurie) pun un sos de rosii, sau un suc de rosii!!! Cam asta.La fel fac si cu orezul!!! Te pup!
Revin mai tarziu cu meniul de azi!!!
O zi buna!
Multa sanatate!