Montignac: ce am mancat azi? (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Am uitat sa intreb ...
unde se gaseste faina integrala si faina de alte chestii (linte etc.). Care sint mai apropiate la gust de faina normala? Faina de linte spre ex. poate fi combinata cu carne, la snitele de ex.? (parca stiam ca fasolea uscata si mazarea uscata sint de faza II si parca scria sa nu le combini cu proteine).

Mergi la inceput

Si frunctoza? Unde se gaseste si cum arata?

Mergi la inceput

am vrut sa spun fructoza ... ati inteles voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
eu-s la munca si mai arunc un ochi si pe-aici. ce sa zic, de cand am inceput munca tin monti la micul duejun si pranz dar seara acasa ma cam porcesc cu ce nu trebuie. sa nu mai pomenesc ca ieri am fost invitati de ziua recunostintei la cineva si-am, bagat in mine de toate. nici la cantar n-am mai juns, sper sa o fac we asta. va rog, nu ma scoateti din lista, incerc sa-mi revin.
pupicei
ps baietelul meu e pe prima pagina la galeria vedetelor, daca vreti sa-l vedeti...mie mi se umple inima de bucurie

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mihaiuta faina integrala gasesti la Plafar in general. sau la magazine naturiste. Tot acolo si fructoza, sau la raionul pt diabetici
Ralu sa nu ma modifici la tabel, am revenit la 63, maine sarbatoresc Sf. Andrei, dar revin saptamana viitoare mai spasita.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Abia acum reusesc sa scriu si eu meniul:
D - cativa biscuiti integrali fara zahar;
G - 2 kiwi si o mandarina;
P - 2 snitele de vita (facute cu ou si faina de linte, adica linte rasnita in rasnita de cafea, ca tot intreba cineva) ci garnitura de linte;
C - iar linte, dar cu cremvusti.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Va salut fetelor.
Astazi am papat urmatorul meniu ca mi-a cam fost foame.
MD-branza tofu + 3 felii de parizer de post
Gustare - o cafea big + 1 mar + 1 banana care nu mi-a placut ca am luat verde ca asa am inteles ca este monty
Pranz - varza dulce cu peste la gratar
Gustare -3 mere
Cina - restul de varza cu peste.

Poate nu este prea monty parizerul de post dar treceti-mi cu vederea acest lucru.

VA CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

JA, daca poti, elimina doamnele banane, ca cica dau prost la cintar
alexandra, eu fac pastele cu peste f simplu. fierb pastele (in principiu "al dente", le scurg, le amestec cu o lingura de ulei de masline (daca pestele nu este in ulei deja) si le amestec cu o conserva de ton. sare, piper si cam atit. reteta asta o faceam cu paste albe. cu astea integrale nu am incercat inca. ma feresc de paste deocamdata.
corina sint de acord cu tine, in privinta semnificatiei postului.
mihaiuta, eu stiu ca e ok morcovul in salata, daca e crud. fiert cica face "ravagii" / cit despre maioneza eu stiu ca e ok in faza I, atita timp cit o faci matale in casa, din ulei si galbenus.
philip , e misto baiatu' tau ! l-am remarcat azi cind am intrat pe site, dar nu stiam ca e odrasla ta. sa va traiasca !

de mincat..am mincat ce am mai scris, sau ce s-a mai scris...fripturici, salate, ciorba legume...cafele slabe si bineinteles tigari.

si gata,
si va doresc spor in toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

si inca o chestie "off topic" din pacate:
incerc sa imi editez si eu albumul, ca sa ma mindresc si eu cu Prislea cel Voinic al meu, numa' ca primesc o eroare in care imi spune ca formatul nu e gif. / care pe cuvintul meu ca sint gif, si ca au mai putin de 100kb.
a mai intilnit cineva eroarea asta? si daca da, de ce ? a..... adica nu "de ce" ci cum a rezolvat. cum a trecut peste incercarea asta grea.

daca nu stie nimeni, macar aveti idee pe cine sau unde sa intreb ?

multzam fain ! (desi de fel sint din buc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anda,trebuie sa micsorezi pozele daca sunt JPG...sunt niste programele...

Eu am preferat sa fac album pe YAHOO...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput