Montignac: ce am mancat azi? (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurass spune:

Buna fetele,

Am revenit dupa cateva zile de pauza - din motive tehnice (nu am avut net) si dupa o gramada de abateri. Cred ca nici saptamana asta nu raportez nimic. Sper totusi ca luni voi ajunge la ultima greutate raportata.

In general o dau in bara seara.

Dupa cum v-am spus am o perioada destul de grea, sunt cam stresata si niste pofte nebune de dulce. Mi-am facut teste si nu sunt insarcinata, asta inseamna ca intarzierea mi se trage de la alte probleme (hormonale)! Off! In concluzie tb sa imi fac niste analize.

Postez meniul de azi si sper sa nu am nici o abatere.
0800 - o para mica
0900 - 2 biscuiti Wasa cu gem fara zahar
1330 - piept de pui la gratar cu salata + cascaval
1800 - un mar + o portocala
2000 - nu stiu inca, poate niste zacusca sau o salata (daca ies in oras)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pastele cele mai bune sunt cele facute de tine acasa, alea sunt 100% monti in care bagi doar faina integrala.

mazare congelata cu pui nu

dansuri, engleza franceza si teme cu copilu merg ... si dupa ora 22.00 ma apuc de mancarica si alte chestii ... zacusca, gem, suc de rosii ... oboseala este mare (de aceea pana acuma nu am facut ca nu aveam timp) dar si satisfactia este la fel pentru ca ne hranim mai sanatos acum

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna fetele!

Meniul de azi:

ora 12: o cafea
ora 13: o felie paine integrala
ora 16: paste fainoase integrale cu sos de rosii
ora 19: paste fainosa integrale cu ciuperci sau mancare de conopida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Raport: 63.1 kg. Deci e ok, merci Rallu ca nu m-ai modificat in tabel, m-am conformat si am ajuns din noua la aceasta greutate.
Meniu ... sincer, am cam facut foamea, sau ma rog, grijile , am mancat multe fructe si de unde la inceput de saptamana aveam 65, acuma 63 ... 2 kile e ceva

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Da RALU,miercuri si vineri tin post negru. Atat cat voi reusi ,daca nu am sa mananc ceva dar care sa fie si monty si de post. Pana acum am reusit si sper ca si de acum inainte.
Eu merg pe prinncipiul ca daca vrei poti....

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Bravo tie Corina-eu am incercat o data dupa care, spre seara am inceput sa tremur si a trebuit sa beau neaaparat o cana cu lapte pentru ca am facut o cadere de calciu (am probleme foarte mari cu calciu) Asa ca am lasat-o balta!!! Te pup!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu merg pe principul "daca vrei poti" dar in cazul asta la mine nu functioneaza, fara mancare nu pot, deci post negru nu am reusit niciodata in viata mea sa tin o fi bine o fi rau ????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Fetelor eu cred ca nu neaparat postul te face mai bun in fata lui D-zeu. Sa faci un lucru bun sa ajuti pe cineva care are nevoie acestea sunt lucruri pretuite. Si mai ales cand ai si probleme de sanatate mai bine nu incerci.Sa realizati tot ce va doriti in viata.

VACORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

[quote]Originally posted by andanii
[mazare congelata cu pui nu

Pacat ..ca tocmai am facut0o ..si eram cu lingura deasupra ei.
S-o gasi cineva pt ea..numa ca eu tb sa imi redirectionez pofta.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Mi-am reluat elanul ... sper sa tina :).

Ce am mancat ieri:
MD: lapte cu cacao
P: ostropel de pui cu salata de varza (avea si morcov in ea ... offf)
C: nimic, ca n-am mai ajuns

Scriu si ce am mancat azi, ca de obicei nu intru in weekend pe internet, ca nu ma lasa Horia (bebele meu):
MD: branza cu ardei gras
P: pulpa de pui cu salat de rosii cu branza si o lingura de varza (asta manca sotul meu si am furat si eu de la el, ca e monti)
17.00: o salata de fructe cu mar, portocala si kiwi

Duminica e ziua mamei mele si o sa faca tort si o sa mananc ... asa ca vedem luni care e treaba cu kg.

Am tinut cont de sugestia cu prajeli si maioneze (adica fara).

Va pup,

Mergi la inceput