Montignac: ce am mancat azi? (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

ieri ma cam deprimasem ... stiu ca nu tin decat de o saptamana jumatate regim, insa ma asteptam sa inceapa sa se vada ...
de fapt, mie mi-e teama sa nu am probleme cu bila de la acest nou stil alimentar (eu am o bila mai sensibila) ... am incercat sa mananc mai variat la pranz, sa nu ma simt ca la regim, insa am tot mancat chestii care nu sint asa bune pt. bila (ciuperci, maioneza, vinete ...). Asta este, o sa mananc friptura cu salata la pranz si gata!!! Dar nu ma las ... poate totusi o sa aiba efect!

Ce am mancat ieri:
MD: paine graham prajita
P: salata de ciuperci cu castraveti murati si maioneza si piept de pui la gratar
C: snitele de pui (ma suparasem rau aseara, darf am curatat coaja de pesmet de pe ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Merci ANDANII,chiar nu stiam ca acolo unde se vand placintele este paine.Oricum numai cand ma mai loveste vreo pofta am sa mai cumpar. Eu stau in zona Steaua si nu prea am vazut in buticuri diversitati dat ma aprovizionez de la Billa si de la Metro asa ca nu este nici o problema.

Pupici, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Multumesc Andanii.

9.30 omleta cu o felie salam pui cu ardei
11.30 graham(apoi am vazut ca nu-i bun)
17.00 iaurt 0.1%,2 felii salam,o felie cascaval
19 2 mere
20.30 banana

Muratutrile sunt permise?(macar alea oltenesti la bidon cu apa si sare)?
Painea integrala e permisa cu zacusca?(cineva mai sus zicea ca incearca)?
Desi nu eu am intrebat multumesc pentru compozitia supei de legume

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

aaa si inca ceva
eeu fac gratar mai rar ca ar cam tb sa stau pe langa elsi fac carnea cu o lingura de ulei si muuulta si la foc mic la cuptor...merge?..si cu garnitura de legume?
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ja, carnea facuta in acel fel la cuptor e ok 9si cu legume permise langa). Painea cu zacusca nu e o combinatie Monty, caci zacusca se face cu ulei! Muraturile in saramura, da.
Corina, cum reusesti ca 2 zile/sapt sa nu mananci absolut nimic? Nu ti-e rau? (nu mai zic de foame) Nu te ia cu ameteli? Esti sigura ca nu-ti dauneaza la sanatate? Eu una n-as putea, adica o zi poate, dar mereu????
Eu continui cu Monty cu abateri, iata:
D - 2 kiwi; dupa 1/2 ora o punga de pufuleti (asta e abatere, voi nu faceti ca mine ), 2 covrigi integrali cu magiun fara zahar;
P - 2 snitele de vita (facute cu ou si faina de linte);
G - 2 mandarine;
C - paste integrale cu ton si sos de rosii (fara ulei).

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mihaiuta incearca sa mananci mai dietetic fara prajeli si fara maioneze si atunci nu o sa mai ai probleme cu bila, iti spun asata din experienta proprie
- snitzelele de pui poti sa le faci cu faina de sois, naut sau linte si atunci nu mai trebuie sa dai jos scoarta de pe ele

corina este si paine integrala facuta de ei la billa, ceri paine integrala si are un gust foarte bun

- daca e foarte grasa zacusca nu e voie cu paine mancata nici macar cu neagra sau integrala

eu personal am mancat o feliuta de paine integrala prajita cu zacusca , dar zacusca mea e foarte dietetica, in sensul ca la 12 kg de legume nu am depasit 0,5 l ulei ... si nu s-a intamplat nimic la cantar rau

- muraturi in saramura e voie, defapt numai alea sunt recomandate cele apa cu sare
- daca mananci iaurt cu salam si cascaval poti manca iaurt normal, doar cand il combini cu paine integrala sau cereale trebuie sa fie degresat , daca il mananci cu grasimi poate sa fie si el gras poate fi si smantana 12% chiar.

ANDANII

Mergi la inceput

Laura sa sti ca nu mie nici foame si nici sete m-am ,poate seara un pic mi se usca gura dar in rest nu prea am probleme.Si oricum nu tin asa decat in perioada postului.
Andaniizacusca am luat de la Metro si este foarte usoara nu are atata ulei ca aia facuta de casa.Este cam in genul tocanitei cu legume.

PUPICI, CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la roata lumea!!!

Fetelor, eu ma tin tare pe pozitii, chiar daca aseara am avut pofta de orez, asa ca mi-am facut orez complet cu o bucata de peste!!! Nu stiu daca este combinatia corecta!!! Din cate stiam pestele ar fi permis impreuna cu orezul brun!!!Andanii-poate imi spui tu daca este asa sau nu!! Te rog frumos!!
Corina-felicitari pentru cele 24 kg. date jos!!!! Super!!!
Eu am incercat o perioada sa mananc o lamaie pe zi (un fel de citronada), dar am ajuns sa ma doara stomacul INGROZITOR!!! Tu cum reusesti!!!Oricum FELICITARI!!!

VA pup pe toate si revin si eu cu meniul mai incolo!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ja ... eram super-convinsa ca cineva a intrebat cum se face ciorba. oare sa am probleme cu vederea din cauza dietei ?
mersic de raspuns, andanii

meniu ieri faza "-1" (inca..)
d: brinza
p: ciorba legume cu smintina si ardei iute, varza cu cirnati
s: salata varza cu morcovi, cremvusti, cascaval, un sos de maio cu smintina

sa auzim numai de bine si de f bine !

Mergi la inceput

Ralu,sa sti ca eu de mica am mancat lamai si nu am avut niciodata probleme.Acum daca nu am zilnic lamaie imi lipseste.Dar nu se prea intampla sa raman fara. Am tinut chiar si dieta aia cu lamai luata de pe net ,zilnic crescator cate o lamaie pana la 7 apoi inapoi pana la una si chiar nu mi-a fost rau. Dar adevarul este ca niciodata nu am avut probleme cu stomacul.
Sper sa nici nu am.

Va ,Corina

Mergi la inceput