Montignac: ce am mancat azi? (66)
Raspunsuri - Pagina 12
corina costea spune:
ANAOMARIAsi EU TIN SI POST SI INCERC SA MANANC SI CAT MAI MONTY. EU FIERB SNITELE CU VEGETA PANA SUNT FIERTE BINE, LE SCURG SI LE LAS SA SE RACEASACA. APOI LE MAI STRANG UN PIC IN MANA SI LE PUN PE GRATAR.DACA AI GRATAR DIN ACELA CU CAPAC NU TREBUIE DECAT SA LE PUI PE EL SI SA LASI SE SE FACA SI PE O PARTE SI PE CEALALTA DACA ESTE GRATAR DIN ACELA CARTE SE PUNE DIRECT PE FOC ATUNCI LE UNGI UN PIC CU ULEI.SUNT SUPER.IAR DACA VREI SNITELE DE POST EU PUN APA SI FAINA CEVA MAI GROS ALUATUL SI LE PRAJESC. NU MAI PUN SARE CA ISI TRAG ELE SIN APA CU VEGETA.
CORINA
lgireada spune:
Salutare
La raport: 62.7, -100g ![]()
Meniu de azi:
dimineata 2 portocale + o para
mai tarziu o omleta taraneasca cu muschi, cascaval, ciuperci, branza telemea
amiaza: o portie de borsuc cu legume permise
seara: fructe, cred
O intrebare ca nu ami tin minte... cum e cu soia? Permisa sau nu?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Anaomaria spune:
Mutumesc Corina, dar eu am citit ca nu e buna Vegeta si nici faina (decat integrala, de care nu am).Dar voi incerca sa le fac asa cum ai scris tu, sper sa-mi iasa bune. Am gratar cu capac, de pus pe aragaz.
liliana-cred si sper ca soia e permisa la monti.
Je ne regrette rien.
corina costea spune:
Da si eu am intrebat si mi s-a spus ca soia este permisa la monty. Si eu folosesc faina integrala la tot ce imi gatesc pentru mine. De vegeta nu ma pot lipsi ca decand ma stiu am facut mancare cu vegeta si m-am obisnuit dar se poate face si cu sare nu este nici o problema.
Corina
mihaiuta spune:
Buna,
Ieri dimineata m-am cantarit si am prins curaj. In 2 saptamani si jumatate, -3 kg!!! Ca urmare, am fost la cumparaturi si mi-am luat ciocolata madagascar de la lindt (70 si ceva %).
Ce am mancat ieri:
MD: conserva de peste si o lingurita de icre (astea cred ca nu sint ok, ca sint cumparate si au sigur amidon ... oricum, fara paine n-am putut manca mai mult de atat)
P: mancare de varza, carnaciori, ostropel de pui, branza (am mancat din toate)
C: niste bomboane cu kiwi in coniac in ciocolata, total nemonti :((
Si pe langa toate astea, cioco madagascar
Azi am mancat:
MD: 2 felii de paine integrala
P: piepit de pui la gratar cu sote chinezesc (o chestie cu ciuperci, varza, rosii, ceapa, castraveti si morcov, pe care nu l-am mancat ... cred totusi ca avea ceva zahar, deci s-ar putea sa ma fi pacalit cu el) ... si am luat si eu o bucatica mica dintr-un papanas din care manca cu pofta sotul meu 
Pentru dupa-amiaza mi-am luat o portocala si o mandarina si cred ca asta va fi tot azi. Ufff ... nici nu s-au facut 3 saptamani si am inceput deja sa devin pofticioasa ...
Weekend placut si fara abateri,
Madisor spune:
Ziua buna!
Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 10: 2 portocale
ora 15: cascaval de post si o felie paine integrala
ora 19: zacusca
Un weekend fara abateri!
ja spune:
Buna
Azi:
omleta,muraturi,cascaval
zacusca+2 felii paine integrala(mia fost imposibil s-o manac goala)
o lingura spanac ramas de la bb
mai tarziu fructe
De ieri dau tacoale unei ciocolate normale adusa in casa..simanacata doar pe jumatate de musafiri.De cate ori m-am trezit azi noapte am privit-o imi ploua in gura..dimineata n-am rezistat si am luat o bucatica ,am sfaramat-o in dinti..siiii am scuipat-o
.
Ma simt taaare bine ca nu am cedat.Ideea e ca era cu rom si nu prea ma omor dupa el..dar totusi.....
ana
lgireada spune:
As vrea sa tin oleak de post, macar vreo doua saptamani, poate ultimele. Si ma gandesc de pe acum cum voi reusi sa impac, macar cat de cat regimul cu postul. Mai sunteti fete care postiti? Daca soia e permisa, asta e un mare bonus!
Revin si maine la raport, meniul de maine va fi cam asa:
dimineata: painica de regim cu lapte 0% si gem
amiaza: fructe (sunt la facultate)
seara: fripturica de pui 
tuturor
Liliana
Anda Panda spune:

se vede treaba ca toata lumea a mincat la varza in ultimul timp...
madisor, sint draguta, dar si grasuta, taman de-aia sint si eu printre voi
ja, ai fost tare haioasa la faza cu ciocolata ! m-a distrat!
lgireada, o sa tin si eu post, probabil ultima saptamina. si o sa fie post monti. sper sa ma tin, adica sa rezist.
eu nu stiu ce pana mea am facut in ultimele zile, ca greutatea mea e constanta, desi nu am avut nici o abatere. sa se fi suparat monti pe mine de la pizza aia de acu' 2 saptamini ? ce e drept am avut si menstruatie in ultimele zile. o fi de la asta ? voi ati patit asa ?
acu' sint -17. cred ca e departe rau vara....
revin mai tirziu cu meniul de azi, ca inca nu stiu ce o sa maninc. varza s-a terminat, ciorba s-a terminat...
la buna vedere 
lgireada spune:
Tocmai mi-am scos painita Monti din cuptor si chiar daca e trecut de miezul noptii, tot am halit vreo doua felii bune cu o cana de lapte.
Miroase asa fain in casa a paine coapta ... trebuie sa incercati si voi, neaparat! Nici nu e greu, pur si simplu am turnat faina, drojdie si lapte. Nu a crescut mult, dar nici nu am lasat coca la odihnit. Si e mult mai ieftina decat biscuitii Wasa sau mai stiu ce ce chestii integrale gasim la noi
Si inca ceva ... am papat si eu odata paste integrale, simteam ca mananc tarate, pe bune. Acum insa iau Barilla de fiecare data si nu am avut pb, sa stagnez sau asa ceva. 
Liliana